Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!

Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!

Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!
  • Objavljeno: Petak, 29.12.2017.
  • Broj pregleda: 42.132
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Broj 5

Ulaskom u ovu godinu ćete ući u ciklus slobode, i to u doba kada je sloboda najvažniji aspekt života. Morat ćete smisliti snalažljive i inovativne načine da zadržite i proširite svoju slobodu. Nemojte nikada definirati slobodu jer se ona na taj način gubi.

Ovo je godina različitosti, putovanja i različitih kultura. Čime god da se bavite, tražit ćete dublji smisao u svemu. Svijest o stvarnosti je najbolje oružje koje možete imati u ovom uzbudljivom i nepredvidljivom ciklusu. Ova godina donosi promjene, raznolikost, mogućnost izbora i različita vjerovanja. Donijet će veliki broj novih iskustava.

Sada se nalazite na polovici puta devetogodišnjeg ciklusa života. Prve četiri godine su iza vas, a iduće četiri tek dolaze. Događaji u ovoj godini će vam pomoći da shvatite razliku između sebe u prošlosti i sadašnjosti, i da otkrijete koji su vaši potencijali za budućnost. Možete očekivati jednu veliku promjenu ili veći niz manjih promjena koje će vam pomoći u stvaranju potpuno novog načina života, ali istovremeno će vam pomoći da shvatite život onakav kakav jest.

Ova godina će pružiti veliki broj prilika koje će omogućiti da svoj život usmjerite u novom pravcu. Najbolji način da pristupite ovoj godini je da promijenite način razmišljanja i stavove. Prošla godina je bila puna ograničenja. Ova godina ih neće imati. Uživat ćete u slobodi i moći ćete prepoznati prilike čim se one pojave. Za to će vam trebati otvoren i avanturistički način razmišljanja. Pažljivo birajte mogućnosti. Iskoristite samo one koje će vam omogućiti ostvarenje dugoročnih snova, a ne hirova. Ako pokušate iskoristiti apsolutno svaku priliku koja vam se pojavi, ostat ćete zbunjeni zbog velikog broja različitosti koje će narušiti vaš fokus. To bi vas moglo dovesti do neuspjeha.

Ako promatramo numerološku energiju kao cestu, ova godina će biti najšira i najprometnija.

Predstavlja mjesto gdje se promet jako brzo mijenja. Bez konkretnog cilja doći će do nesreća i naći ćete se na mjestima na kojima zapravo ne želite biti. Godinu započnite s postavljanjem čvrstog cilja, ali budite fleksibilni. Svi planovi se uvijek mogu promijeniti bez ikakvih upozorenja. Zapamtite da je ova godina nepredvidiva i donosi veliki broj neočekivanih događaja.

Sada ste na putu koji je ispunjen mogućnostima, akcijama i uzbuđenjima. Vaš život je sada avantura. Vrijeme je da otkrijete svoj pravi potencijal i doživite stvari koje prije niste doživjeli. Ova godina će biti puna novih ljudi, mjesta i mogućnosti. Susrest ćete veliki broj novih ljudi, vidjet ćete nova mjesta i imat ćete nove prilike koje će vas neprestano pronalaziti. Razmislite koju priliku želite iskoristiti, a koju ne. Odluke ćete morati donositi brzo, a za neke će vam trebati više hrabrosti.

Svoj izbor temeljite na osjećaju koji dolazi iz svijesti o stvarnosti, ali i razumijevanju ishoda svakog izbora. To ne znači da trebate suditi prije nego što nešto doživite, već da trebate biti svjesni kako određeni izbor može stvoriti lančanu reakciju i uzrokovati niz drugih promjena. Važno je da u svakom trenutku znate kako se osjećate i da te osjećaje oslobodite. Zarobljeni i potisnuti osjećaji mogu iscrpiti i umanjiti osjećaj slobode. Ove godine ćete početi oslobađati zarobljene emocije koje su vam dugo vremena predstavljale opterećenje.

Bez obzira na ono što se događa, za vas je svijet pun prilika i poziva vas da živite ispunjeno. Ova godina vam pruža iskustvo. Kako biste ga zbilja i dobili, morat ćete napraviti neke pogreške. Zapamtite da pogreška postaje iskustvo ako iz nje naučite i ako ju ne ponavljate. Dopustite da vaše greške iz prošlosti budu ono što vas čini iskusnima. Jedna od najvećih pogrešaka koju ćete možda napraviti ove godine je odustajanje prije nego sebi date priliku. Ne morate uvijek nešto izgubiti kako biste dobili ono što želite. Ovako se osjećate zbog krivnje i straha.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ove godine ćete postati svjesni svih grešaka koje redovito radite i koje uvijek rezultiraju razočaranjima. Energija ove godine vam pomaže da preuzmete odgovornost za pogreške koje činite. Ako se otvorite prema značajnim promjenama, počet ćete slobodno živjeti. Ova iskustva će vas učiniti jačima, sposobnijima, djelotvornijima i opuštenijima. Vaše greške više neće biti izvor krivnje i razočarenja. Zapravo više neće ni biti greške. One će postati iskustvo. Svaki mjesec u ovoj godini će vam dati priliku da prepoznate svaku pogrešku na vrijeme, promijenite svoj pristup i steknete novo iskustvo.

Opustite se i osjetite slobodu koja je u vama, neovisno o situaciji u kojoj se nalazite. Ovakav način razmišljanja će vam pomoći da promijenite okolnosti u kojima se nalazite. Energija ove godine će biti u skladu s vašim očekivanjima i željama. U velikoj je mjeri fokusirana na seks i reprodukciju. Najveći broj slučajeva začeća se događa upravo u godini broja 5. Što ćete stvoriti ove godine? Dijete? Ideju? Plan? Što očekujete? U što vjerujete?

Bez promjena ćete stagnirati. Neke promjene će se dogoditi iznenada i neočekivano, dok ćete druge sami inicirati. Očekujte neočekivano. Budite spremni na sve. Najviše se fokusirajte na slobodu. Shvatite da ste tu gdje jeste i da iz svake situacije možete uspješno isplivati. Ako želite donijeti odgovarajuće odluke i uvesti odgovarajuće promjene, morate u svakom trenutku biti realni. Uistinu postoje alternative za vaše trenutno stanje, ali prije svega morate shvatiti i prepoznati što trebate promijeniti unutar sebe.

U jednom trenutku, možda već na samom početku godine, ćete osjetiti veliku potrebu i snažnu želju za većom razinom slobode i spontanosti.

Ako želite biti slobodni, morate živjeti slobodnije. Riješite se starih navika i počnite živjeti drugačije. Krenite u novom smjeru. Nemojte istovremeno obraćati pažnju na veliki broj stvari. Znatiželja vas može dovesti do uspjeha ili razočaranja, stoga budite sigurni da svoju pažnju usmjeravate na ono što je važno.

Ova godina je puna seksualne i fizičke energije. Ti aspekti života će ove godine biti izraženi. Uživanje je prihvatljivo, ali nemojte pretjerivati u fizičkim užicima koji uključuju hranu, alkohol, drogu, kockanje, ekstravaganciju i donošenje nepromišljenih odluka. Takvo ponašanje može dati lažan osjećaj slobode, ali je zapravo ovisnost. Pretjerivanje može uzrokovati neočekivane obrate koji će ometati vaš napredak. Ove godine će to biti sasvim nepotrebno.

Posebni pažnju posvetite svom tijelu. Vodite brigu o njemu. Poštujte ga. Jačajte ga. Postanite svjesni svojih osjetila i sposobnosti. Koristite ih kreativno. Odmarajte se i opuštajte. Volite svoje tijelo i budite svjesni svoje seksualne energije. Seks je, na kraju krajeva, ono što omogućava nastanak života.

Promatrajte stvari onakvima kakve jesu. Budite iskreni jer je iskrenost osnova slobode. Budite iskreni prema sebi i shvatit ćete da poštenje nema nikakve veze sa zakonima, pravilima i propisima. Poštenje je povezano s iskrenošću, istinom i prihvaćanjem. Manipulacije i igranje igrica će vam naškoditi i zato budite iskreni u svakom trenutku.

Vaši horizonti su sada mnogo širi. Ova godina će teći u vrlo brzom ritmu. Ako budete samopouzdani i postavite određeni cilj, moći ćete se opustiti i uživati u godini prepunoj događaja. Odredite si velike ciljeve i pokušajte uživati u promjenama i avanturama, i vlastitoj slobodi.

Najnovije

Najčitanije