ZANIMLJIVO! Koja je biljka najbolja za vas na temelju vašeg horoskopskog znaka?

ZANIMLJIVO! Koja je biljka najbolja za vas na temelju vašeg horoskopskog znaka?

ZANIMLJIVO! Koja je biljka najbolja za vas na temelju vašeg horoskopskog znaka?
  • Objavljeno: Četvrtak, 07.09.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Horoskop

Ako vas zanima astrologija, znate da svaki horoskopski znak ima vrlo različite osobine ličnosti. Dakle, ne bi li svaki znak imao vrlo različite želje kada su u pitanju njihove sobne biljke? Pročitajte naše preporuke za odabir biljaka na temelju vašeg horoskopskog znaka.

Ovan

Živahni Ovan je fascinantan vatreni znak, a vaša odvažna osobnost u potpunosti odgovara orhideji. Dok ste neovisni, volite se brinuti za one koji se oslanjaju na vas - a kao ponosni roditelj biljke, nećete imati ništa protiv da se opterećujete ovom! Bilo koja orhideja je izvrstan biljni prijatelj za brižnu osobnost kao što je Ovan.

Lav

Lavovi koji okreću glavu privlače svjetla reflektora kamo god krenu. Poput Monstere Deliciosa, vaša prisutnost ispunjava prostoriju i nemoguće ju je ignorirati. Lavovi također vole jako svjetlo - baš kao i njihov biljni prijatelj. Bilo da dolazi od njihove vladajuće zvijezde, Sunca, ili stadiona ispunjenog obožavateljima.

Strijelac

Hiperkinetički Strijelci rijetko ostaju bez energije i ne treba im puno pažnje da rastu i šire se. Ovaj brzi znak koji zahtijeva malo održavanja radi na "prirodnom kofeinu" i, poput biljke kave, poznate i kao Coffea arabica, dodaje prirodnu živost svakom prostoru i sceni!

Bik

Izdržljivi, samouvjereni Bikovi znaju tko su i što vole i nikada se zbog toga ne ispričavaju. Tropska palma Parlor prekrasna je biljka s pokretljivim stavom, raste iz dana u dan uz malo više od sunčeve svjetlosti poput samodostatnog Bika.

Djevica

Samostalne s pustinjačkom stranom, Djevice nemaju ništa protiv vrijeme provoditi same. Zapravo, možda im je draže! Ovaj disciplinirani znak voli plan i da sve bude na svom mjestu. Djevice će rado podizati biljku koja slijedi raspored i ima tendenciju biti izbirljiva baš poput njih, baš poput sukulentne Echeverie. Echeveria se voli držati rutine, da stvari budu na određeni način, inače je nelagoda neizbježna.

Jarac

Najotporniji među znakovima, Jarci su izgrađeni da traju - zapravo, oni napreduju u preživljavanju u minimalističkim uvjetima. Što se manje oko njih opterećujete, to bolje, baš kao i Zmijska biljka.

Blizanci

Svestrani Blizanac je razigran i znatiželjan, poput Calathea Rattlesnake i njezinog lišća ogoljenog potezom kista. Ne postoji utvrđeni obrazac koji će slijediti, a to je ono što i Blizance i ovu biljku čini jedinstvenima!

Vaga

Vagom vlada estetska i empatična Venera - a nježna, ljupka paprat ptičjeg gnijezda također odiše rijetkom ljepotom. Baš kao i ova biljka, Vage se ne ispričavaju zbog zahtjevnog održavanja. Na kraju krajeva, možete uživati u njihovoj ljepoti i ljubavi - poštena zamjena za vaš dodatni trud, zar ne?

Vodenjak

Vodenjak je živahan u svakoj grupi, baš kao i Pothos Marble Queen, odnosno mramorna kraljica. Kao znak budućnosti, Vodenjaci se ne vole uvlačiti u dramu. Radije bi zamišljali svijetlo sutra i širili sreću, baš poput ove biljke.

Rak

Rakom vlada Mjesec, a kao i mjesečeve mijene, raspoloženja ovog znaka mogu varirati. Anthurium ili biljka Flamingo, također ima plime i oseke—niže niz cvjetova tijekom godine. I baš kao i ovom horoskopskom znaku, pridavanje dodatne pažnje nikad joj ne škodi.

Škorpion

Transformacijski Škorpion privlači pozornost bez pokušaja. Uostalom, oni imaju tajnovitu stranu i ne žele nužno biti primijećeni. Ali njihova magnetska energija svejedno privlači pažnju, nešto što im je jako zajedničko sa zelenim filodendronom.

Riba

Ribe su prirodne njegovateljice, ali ovaj sanjarski znak može skliznuti u maštu, izgubiti pojam o stvarima poput vremena, prostora i rasporeda zalijevanja. Za brižni vodeni znak koji ne uspijeva uvijek u svakodnevnom životu, idealna je zamija koja će nastaviti razvijati se, prilagođavajući se promjenjivim uvjetima baš kao i Ribe zodijaka.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije