Što vam donosi mlad Mjesec u Strijelcu?

Što vam donosi mlad Mjesec u Strijelcu?

Što vam donosi mlad Mjesec u Strijelcu?
  • Objavljeno: Nedjelja, 20.11.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123rf

Kategorija: Horoskop

Mladi Mjesec koji će se dogoditi 23.11. u 23:57h pomoći će vam da promjenite svoju perspektivu kako biste mogli unijeti promjene, preoblikovati način na koji ste pristupali stvarima i jasnije shvatite što vas čeka. Dopustite ovom mladom Mjesecu da bude vaš podsjetnik da nikada nije prekasno za početak.

Nakon svih snažnih planetarnih energija s kojima smo se imali priliku susresti proteklih mjeseci, mladi Mjesec u Strijelcu dolazi kao duboko osvježenje. Ovaj mladi Mjesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa, a unutar tog novog lunarnog ciklusa obećava nove početke i nove avanture.

Resetiranje vašeg života često uključuje svjesno odabiranje stvari na drugačiji način. To uključuje usvajanje novih navika, drugačiji pristup stvarima i pričanje nove priče.

Jupiter, planet ekspanzije i obilja, vrlo je aktivan pod ovim mladim Mjesecom. U trigonu je s mladim Mjesecom, a također izlazi iz svog retrogradnog ciklusa odmah nakon vrhunca mladog Mjeseca. Jupiter je najveći planet u našem Sunčevom sustavu, tako da će nam njegova aktivnost na nebu doista omogućiti da osjetimo njegovu energiju!

Dok Jupiter završava svoj retrogradni hod, sletjet će na završne stupnjeve Riba, gdje će završiti svoje putovanje. Upravo na tim stupnjevima Riba Jupiter će nam pomoći da shvatimo što je ovo putovanje je izazvalo u nama.

Jupiter u Ribama donio je univerzalne teme koje se odnose na naša duhovna uvjerenja i kreativnost, ali na dubljim razinama također je poslužio kao gorivo koje nam pomaže da se povežemo s našom mekšom, suosjećajnijom i osjetljivijom stranom.

Jupiter nam omogućuje da vidimo širu sliku. Daje nam svijest da vidimo stvari iz šire perspektive. Njegova energija može proširiti ne samo našu svijest nego i naše energetsko polje općenito.

S proširenim energetskim poljem, možemo se osjećati optimističnije, možemo primijetiti da imamo više energije i biti sigurniji u svoju sposobnost preuzimanja stvari.

Proširena perspektiva koju dobivamo od Jupitera omogućuje da s većom lakoćom vidimo ljepotu, darove i pozitivnu stranu stvari.

Ako ste prolazili kroz izazovno vrijeme, ako su vas mučile poteškoće, znajte da će vam ovaj mladi Mjesec pomoći da proširite svoje gledište kako biste mogli unijeti promjene, preoblikovati način na koji ste pristupali stvarima i jasnije shvatiti što vas čeka. Energija Jupitera bit će na vašoj strani kako bi vam dala snagu tamo gdje je najpotrebnija.

Ovaj mladi Mjesec će nas odvući dalje od energija pomrčine i gurnuti dublje u reflektirajuće energije nadolazećeg Solsticija. Možda ćemo se osjećati osjetljiviji na sve energije oko i unutar nas. Ta energija “novog poglavlja” također se može činiti jačom, potičući nas da razmislimo o tome koje svježe korijene sada možemo njegovati.

Dopustite ovom mladom Mjesecu da bude vaš podsjetnik da nikada nije prekasno za početak. Neka vas njegova energija usmjeri na pravi put.

Sve svoje boli i borbe upotrijebite kao gorivo za stvaranje sretnijeg života. Odbacite ustajalost prošlosti i otvorite se novim početcima.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije