Numerološka prognoza za studeni: čeka nas mjesec obrata i neobičnih situacija!

Numerološka prognoza za studeni: čeka nas mjesec obrata i neobičnih situacija!

Numerološka prognoza za studeni: čeka nas mjesec obrata i neobičnih situacija!
  • Objavljeno: Subota, 03.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Unsplash

Kategorija: Horoskop

Broj 3

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2018. godine (2+1+8=11, 1+1=2). U ovom slučaju, to je 8 + 2 = 10. Gleda se tumačenje pod brojem 1.

Vaš temo je sada uzbudljiv i ubrzan što ponekad može donijeti niz nezgodnih situacija. Ostanite usredotočeni i oprezni jer se tijekom ovog mjeseca vrlo lako možete naći na nepoznatom i nesigurnom terenu koji bi vam mogao narušiti mir. Na umu morate imati vlastitu slobodu i promjene koje je potrebno provesti kako biste ostvarili ciljeve.

Počinjete osjećati ozbiljnije, praktične i restriktivne vibracije godine broja 4 koja se sve više približava. Sada ćete se početi fokusirati na rad koji mora biti učinjen kako biste zadovoljili svoje potrebe i ostvarili željene ciljeve. Susrest ćete se s neočekivanim promjenama koje mogu uzrokovati uzbuđenje i probuditi znatiželju. Ponekad ćete se osjećati ograničeno, nemirno, impulzivno i zabrinuto.

Važne veze se mogu ostvariti putem umrežavanja i građenja društvenih kontakata. Nemojte se povlačiti u sebe, sada nije vrijeme za to. Sada je vrijeme za komunikaciju s drugim ljudima. Na taj način ćete vrlo brzo komunicirati s pravom osobom u pravo vrijeme i to će koristiti objema stranama.

Ako niste u stanju osjetiti optimizam koji donosi ovaj mjesec, vjerojatno se borite s teškim emocijama, strahom i ljutnjom. Zarobljeni ste u sebi. Trebate identificirati, prihvatiti, naučiti osjećati i otpustiti sve ono što je negativno. Moći ćete napraviti značajan napredak tek kada svoje emocije dovedete u red.

Ovo je mjesec promjena i djelovanja. Razmislite o tome što trebate poduzeti da biste bili potpuno zadovoljni. O svojem životu razmišljajte kao o spoju malih detalja koji su ukomponirani tako da stvaraju veliku sliku, sliku koju želite. Upravo ti detalji su ono što je u vašim rukama.

Sada možda mislite da su putovanja i odmor nerealni i nepraktični. No, ovaj mjesec je upravo za to savršen. Čitavu godinu tražite sreću, a sada je vrijeme da si priuštite opuštajuće i sretne trenutke. Ako je to neizvedivo, barem što češće uživajte u društvu prijatelja.

Ovo nije vrijeme za uskogrudnost i netrpeljivost. Odmaknite se od stare rutine i stavova koji ne služe ničemu. Oslobodite se navika koje vam daju lažan osjećaj slobode, a zapravo su čista ovisnost. Nemojte se sramiti priznati kako ste u nečemu loši. Suočite se sa svakom ovisnošću koju imate. Ako ste u mogućnosti otpustiti nešto što vam šteti i krade vaš unutarnji mir, napravite to bez razmišljanja.

Ostanite otvoreni za sve mogućnosti. Svatko ima posebnu priču i potencijal da vaš život dodatno obogati. Slušajte i vrlo brzo ćete prepoznati određene sličnosti između njihovog i vašeg života. Neće vam se sve svidjeti. Dok god ne iskusite nove ljude, mjesta, kulture i stvari, nećete znati što ne želite i što trebate izbjegavati. Ovo je odličan način da steknete hrabrost i učite. Nemojte se bojati novih ljudi i novih situacija samo zato što su različiti od onoga sa čime ste se do sada susretali.

Tijekom ovog mjeseca postoji velika mogućnost da razvijete nešto novo. To može biti nova ideja, plan, projekt, kreativna vizija ili praktično rješenje. Konačno ste sebe i svoje sposobnosti počeli shvaćati ozbiljnije, a sukladno tome se mijenjaju vaši stavovi i osobnost. Morat ćete uvesti promjene kako biste iskoristili sav svoj potencijal. Znate da možete uspjeti, ali za to je potrebno promijeniti način razmišljanja.

Usvajanjem novog pristupa i prihvaćanjem vlastitih osjećaja moći ćete iskoristiti svaku priliku. Tek tada će vam se činiti kao da se uvijek nalazite na pravom mjestu u pravo vrijeme. Najvažnije je da sada ostanete fokusirani i ne prestanete djelovati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije