Horoskop za studeni

Horoskop za studeni

Horoskop za studeni
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Studeni će biti dosta drugačiji u odnosu na prethodni mjesec, značajno više negativan. Naravno, sve ovisi o individualnim zvjezdanim kombinacijama za svaki znak. Upravo zato će studeni biti potpuno drugačiji za svaki znak. No, za sve znakove će ovo razdoblje biti relativno negativno. Jedini planet koji će imati pozitivan utjecaj je Sunce, vladar neba, koje će biti dovoljno jako da svim predstavnicima Zodijaka pomogne u rješavanju ključnih problema. Sunce će imati ulogu zaštitnika. Trenutno je nemoguće predvidjeti koliko će utjecaj Sunca biti pozitivan, a da se pri tome ne uzmu individualni parametri svakog predstavnika Zodijaka. Kada se sve uzme u obzir, utjecaj zvijezda će više manje biti neutralan.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče nebeskih vođa, u studenome će svaki od znakova Zodijaka dobiti dodatnog zaštitnika. Ali, potrebno je naglasiti da će podrška nebeskih tijela biti puno manja nego inače. Zato pojedini znakovi ne trebaju raditi velike planove ni sklapati nove suradnje. Vodeni znakovi će dobiti zaštitu Marsa, planeta koji obično ne djeluje u njihovu korist. No, to ne znači da Mars neće biti dobar i pouzdan saveznik. Vatreni znakovi će dobiti zaštitu Merkura koji djeluje na područje poslovanja i financija. Ovo je naročito važno jer će se gotovo svi znakovi Zodijaka na ovom području susretati s problemima. Zračni znakovi će na raspolaganju imati Uran, planet koji je dovoljno jak ali ima mješovito djelovanje. To znači da svoju energiju vjerojatno neće usmjeriti prema kritičnim područjima. Zemljani znakovi mogu računati na punu podršku Neptuna. On će trenutno biti najmoćniji nebeski vođa i definitivno će pomoći u poboljšanju svake situacije.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U isto vrijeme će Mjesec, Crni Mjesec i Pluton činiti moćno trojstvo koje će djelovati na živote svakog znaka Zodijaka. Njihovo djelovanje će biti nepredvidljivo i negativno. Ovako moćan destruktivan utjecaj će biti prepoznatljiv u kaotičnim i izvanrednim događajima koji će biti prisutni u životu gotovo svakog znaka. Nemoguće je predvidjeti kako će točno djelovati, ali jedno je sigurno – svi znakovi Zodijaka će tijekom studenoga prolaziti kroz jednu otežanu životnu situaciju. No, ne trebate gubiti nadu. Uvijek imajte na umu da je čovjekova volja uistinu moćna, čak i ako se treba boriti protiv jakog negativnog utjecaja zvijezda.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije