Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!

Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!

Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!
  • Objavljeno: Petak, 29.12.2017.
  • Broj pregleda: 42.131
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Broj 4

Ova godina predstavlja viziju, upravljanje, prioritete, trud, ograničenja, odlučnost i otkrivenje. Vaš identitet, ono što jeste i ono u što vjerujete, je sada primarna zadaća. Ovogodišnji događaji će vas potaknuti da postavite nove prioritete i počet ćete težiti ostvarenju dugoročnih ciljeva. Ovo je godina organizacije i rada. Naučit ćete kako stvari funkcioniraju, počet ćete intenzivno raditi i kretati se prema onome što vam puno znači.

Kako će se godina bližiti kraju, tako ćete početi razvijati jasnu sliku onoga što želite i imat ćete čvrstu volju ostvariti željeno. Imajte na umu da će veliki broj ovogodišnjih događaja uzrokovati osjećaj zbunjenosti i osjećaj da se morate nositi s nizom prepreka. One će vam skretati pažnju s cilja, ali i realnosti. Postavljanje realnog cilja vam neće pomoći samo u tome da ostanete fokusirani, već će i rezultirati zadovoljavajućim postignućima. Čemu god da se nadate (vaši prioriteti će se ove godine često mijenjati), možete biti sigurni da ćete za to morati uložiti mentalni, emocionalni i fizički napor.

U ovoj godini će sve reagirati na snagu vaše slobodne volje koja je određena ugodnim i neugodnim osjećajima. Poricanje vlastitih osjećaja može oslabiti i zarobiti vašu slobodnu volju. Slobodna volja znači prihvaćanje realnosti, zajedno sa svim osjećajima koje uzrokuje. Oslanja se na istinu, čak i onda kada vam se istina ne sviđa. Te reakcije, i niz emocija koje ćete osjetiti, su prirodni odgovor na realnost. Naravno, u velikom broju slučajeva ćete te osjećaje htjeti zadržati za sebe, kako biste izvana djelovali stabilno. U ovoj godini ćete imati priliku potpuno prihvatiti svoje osjećaje i upravljati s njima kako biste izvukli ono najbolje iz njih.

Morat ćete se potruditi za sve što želite ostvariti. Za to će vam biti potrebna volja. U ovoj godini ćete shvatiti da ste svoju slobodnu volju ograničili sputavanjem vlastitih sposobnosti. Možda ćete imati osjećaj da su neki događaji izvan vaše kontrole. Morat ćete prihvatiti vlastite osjećaje kako biste znali što sljedeće trebate učiniti. Kreativnost se rađa iz vaših osjećaja, a vaša iskustva su ta zbog kojih još uvijek živite tako da poričete i potiskujete ono što osjećate.

Kako će se godina bližiti kraju, tako ćete bolje shvaćati svijet i svoj privatni život. Počet ćete usvajati novi način razmišljanja i sve će vas više obuzimati pozitivna energija.

Trebat ćete postaviti određeni cilj kako biste mogli pronaći svoju svrhu.

U ovoj godini, trebate se držati rutine, reda i organiziranosti. Postoje ograničenja s kojima ćete se susresti dok ćete ispunjavati svoje ciljeve. Kada god primijetite da se suočavate s frustracijama koje proizlaze iz ograničenja, sjetite se da ponekad jednostavno trebate prihvatiti situaciju jer ju nikako ne možete promijeniti. Ne zaboravite da će se vaš trud prije ili poslije isplatiti.

Prošle godine ste shvatili kakvu moć ima optimizam. U ovoj godini ćete sagledati svaki aspekt određene situacije. Morat ćete shvatiti da ponekad ništa ne možete napraviti da biste promijenili situaciju u kojoj se nalazite. Naučit ćete kako uživati u životu, umjesto da se osjećate kao da preživljavate.

Ove godine ćete otkriti koji je smisao vašeg života i moći ćete odrediti u kojem smjeru želite ići. Ne možete samo sjediti i nadati se najboljem. Trebat će vam određen i značajan cilj na koji ćete se fokusirati i shvatiti ga ozbiljno.

Svaki aspekt života shvatite ozbiljno i potrudite se shvatiti kuda vas zapravo vodi. Kasnije u godini ćete uspjeti postati praktični, prihvatit ćete činjenice i potražit ćete rješenja koja će promijeniti okolnosti i pomoći vam da što lakše prođete kroz problematične situacije.

Ova godina je ozbiljna i donosi niz velikih promjena. Što prije prihvatite prirodu ove godine, to ćete se prije moći opustiti. Budite fleksibilni i imat ćete priliku svoju realnost oblikovati onako kako želite, umjesto da se ona oblikuje sama od sebe.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ove godine morate organizirati svoj život prema onome što je za vas važno. Stvari, za koje ste vjerovali da su važne, mogu biti baš one koje vas sputavaju. Okrivljavanje drugih je samo još jedan oblik povlačenja i zauzimanja uloge žrtve, a zapravo odbijate posložiti stvari i njima se posvetiti. To je osnova dobre organizacije. Morate biti sposobni rješavati probleme čim oni nastanu, u pravo vrijeme, s pravim ljudima i pravim redoslijedom.

U ovoj godini ćete se možda osjećati kao da ste zapeli i činit će vam se da se ne možete nositi s okolnosti. Njihova svrha je da vam ukažu gdje ste zapeli i da vam pomognu da se izbavite iz situacija i vjerovanja koja vas fizički, emocionalno, kreativno ili intelektualno ograničavaju. Ovi problemi vas sprječavaju da postanete osoba kakva želite biti i kakva znate da možete biti. Ove godine ćete se morati suočiti s činjenicom da stvarnost nije uvijek lijepa.

Vrijeme je da se oslobodite beskorisnih i trivijalnih aspekata života, naročito vjerovanja i stavova koji jednostavno više nisu važni. Zbog njih ne možete sagledati širu sliku situacije u kojoj se nalazite. Fokusirajte se na ono što je važno. Realno sagledajte sve aspekte i identificirajte koji od njih vas koče. Jeste li previše grubi? Jeste li previše tvrdoglavi da biste naučili iz pogrešaka? Jeste li nerealni po pitanju svojih talenata i potencijala? Je li vaša prehrana nezdrava, konzumirate li droge, vježbate li i spavate li dovoljno? Jeste li se isključili iz realnosti? Donosite li odluke na temelju svojih osjećaja i uvjerenja ili prema sugestijama drugih ljudi? Je li vaša volja slobodna ili je pod kontrolom okoline?

Sagledajte i organizirajte svoje resurse. Događaji u travnju i svibnju će vas na to potaknuti. Pribilježite sve resurse i budite svjesni njihovog postojanja. To su vještine, sposobnosti, znanja, kontakti, obitelj i prijatelji. Koristite ih samo po potrebi. Nikoga i ništa nemojte uzimati zdravo za gotovo. Sljedeći ciklus od 5 godina će vam osigurati mogućnost ulaganja u sebe i u ono što vas veseli. Budite praktični i učinkoviti. Dobro upravljajte resursima koji su ograničeni. Morate shvatiti na koji način funkcionira novac i što se događa na području politike i ekonomije. Svaki put kada osjetite da ste zapeli, zaustavite se i sagledajte činjenice, potpuno realno, baš onakve kakve jesu.

Ova godina predstavlja ograničenja i prepreke. Potaknut će vas da počnete sumnjati u ono u što vjerujete i da iznova otkrijete svoje granice. Zauzvrat ćete u tolikoj mjeri ojačati slobodnu volju da ćete drastično pomaknuti svoje granice. Tada ćete opet shvatiti da ih imate. Svi ih imaju ali su one puno manje nego što ste isprva mislili.

Postoji mogućnost da se u jednom trenutku osjetite manje zarobljeni ili ograničeni, u odnosu na to kako ste se osjećali prije. Imat ćete snažnu volju i nećete odustati. Upornost ima čudesan učinak na uspjeh jer se radi o djelovanju, a ne samo o maštanju.

Ove godine ćete se suočavati s pronalaskom vlastitog identiteta. Pokušat ćete otkriti tko ste zapravo i koja je vaša svrha. Svoj identitet nemojte pokušavati definirati onime što radite, već onime kako se osjećate i koja je vaša svrha u životu. Profesionalni život će biti nešto izraženiji. Počet ćete intenzivno razmišljati o tome što trebate učiniti sa svojim životom. U ovo nepredvidljivo vrijeme uistinu ne postoji nešto što je nemoguće. Ostanite maštoviti, bez obzira na to što mislite da trebate biti isključivo praktični. Što više oslobodite svoju maštu, to ćete lakše pronaći put koji vam najbolje odgovara.

Iako u ovoj godini postoji mogućnost bržeg djelovanja, ipak nećete tako brzo napredovati. Često ćete se suočavati s odgađanjima i preprekama, samoćom, pesimizmom i frustracijama. Do toga dolazi kako biste mogli naučiti prihvatiti stvarnost i sve što dolazi uz nju, a to su ravnoteža, vizija, vjera u sebe i odlučnost.

Zašto ova godina mora biti tako frustrirajuća? Kako bi vam pokazala da su ograničenja s kojima živite bespotrebna i neutemeljena. Naučit ćete da se možete nositi sa svakom situacijom i da ju zapravo možete iskoristiti. Ako ste spremni prilagođavati se situacijama, moći ćete živjeti slobodno i svojim maksimalnim kapacitetom. Ako ove godine uspijete spojiti volju i intelekt, to će vrlo vjerojatno biti jedna od najboljih godina.

Najnovije

Najčitanije