Mjesečni horoskop po znakovima za prosinac 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za prosinac 2022.

Mjesečni horoskop po znakovima za prosinac 2022.
  • Objavljeno: Nedjelja, 27.11.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: canva

Kategorija: Horoskop

HOROSKOP ZA PROSINAC 2022.

Već se u zraku osjeća praznična atmosfera i pripreme za Novu Godinu. Mnoge osobe završavaju svoj godišnji bilans i prave planove za predstojeću 2023. godinu. Kako se umanjio broj retrogradnih planeta i već 2. prosinca kreće i Neptun direktno, koji nam nije davao priliku da sagledamo neku jasnu sliku, sada i to nestaje tako da možete jasnije vidjeti neke stvari.

Ostaju nam retrogradni Mars i Uran što nam može stvarati u nekim područjima pobune i nervoze, sve do druge polovice siječnja 2023. godine. Mnoge emotivne, poslovne i društvene stvari mogu imati početkom mjeseca dobre energije i aspekte, a već u drugoj polovici mjeseca, točnije 20. prosinca, Jupiter ulazi u Ovna, gdje će biti do 16.svibnja 2023. godine, te pokreće velike nove početke.

Pun Mjesec će biti 8. prosinca u Blizancima, što uz Mars može dati emotivnu uznemirenost pa bi bilo dobro da izbjegavate konflikte i svađu. Potreban je veliki oprez u prometu!

Mlad Mjesec je 23. prosinca u Jarcu i pravit će kvadrat s Jupiterom što može dati pretjerivanje, emotivne ispade, srceparajuće priče, dok rezultat može biti gubitak novca.

Pred sam kraj mjeseca, 29. prosinca Merkur kreće retrogradno, do 18. siječnja 2023., što mnogim osobama može pobrkati planove donijeti neke nepredviđene situacije pa ako se u tom periodu nađete na planini, skijanju, dobro se čuvajte povreda. Ipak Jupiter će mnogim osobama donijeti radost i sreću.

Pročitajte godišnji horoskop za 2022. po znakovima!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije