Tjedni horoskop od 24. do 31. 10. 2016.

Tjedni horoskop od 24. do 31. 10. 2016.

Tjedni horoskop od 24. do 31. 10. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 24.10.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ponedjeljak u noći...

Službeno smo ušli u sezonu Škorpiona, no ove godine je to nešto lakše jer ju započinjemo Mjesecom u Lavu i ostalom svitom planeta u vatrenim znakovima. Ponedjeljak donosi svoja iznenađenja, optimistično gledamo na budućnost, barem nas je takve nedjelja uspavala. Kao da ćemo uspjeti, preživjeti, nadići.

Ako slažete neki "puzzle" u glavi, pričekajte ulazak Merkura u znak Škorpiona u ponedjeljak u noći. Jupiter inkonjunkcija Neptun je čudan aspekt koji daje iracionalno pretjerivanje sa znatnom dozom poricanja. Pričekajte škorpionski Merkur, fali vam možda neka informacija da vam puzzle bude ispravno složen.

Nema novog dok ne nestane staro

Tjedan je krcat događajima na nebu. Ako je ikada trebalo 10 puta duboko udahnuti, to je ovaj tjedan. Ako je ikada trebalo i boga i vraga starog iz ormara izvući, pobacati sve smeće i nakupine koje stoje po uglovima, vi gledate njih, one gledaju vas, sva ona starudija koja će "jednom trebati" a nikada neće - to je ovaj tjedan.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Orite, kopajte, bacajte, čistite, raščišćavajte sebe i prostor u kojem živite ili boravite. Škorpionska dezintegracija nastupa. Nema novog dok ne nestane staro. Kada smo kod nestajanja, to ne znači da zažmirite pa ne vidite, nego fizička likvidacija.

Mistični mladi Mjesec u Škorpionu

Najvidljiviji aspekt na nebu, i to krajem tjedna, je mlad Mjesec u Škorpionu. Ovaj nije bilo kakav, ovaj je u konjunkciji s Merkurom a taj Merkur također šuti, kada progovori, bit će istina i samo istina. I dok ćete od pravog Škorpiona najčešće doživjeti "šutnju" kao znak postojanja, oni jednostavno malo pričaju i snažno osjećaju, ovaj mlađak, osim konjunkcije s Merkurom, ima i trigon s Neptunom i daje doslovno mistično misteriozan ton. Ako volite rub života i smrti, umiranja i rađanja, u prenesenom značenju - dodirnuti granicu svjetova - zapamtite nedjelju 18.36 sati.

Mjesec u Škorpionu, kao i Merkur, odličan je dijagnostičar. Škorpion ne voli hipohondre i cvilidrete, ali voli, liječi i suosjeća sa slomljenim, psihički iznurenim, emocionalno slomljenim i fizički bolesnim osobama, u stanju je u potpunosti se posvetiti nevoljniku.

Mogući su čvrsti temelji budućnosti, ako nema laganja

Venera se susreće s Neptunom, Jupiterom i Saturnom, možda bi trebalo dramsku pauzu napraviti jer nijedan aspekt kada je ljubav u pitanju nije tako dramatičan kao onaj Venere i Saturna. Iako se često gubi kada se ova dva planeta nađu zajedno, zajednički nazivnik je ovaj put Jupiter. Mogući su čvrsti temelji budućnosti, pod uvjetom da nema laganja, nema muljanja sebi, nema zapričavanja i zapetljavanja u Neptunove iluzije.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Istina može biti bolna, ali... sjećate se: "Istina oslobađa". Vrijeme Škorpiona je vrijeme dubokog rovarenja po sebi (ormarima, kaosima, neredima duboko zakopanim), ne bojmo se zaviriti u sebe, vidjeti tko smo i što osjećamo, pa makar se razletjeli. Ovo je feel's like, nije stvarno, s vama će biti sve uredu. Budite dobri prema sebi i drugima, pustite da se u ovom mraku Škorpiona upali zagasito svjetlo mladog Mjeseca.

Trick or treat

Mars će ovaj tjedan napraviti neugodan kvadrat s Uranom, što reći... Bilo bi dobro upozoriti nas da se obuzdamo od ludila, agresije. Mars-Pluton je prije nekoliko dana napravio pukotinu, ovaj aspekt će situacije privesti kraju - one kojima je vrijeme za kraj.

Samhain, Noć vještica s mladim Mjesecom u Škorpionu, pa ako vam je sve ružičasto u životu, i taj ste rijetki sretnik, pogledajte neki dobar horor. Čisto da ste uštekani u vibru.

Trick or treat, bit će i jednog i drugog ovaj tjedan.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije