Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine

Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine

Numerološka prognoza za ožujak 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 03.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Znate da ne možete nastaviti živjeti ovako kako trenutno živite. Počinjete osjećati da jedan dio vašeg života završava i da je vrijeme za nešto novo. Da biste se oslobodili nesigurnosti i straha koji vas sputava, morate posvetiti pažnju trenutnim okolnostima i svemu što vas zadržava u prošlosti. Što se više približite svojim granicama, to je veća vjerojatnost da ćete se osjećati sputano. Godina broja 1 je godina velikih promjena. Zapamtite da se promjene rijetko odvijaju u udobnosti vlastitog doma i onako kako bismo željeli.

Restriktivna energija ožujka vam pruža mogućnost razvijanja volje i upornosti. Također vam pruža mogućnost pomicanja granica. Obvežite se na naporan rad i ostanite odlučni. U svaku situaciju ulažite onoliko truda koliko je potrebno. Fokusirajte se. Slušajte svoje tijelo i odmorite kada je potrebno. Ostanite fokusirani i sabrani, a istovremeno shvatite da niti jedna greška nije greška ako ste iz nje nešto naučili.

Osmislite praktičan plan djelovanja kako biste postigli svoje ciljeve. Posvetite pažnju načinu na koji djelujete. Jeste li ga imalo promijenili u posljednjih devet i više godina? Postanite svjesni toga koliko lako se zavaravate misleći da radite nešto novo, a zapravo ste pronašli nov način da radite isto što ste radili i prije.

Pročitajte numerolološku analizu za 2017. godinu!

Počnite se promatrati u više pozitivnom svjetlu. Pojednostavite sve što možete i bit ćete sposobniji brinuti o svojim odgovornostima. Obratite pažnju na male detalje i pokušajte ih uklopiti u širu sliku. Očistite svoj život od materijalnog i emotivnog nereda koji ste nakupili tijekom dugog vremena, a sada vas sprječava da proširite svoje vidike.

Vaš um je pun misli koje se međusobno sukobljavaju. Osluškujte kaos u svom umu. Različite stavove, mišljenja i prosudbe koji se bore za vašu pažnju. Dopustite umu da se odmori. Prihvatite situaciju točno onakvu kakva jest. Tek tada ćete na pravilan način moći posložiti prioritete. Dajte dovoljno vremena umu i tijelu za odmor.

Suočite se s činjenicama. Budite praktični. Stavite sve na svoje mjesto. Organizirajte se. Očistite stol. Sortirajte svaki detalj. Potom promatrajte granice kako se pomiču i udaljavaju od vas. Dopustite svojim uvjerenjima da se prošire. Nakon što pobijedite najveće prepreke, svoje misli i strahove, shvatit ćete da, ako sudite nešto prije nego što to doživite, nikada nećete znati kakav je osjećaj to uistinu doživjeti, ni što vam to iskustvo može ponuditi.

Nalazite se na nepoznatom terenu, ali morate preuzeti inicijativu i početi raditi sve ono za što ste mislili da netko drugi može napraviti. Kucajte na nova vrata. Potražite načine za oslobođenje od svojih ovisnosti. Zapamtite da vam nije potrebno prihvaćanje drugih ljudi. Dopustite svojim osjećajima da vam kažu što točno želite i kako to možete dobiti. Do kraja ožujka možete očekivati sklapanje novih sporazuma koji će vam pomoći u izgradnji čvrstih temelja za budućnost.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije