Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj

Mjesečni horoskop za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.01.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Ovan

Pročitajte što vam donosi mjesečni horoskop za siječanj na polju ljubavi, posla i zdravlja!

Mjesečni horoskop za siječanj 2018. godine donosi olakšanje na svim poljima. Vladavina Jupitera, planete blagostanja, mnogima će donijeti dosta izobilja. Ali to, s druge strane, može stvoriti probleme. Na primjer, zauzetim Ovnovima. Ili Škorpionima. Kod Strijelca, suprotno logici, raste nezadovoljstvo. Za Djevice skoro idealan mjesec.

Tijekom siječnja nastavit će se promjena planova u vezi kuće ili kupovine nekretnine. Razdoblje nakon Nove godine je najbolje iskoristiti za rješavanje svega onoga što ste odgađali.

Nasilje i dominacija nisu dobar put za postizanje cilja. Okrenite se razvijanju natjecateljskog duha i ovog mjeseca si osigurajte pravednu i sigurnu pobjedu. Nastupajte iskreno i bez kalkulacija u svakoj situaciji. Početkom siječnja će vam odgovarati timski rad bez obzira na to kakvi su vam planovi. Napravite mjesta za suradnju s drugima i za zabavu. Bit ćete uspješni!

Posao i financije

U periodu koji slijedi morat ćete puno raditi kako biste održali stil života koji toliko volite. Sami ste odgovorni za svoju sreću. Uspjeh će doći ako iskoristite sve potencijale i primijenite nove metode rada. Pažljivo osluškujete fine detalje i istovremeno ne zaboravite pomagati drugima. Po prirodi ste samokritični ali jako volite kritizirati i druge.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ovog mjeseca dajte savjet partneru kada vas pita o svojoj karijeri. Očekuje vas puno poslovnih druženja na kojima će biti prilike upoznavanje utjecajnih ljudi. Putevi će vam se u jednom trenutku ispreplesti i moći ćete zajedno dobro zaraditi. Kada budete donosili odluke, budite obazrivi i sigurni u ono što želite! Uvijek vjerujte intuiciji, naročito kada je posao u pitanju. Birajte suradnike i vodite računa tko su i zašto žele surađivati s vama.

Siječanj je idealan za poboljšanje i stvaranje novih poslovnih mogućnosti i jačanje odnosa na poslu, pogotovo sa konkurencijom. Ako imate u planu neke projekte, sada je sjajan trenutak za realizaciju. Što god radili, pratit će vas uspjeh jer ste puni entuzijazma i inspiracije.

Ljubav, obitelj i prijatelji

Za Ovnove je zima idealna za traženje nove ljubavi. Kod vas razum i emocije ne idu zajedno. Trenutno težite idealima ali zapamtite da vas i šarm i nježnost mogu očarati na duže staze. Sredinom mjeseca moguće je novo poznanstvo preko prijatelja ili rođaka.

Za zauzete Ovnove, siječanj je kao stvoren za avanture i ulaske u zabranjene veze.

Od početka mjeseca ćete flertovati gdje god da se pojavite. Vodite računa o tome da se sve na kraju sazna! Sredinom mjeseca partner se može naljutiti ili biti ljubomoran. Ne upadajte u nepotrebne probleme iz kojih se poslije nećete znati izvući. Krajem mjeseca moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom rođenom u Zračnom znaku.

Zdravlje

Siječanj je idealan za vas kada govorimo o zdravlju. Osjećate se fenomenalno. Uz malo truda ostvarujete ciljeve koje ste postavili. Od početka sljedećeg mjeseca stvari se neće tako lako odvijati, zato iskoristite prilike koje vam se sada pružaju.

Zbog silnih obaveza moguća je nesanica zato se odmarajte. Zdravlje isključivo ovisi o vama. Nemojte kriviti druge za svoj umor. Iskoristite svoju energiju i svaki dan provedite vrijeme na otvorenom. Prilike za odlazak na druženje iskoristite kao relaksaciju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije