Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac

Horoskop za prosinac
  • Objavljeno: Utorak, 01.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Posljednji mjesec 2015. godine će biti čudesan, ispunjen svim vrstama iznenađenja. Neće sva biti pozitivna, ali će definitivno biti dinamična. Što se tiče opće astrološke prognoze, ona će se definitivno stabilizirati. Nećete ni primijetiti situacije koje su slične onima koje su se događale tijekom studenoga. Kada govorimo o položaju planeta, definitivno treba istaknuti položaj Saturna koji će imati pozitivan utjecaj na sve znakove Zodijaka. Uz Saturn, Mars će biti na strani Zemljanih znakova. Za mnoge će to značiti rješavanje velikih pitanja i završavanje započetih projekata. Općenito, takav tandem će svim znakovima Zodijaka omogućiti rješavanje bilo kakvih sukoba.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče nebeskih vođa, neće svi znakovi Zodijaka imati čast dobiti dodatnog zaštitnika. Nažalost, Zračni znakovi će morati djelovati bez vanjske podrške koja bi u nekim trenucima mogla biti odlučujuća. Vodeni znakovi će tijekom prosinca na raspolaganju imati utjecaj Mjeseca. Pred nama je izuzetna i uistinu snažna kombinacija koja će Vodenim znakovima omogućiti provođenje svih planova za nadolazeću fazu života. Naravno, to vrijedi samo za one koji će biti vrijedni i promijeniti neke stavove. Uran će imati ulogu nebeskog vođe Vatrenih Znakova. Njegov utjecaj je slabiji od utjecaja Mjeseca, ali će biti dovoljno jak da blokira barem jedan dio negativnosti koju će Mjesec usmjeravati prema njima. Zemljani znakovi mogu računati na podršku Venere. Njezin utjecaj će osjećati barem neizravno i on će biti krajnje pozitivan.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Od nebeskih tijela u Sunčevom sustavu koji će postati gorljivi protivnici ljudske rase treba istaknuti Pluton, taman i tajanstven planet koji pod određenim okolnostima može uzrokovati ozbiljne probleme. Plutonu će pomagati Merkur, koji je tradicionalno zadužen za financije i poslovanje. Oni će imati negativan utjecaj, ali on neće biti ključan. Ovaj negativan trend možete izbjeći uz pravilno djelovanje. Na taj način ćete biti u stanju spriječiti niz problema, naročito na području poslovanja i financija.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije