Tjedni horoskop od 20. do 27. 6. 2016.

Tjedni horoskop od 20. do 27. 6. 2016.

Tjedni horoskop od 20. do 27. 6. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 20.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Provokatorski ponedjeljak

Ponedjeljak donosi prigovaračko raspoloženje pa se suzdržite, preskočite provociranje šefa naprimjer. Koncentrirajte se na ulazak Sunca u znak Raka i početak ljetnog solsticija, neka vam sama ta činjenica bude dovoljna da pomislite "da će već sutra biti sve u redu."

Ako očekujete poboljšanje komunikacije, prvi dio tjedna to baš i ne obećava. Na snazi je netočnost informacija, pogrešno razumijevanje onoga što se govori, a ako tome dodamo i kvadrat Merkura i Jupitera, bit će problema i s promašenim entuzijazmom i pretjerivanjem koji pogrešnu informaciju mogu još dodatno učiniti problematičnom. Stoga oprezno sa smislom e-maila, SMS-a i ostalog tipkastog komuniciranja.

Molite boga da je manji od vas

Na Merkur, odnosno komunikaciju, promet, papirologiju... treba ovaj tjedan paziti jer otamo ne puše baš dobar vjetar. Blebnuti i ostati živ može biti problem, recimo u koloni auta se izurlate na nekog ispred sebe, e u tom slučaju molite boga da je malen i mirnije naravi od vaše.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Fali mi... mama

Kako je Venera u znaku Raka, a pridružuje joj se i Sunce, dispozitor ovih dviju planeta će biti Mjesec "koji često mijenja znak i kuću". Ćudljivi danas, plačljivi za dva dana, do kraja tjedna volimo cijelu kuglu zemaljsku, a sjetni smo recimo opet u nedjelju jer nam fali... mama.

Potreba za gniježđenjem je naglašena, kao i npr. za uređivanjem doma, za to je odgovorna Venera u Raku. Gdje god i s kim god se osjećate kao "kod kuće", to je pravo mjesto za obnavljanje, pogotovo ako ste veći dio tjedna izbjegavali zamke.

Sreća onome tko ju je zaslužio

Negdje pred kraj tjedna onaj lijepi trigon Jupitera i Plutona ponovo donosi sreću onome tko ju je i zaslužio. Ostalima će pomoći da budu optimističniji i na neki način poboljšaju svoj život.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Kako kraj tjedna donosi Mjesec u Ribama u konjunkciji s Neptnom, što je npr. poplava emocija, trigon Jupitera i Plutona može donijeti nekome jako lijepu i romantičnu priču (ostali, u vidoteku po film i ne očajavati, za svakoga postoji netko na ovom svijetu ako to stvarno želite!).

Sretno, volite i njegujte sebe, ali Rak voli druge, pa eto dajte sebe drugima ovaj tjedan, njegujte ih, volite i podržavajte.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije