Tjedni horoskop od 2. do 9. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 2. do 9. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 2. do 9. 11. 2015.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Igračica tjedna

Započet ćemo ovo tjednu prognozu neuobičajno optimistično. Venera je glavna igračica ovog tjedna i zašto si ne bismo dali malo oduška vjerom da ljubav pobjeđuje sve. Dobro, skoro sve.

Početak tjedna donosi Veneru i Mars u konjunkciji, da, u Djevici, Veneri nije posebno ugodno u ovom znaku logike, ali uz konjunkciju s Marsom... koga je briga! Hormoni luduju, impulzivnost raste, ne marimo za logiku! Nebo postaje škorpionsko sve više. Merkur se pridružuje Suncu u Škorpionu. A intenzitet Škorpiona poznajemo. Do kosti, snažno i jako. Merkur u Škorpionu ne priča puno, no ono što kaže, gađa u sridu. E, da, i najčešće govori upravo ono što skrivate i ne želite ni reći ni znati. Škorpion je dobar psiholog.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Prilika za stabilizaciju veze

Iako je aspekt Venere i Marsa egzaktan u ponedjeljak, obojit će cijeli tjedan. Udruženi u poslovni pothvat, a u usput u klinču? Zašto ne! Povrh svega, Venera na kraju tjedna mijenja znak i ulazi u svoje sjedište, Vagu. Njen teritorij, što vezama i odnosima daje veće šanse, i novima i postojećima, pogotovo jer gradi sekstil sa Saturnom koji daje povećava stabilnost svim onim vezama koje započnu u ovom razdoblju. I postojećim možda, koje su preživjele drmanje.

Ovaj tjedan imamo mogućnost stabilizirati stvari. Naime, ovaj susret Venere i Marsa događa se tri puta. Prijašnji susreti su neke stare priče izvukli iz ormara. Njihov zadnji susret bio je na početku rujna, u Lavu, no nakon toga Venera je krenula retrogradno i dogodili su se pogrešni koraci, nesporazumi, razilaženja i prekidi. Na redu je stabilizacija, dakle. Imamo mogućnost posuti malo magičnog praha po ljubavnim odnosima. Trebate li srediti neku situaciju s kraja ljeta? Reći nekome iskreno "oprosti"? Započnite običnim pozivom, mailom ili pismom koje započinje s "Oprosti..." ali molimo suzdržite se nakon toga od "ali..." i nepotrebnog pravedničkog objašnjavanja.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Voliš me? Da.

Djevica je pragmatična. Voliš me? Da. Volim te? da. To je to. Fakti. Držite se činjenica. I zapamtite, ne govorimo o glupastim kratkim SMS-ovima, govorimo o ljubavnom pismu, o tome da podignete slušalicu i kažete što imate. Merkur je u Djevici "doma", on govori provjerene informacije i besprijekorno se izražava, a u Škorpionu... u Škorpionu govori iz istinske dubine. Koju ruku na srce, rijetki mogu izreći.

Ovo će svakako biti aspekt koji će neke priče privesti konačnom kraju ili konačno stabilnom početku i dati možda na prvu teška srca, slomljenim srcima priliku za novi početak. No o tome sljedeći tjedan, kada Venera dobro zagazi u Vagu i sjedne na Mjesečev čvor.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije