Numerološka prognoza za studeni: čeka nas mjesec obrata i neobičnih situacija!

Numerološka prognoza za studeni: čeka nas mjesec obrata i neobičnih situacija!

Numerološka prognoza za studeni: čeka nas mjesec obrata i neobičnih situacija!
  • Objavljeno: Subota, 03.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Unsplash

Kategorija: Horoskop

Broj 9

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Usporite. Opustite se i primirite. Sada nije vrijeme da djelujete pod svaku cijenu. Oduprite se potrebi da požurite na teritorij koji još uvijek niste pripremili. Sada je važnije da se posvetite neriješenim pitanjima iz prošlosti.

Strpljenje je tema ovog mjeseca. To znači da ćete morati još neko vrijeme biti na istom mjestu i sagledati sve detalje situacije u kojoj se nalazite. Ništa ne možete predvidjeti niti uzeti zdravo za gotovo. Strpljenje znači da morate čekati da situacija bude pogodna za djelovanje. Tijekom ovog mjeseca će vas okupirati niz događaja i pitanja. Više niste fokusirani na svoj ego, već na principe.

Postoji jedna situacija koja zahtjeva vašu pažnju i suradnju. Vama je također potrebna i suradnja sa drugim osobama pa je neophodno stvoriti timsku atmosferu u kojoj će si ljudi međusobno pomagati. Pokušajte se opustiti bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite. Idite korak po korak, usprkos odgodama, upadima i zbunjenosti drugih ljudi.

Morate se nositi s određenom razinom stresa kako biste razumjeli zašto je toliko potrebno prihvatiti prošlost. Ako je jedna osoba u vama uspjela probuditi stare osjećaje, trebate znati da te osjećaje nikada niste ni riješili. Tek tada ćete shvatiti koje su posljedice poricanja. Nema potrebe da se ponovi stara bol. Kada shvatite da neke od njih nisu nikada ni bile izliječene, tada ćete početi raditi na vlastitom iscjeljenju. Uskoro počinje nova životna faza i vrijeme je da otpustite sve stare boli. Tek tada će ljubav, čak i bezuvjetna, moći ući u vaš život.

Vaša trenutna situacija je odlična za stvaranje temelja kako biste ostvarili svoje planove i ciljeve čim dočekate pravi trenutak. Ona vam pruža važne informacije koje će vam pomoći provesti planove.

Ovo je ciklus intuicije i osjetljivosti. Predstavlja vašu sposobnost da osjećate. Dobit ćete pristup nekim ključnim informacijama. Nešto će biti rečeno, učinjeno, predloženo ili shvaćeno točno na onaj način koji vam odgovara.

Sada ništa ne smijete forsirati, pa ni potragu za karikom koja nedostaje. Nju ćete pronaći onda kada ćete se najmanje nadati. Kada se to otkriće dogodi, tada će se vaš um i osjećaji potpuno povezati i početi djelovati kao jedno. Imate razvijenu intuiciju i ona će postati još razvijenija kroz prihvaćanje trenutne situacije i vlastitih osjećaja.

Studeni pruža priliku da iskusite stvarne osjećaje i da ih razvijete u višu svijest. Spoznat ćete da su ciljevi koje ste si postavili samo djelić onoga što stvarno možete postići. Iz te spoznaje će proizaći osjećaj spokoja i smirenosti. Tada će se u vašem životu pojaviti nježnost i ljubav.

Prema drugima sada morate biti iskreni, prijateljski i diplomatski nastrojeni. Počet ćete voljeti sami sebe, a ljubav ćete poklanjati i onima oko sebe.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije