Numerološka prognoza za studeni: čeka nas mjesec obrata i neobičnih situacija!

Numerološka prognoza za studeni: čeka nas mjesec obrata i neobičnih situacija!

Numerološka prognoza za studeni: čeka nas mjesec obrata i neobičnih situacija!
  • Objavljeno: Subota, 03.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Unsplash

Kategorija: Horoskop

Broj 7

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Do kraja mjeseca će život od vas zahtijevati da objema nogama čvrsto stanete na zemlju. Studeni označava kraj jedne osjećajne životne faze. Naglašava pripreme koje su potrebne za novu fazu u kojoj ćete istovremeno moći uspješno živjeti u duhovnom, emocionalnom i materijalnom svijetu.

Jedna duga godina je iza vas. Izdržali ste nekoliko teških trenutaka i u vašem životu nije bilo baš puno onih svijetlih. Sada morate dopustiti svim osjećajima da vas preuzmu, a potom ih otpustiti iz tijela. Ovo je proces ozdravljenja koji vam je prijeko potreban. Što mu se više opirete, to će vam biti teže. Emocije su poput magneta i mogu privući mnoge situacije. Dopustite im da vas napuste. Za to ćete trebati odvojiti vrijeme i prostor. Nema potrebe da sami sebi škodite.

Ono što se može činiti kao novi početak je zapravo završetak nečega što više nije korisno ni važno. Ovaj završetak vam se može činiti materijalne prirode, ali će utjecati i na vaše emocije. Pripremit će vas za dinamičnu iduću godinu.

Vrijeme je važno. Sve važne odluke ili radnje treba oprezno razmotriti ili odgoditi do iduće godine. Neki raspleti situacija će biti izvan vaše kontrole, ali zapamtite da se sve događa s razlogom i u pravo vrijeme. Upotrijebite maštu. Vizualizirajte sve mogućnosti, prepoznajte kako se točno osjećate i razloge zbog kojih se tako osjećate.

Ovo je ciklus velikodušnosti i suosjećanja. Trenutno ste jako usredotočeni na sljedeću godinu i njezin financijski i materijalni potencijal. Imate puno toga za dati i neće svaka dobra gesta zahtijevati žrtvu.

Budite pošteni, dobri i prihvaćajte različitosti. Uvijek postoje dvije strane priče. Pozitivan i optimističan stav će privući dobre prilike. Sada je vrijeme da očistite put ispred sebe i pripremite se za dinamičnu sljedeću godinu. Sada je vrijeme da riješite probleme koji vas dugo muče.

Cijenite blagoslove koje imate. Neke stvari koje vam više nisu korisne mogu biti korisne nekome drugome. Ako je potrebno, poklonite ih. U životu uvijek trebate zadržati samo ono što vam koristi. Sve ostalo nepotrebno crpi vašu energiju. U ovom mjesecu ćete biti još sretniji ako ste spremni odreći se nekih stvari.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije