Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!

Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!

Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!
  • Objavljeno: Petak, 29.12.2017.
  • Broj pregleda: 42.151
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Broj 7

Dobro došli u godinu broj 7. Njome teče energija privatnosti, samoće i tišine. U ovoj godini ćete biti u potrazi za odgovorima na pitanja o sebi i životu općenito. Ova godina se temelji na traženju istine, mudrosti, dostojanstvu, ispunjenju i savršenstvu.

Ako se ne upoznate sa svrhom godine broja 7, možda ćete biti zbunjeni ili čak depresivni. Bez obzira na to koliko želite ići naprijed, u ovoj godini ćete naučiti kako stvoriti uvjete kojima težite. U tom procesu će broj 7 utjecati na sve aspekte života s kojima ste nezadovoljni kako biste mogli shvatiti koliko vaš život može biti savršen i zadovoljavajući. Samo ako ste spremni napraviti potrebne promjene. Tek tada ćete znati gdje se doista nalazite u ovom svijetu koji se razvija brzo i neizvjesno.

U ovoj egocentričnoj godini ćete tražiti smjer koji vam najbolje odgovara. Na vidjelo će izaći ozbiljnija strana vaše osobnosti i koju više nije prihvatljivo držati se u pozadini. Trebate izaći na površinu.

Umjesto da žurite prema traženju novih prilika, budite strpljivi i čekajte da vam prilike dođu same. Ako ćete se previše truditi i forsirati, doći će do pojave starog osjećaja nezadovoljstva. Nije vrijeme za djelovanje, već za planiranje.

Usporite kako ne biste izgubili osjećaj za stvarnost. Još uvijek niste sigurni što točno želite. Sve i da jeste sigurni, znate da to nećete dobiti dok se tome u potpunosti ne posvetite. Nemojte paničariti. Izgubiti se je ponekad jedini način da otkrijete što i gdje želite biti. Na putu ste prema tome.

Potreba da usporite i manje ozbiljno shvaćate stvari ne može biti precijenjena. Možete se spotaći i pasti ako ćete se kretati prebrzo. Ako ostanete oprezni, jedino što će nastradati su vaša poricanja činjenica. Broj 7 je broj skandala, tajni, paranoje i afera. U ovoj godini će nečiji ponos imati negativan utjecaj na druge. Poricanje nije opcija. Ako u nečemu ne uspijete, neće vam trebati dugo da shvatite da je to bilo potrebno i da je zapravo jedini način da krenete naprijed i u drugom, vama prirodnijem, smjeru.

Broj 7 naglašava introspekciju, emocije, istraživanja, analize, intuiciju, razmišljanje, osamu i vjerovanja.

U ovoj godini ćete dobiti odgovore na najvažnija pitanja. Te odgovore ste zapravo jako dugo izbjegavali.

Morate tražiti ono zbog čega se osjećate dobro. Morate učiti i analizirati ono što trebate naučiti kako biste mogli sprovesti svoje ideje. Možda će vam trebati čitava godina da bolje shvatite neke stvari. Usporenost u godini broja 7 će vjerojatno uzrokovati brigu i frustracije. Podsjetite se da to može biti zapravo prilika da se približite dugoročnim ciljevima. Budite strpljivi. Vjerujte. U ovoj godini trebate jako malo djelovati. Ovu godinu iskoristite kako biste se mentalno i emocionalno pripremili za godinu broj 8 koja donosi značajnija postignuća.

Iako će se sve u vašem životu odvijati polako, sada se počinju događati značajnije stvari. Taj polagani napredak trebate promatrati kao stepenice koje vas vode prema većim potencijalima koji vas čekaju iduće godine. U ovoj godini ćete postati svjesni nedostataka u svom životu. Moći ćete proučiti i analizirati opcije i mogućnosti.

Sve što ćete u ovoj godini doživjeti bit će pod utjecajem broja 7. Kada prepoznate tu energiju, tada ćete bolje razumjeti svoj život i lakše ćete ga organizirati. Vrlo često ćete se vraćati u prošlost ali ćete istovremeno sve u sadašnjosti promatrati kroz druge ljude i događaje. Za neka područja ćete pomisliti da više ne pripadaju vašem životu i više vam neće biti poželjna.

Bez obzira na to koliko ste duhovno ili materijalno napredni, moć refleksije će dovesti do toga da praznine u vašem životu dođu izražaja. To će uzrokovati osjećaj usamljenosti. Prihvatite da je taj osjećaj praznine stvaran i da ćete uskoro otkriti da uistinu imate vrijedne sposobnosti. Ta praznina koju osjećate je zapravo vaš neispunjeni potencijal.

Kada vas počnu obuzimati snažne emocije, osjetite ih. Iskusite ih. Nemojte ih poricati. Nastanak zdravstvenih problema je često indikator da ste dulje vrijeme nakupljali osjećaje i da im niste dopustili izlazak na površinu. Zadržavanje osjećaja je opasno za zdravlje. Jednom kada se oslobodite svih osjećaja, osjetit ćete poboljšanje mentalnog, fizičkog i emocionalnog zdravlja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Nema potrebe da naudite sebi ili nekome kada oslobađate osjećaje. Trebate naučiti provoditi vrijeme potpuno sami, bez distrakcija, jer ćete tada bolje razumjeti sve što osjećate. Ponekad svoje osjećaje potiskujete namjerno, kao da su vaša tamna strana koje se želite riješiti. Kada se suočite s onime što osjećate, osjetit ćete značajan porast samopouzdanja.

Pretjerano razmišljanje je zapravo jedan od načina poricanja stvari. Razmišljanje i analiziranje znači da imate prave odgovore, ali da ih odbijate prihvatiti. Analiziranje znači da tražite odgovore koji bi vam bili prihvatljiviji od onih koje već imate. Ono što je istina za jednu osobu, ne mora biti istina i za drugu. Istina ima sposobnost izluditi vas prije nego vas oslobodi.

Ne možete od drugih očekivati da znaju što osjećate ili što mislite, što vam se događa, ili da razumiju vaše raspoloženje i tajne koje skrivate. Ljudi će vam tada otežano prilaziti i neće vas shvatiti. Nitko ne može čitati vaše misli ili osjećati vaše emocije. Zato je važno komunicirati. Umjesto da odnose s drugima shvaćate zdravo za gotovo, probajte ih shvatiti.

Svaka osoba u vašem životu predstavlja refleksiju vaše stvarnosti. Njihova ponašanja i stavovi će vas naučiti puno vama samima i pružit će vam važne informacije o tome što se događa u vašem životu, ali i u životima drugih.

Ovu godinu iskoristite za stjecanje znanja, samopouzdanja i iskustva. Shvatite koliko ste zapravo nadareni i jedinstveni. Prihvatite da ste slobodan duh.

Slavite raznolikost života i svoje mjesto u njemu. Ovo je godina introspekcije i ključno je upoznavanje vlastite osobnosti. Na taj način ćete prestati biti osoba kakva ste nekada bili i ne želite biti. Upoznajte se sa svijetom i njegovim ljepotama, uzbuđenjima i prosječnostima. Tada ćete biti sigurniji u sebe i bolje uravnoteženi.

U ovoj godini ćete naučiti osnove magije. Da, magije. Tajne manifestacije. Zakone izobilja. Moć slobodne volje. Slobodnom voljom određujete što želite i kako se osjećate. Svijest potom planira postizanje ciljeva tako da u obzir uzima sve činjenice, želje i mogućnosti. Morate se suočiti sa svojim strahovima i dopustiti im da vas obuzmu i potom izađu iz vas. Putem tog procesa ćete se bolje upoznati s onim čega se trebate bojati i s onim čega se ne trebate bojati.

Želja za uspjehom će vas osloboditi krivnje. Bez osjećaja krivnje ćete moći bolje sagledati svoju stvarnost i lakše ćete uspostaviti ravnotežu. Bez ravnoteže će se vaš život materijalizirati, ali ne onako kako želite. Ključno je prihvaćanje realnosti kako biste mogli biti potpuno prisutni u svakoj situaciji i pronaći odgovore na pitanja.

Život se proteže izvan vašeg privatnog okruženja. Zapamtite da ste povezani s energijom cijelog svemira. Količinu, oblik i vrstu te energije ne možete ni zamisliti. Dobro istražite svaki aspekt svog života i do kraja godine ćete sa sigurnošću znati tko ste, što želite i koje je vaše mjesto u svijetu.

Ako već mislite da znate svoj pravi identitet, iznenadit će vas neka zanimljiva i uzbudljiva otkrića. Godina broja 7 će vam pomoći otkriti koliko život može biti savršen kada dopustite slobodnoj volji i znanju da surađuju.

Najnovije

Najčitanije