Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!

Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!

Numerološka prognoza za 2018. godinu otkriva što vas čeka!
  • Objavljeno: Petak, 29.12.2017.
  • Broj pregleda: 42.132
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Bez obzira na to koliko vam se stvari činile poznatima, sada se nalazite na potpuno drugačijem putu. Godina 1 predstavlja početak potpuno novog devetogodišnjeg ciklusa. Ona vas potiče na kreiranje života koji će vas zadovoljiti i prepoznavanje novih potencijala. Ovo je vrijeme promjena i novih početaka. Kraj prošle godine je vjerojatno bio emocionalno buran i zbunjujući. Ta iskustva su bila potrebna kako biste u ovoj godini mogli početi ispočetka. Prošlost je gotova i još uvijek trebate otpustiti osjećaje i vjerovanja koji vas progone. Umjesto da budete šokirani i zbunjeni promjenama koje ova godina donosi, nakon nekog vremena ćete bolje razumjeti njezinu svrhu.

Ovo je godina novih interesa, iskustava, ciljeva i razumijevanja života, vas samih, gdje ste sve bili, gdje ste sada i gdje želite biti.

Upravo zbog toga što su vam potrebne drastične promjene, naučit ćete zašto je važno biti hrabar. Naučit ćete više o individualnosti i o tome da se važne promjene trebaju dogoditi unutar vas kako bi vam donijele ono što vam treba. Učit ćete o neovisnosti, vodstvu, originalnosti i trebat ćete imati vjeru u samoga sebe kako biste poduzeli odgovarajuće korake. Naći ćete se u situacijama u kojima ćete se upoznati sa svojim najdubljim osjećajima, jedinstvenim umom i talentima, i potrebom za većom slobodom.

Naučit ćete se prilagoditi promjenama koje se događaju unutar i oko vas, a istovremeno ćete testirati svoju sposobnost vođenja sebe i okoline. Napredak će vam pomoći u stvaranju novih prilika. Zapamtite da je broj 1 broj individualnosti i da nitko za nikoga ne može definirati slobodu, bez da ju zapravo ne ograničava.

Prihvatite potrebu za stvarnom i značajnom promjenom. Razvijte realnu sliku svoje vrijednosti. Slušajte i pratite svoje osjećaje. Ono što napravite ove godine odredit će ishod čitavog ciklusa od 9 godina. Ovo vam treba pružiti sav potreban poticaj da pažljivo donesete odluke koje će biti realne. Prihvaćanjem svoje prošlosti postat ćete više svjesni sebe. Ako mislite da već znate svoj pravi identitet, budite spremni na neke iznenađujuće istine koje ćete otkriti o sebi.

Možda ćete početi sumnjati u stara vjerovanja i stavove jer ćete shvatiti da više nisu primjereni situaciji. Možda se više nećete osjećati ugodno u društvu osoba s kojima ste prije uživali i počet ćete propitkivati njihovu ulogu u vašem životu. Počet ćete sumnjati u svoju slobodu jer ćete se susresti s nizom obveza. U jednom trenutku ćete sami shvatiti da je vrijeme da krenete u potpuno drugačijem smjeru, čak i onda kada to znači da trebate krenuti sami.

Ne zaboravite da ove godine učite biti neovisni. Stjecanje neovisnosti često donosi osjećaj izolacije i usamljenosti. Oni na koje ste do sada računali će možda postati nedostupni. Stjecanje neovisnosti uvijek uzrokuje određenu dozu osjećaja krivnje. Prigrlite svoje osjećaje kako biste izbjegli ljutnju i zbunjenost.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Spremno dočekajte nove aktivnosti. Doći će do promjena u monotonoj rutini. Bez uvođenja drastičnih promjena ćete vrlo lako zapeti u rutini i nedostajat će vam volja da odradite stvari onako kako želite. Ova godina vam daje priliku da popravite sve ono što trebate i odaberete smjer koji želite. Problemi će nastajati dok god ćete se odupirati promjenama. Ostanite fleksibilni. Možda ćete morati krenuti u potpuno drugačijem smjeru da biste ostvarili svoje najveće ciljeve.

Jedino sigurno što možete u ovoj godini očekivati jest promjena.

Jedna promjena će slijediti za drugom, a potom će vrlo brzo doći do iduće promjene. Bit ćete fizički, emocionalno i duhovno na sasvim drugom mjestu nego što ste mislili. Razmislite o tome što je najbolje za vas, a potom idite u tom smjeru. Počnite ispočetka. Odlučite u kojem smjeru želite krenuti, ovisno o tome kako želite da vaša budućnost izgleda. Radite male, ali sigurne korake koji vas vode prema željenoj budućnosti.

Različiti odnosi s različitim ljudima su od velike važnosti. Od njih možete dobiti puno ljubavi i mogu vas ispuniti srećom. No, sreća i uspjeh ne ovise o nikome drugome. Oslonite se samo na sebe. Pokušajte se okružiti realnim i slobodoumnim ljudima koji ne osuđuju i ne kritiziraju svaki vaš potez.

Iako je ove godine sva pažnja usmjerena na vas, obuzet će vas osjećaj krivnje i mislit ćete da je u pitanju vaš ego. No, nije. Trebate se prestati osuđivati. Vjerojatno ćete se osloboditi ljudi koji ne odobravaju ni vas ni vaše planove, i onih koji vas žele kontrolirati. Znate što želite i vjerujete u sebe. Ako nemate određene sposobnosti, uzmite onoliko vremena koliko vam je potrebno da ih razvijete.

Kako ćete sve više žuditi za slobodom, tako ćete primijetiti da su ostali postali manje ovisni i kritični. Što ćete više prihvaćati sami sebe, to će svi oko vas zapravo biti sretniji. Samopouzdanje nije čin kojim krijete strah. To je prirodan osjećaj do kojeg dolazi kada prihvaćate realnost. Jednom kada prihvatite realnost, vaše želje i potencijali će se početi ostvarivati. Iako ne znate odgovore na apsolutno sva pitanja, ubrzo ćete ih znati jer imate volju za učenjem. Samopouzdanje je sposobnost prihvaćanja promjene kada do nje dođe, a ove godine će doći do velikog broja promjena.

Uvijek budite u toku s onim što se događa, lokalno i globalno, i sukladno tome radite planove. Počnite raditi nešto značajno. Ako ste doživjeli neuspjeh s novim projektom, poslom, aktivnostima ili zauzimanjem nekog novog stava, moguće je da ćete se naći u razmišljanjima koja će vas držati u okruženju nepoželjnih ljudi, mjesta i okolnosti. Barem započnite s mijenjanjem postojeće situacije. Ako sami ne provedete promjene kada trebate, one će se provesti same od sebe.

Promjene su potrebne kako bismo otpustili situacije od kojih nemamo koristi.

S obzirom na to da je broj 1 broj neovisnosti, ove godine ćete postati svjesni svega o čemu ste ovisni. Zamislite u kakvoj slobodi biste zapravo uživali kada ne biste bili ovisni o tim stvarima. To može biti ovisnost o drugima, potreba da druge učinite ovisnima o sebi, potreba za potvrđivanjem, ovisnost o alkoholu ili cigaretama, distrakcijama kao što su računalo ili neko ponašanje. O nekim stvarima možete biti toliko ovisni da to ni ne primjećujete. Ključno je otkriti emocionalne uzroke ovisnosti.

Istina, ponekad su potrebne godine rada da biste postigli određene rezultate. Projekti ili ideje na kojima ste počeli raditi prije tri godine će se ove godine možda ostvariti, a vi ćete biti zadivljeni i uživat ćete u tome što je prethodni ciklus od devet godina završio i sada ubirete plodove rada. U ovoj godini ćete uživati u velikom broju ugodnih iznenađenja. Težite velikim ciljevima, vjerujte u njih i nemojte odustajati. Zapamtite da je učenje na prijašnjim pogreškama ono što je potrebno kako biste stekli iskustvo.

Poradite na svojim strahovima, nemojte ih izbjegavati. Tek tada ćete moći otvorenog uma uživati u životu i promicati svoje želje i interese. Ove godine ćete shvatiti da je život zapravo slobodno putovanje i energija koja se pokreće, mijenja, vibrira i razvija u ciklusima učenja.

Najnovije

Najčitanije