Zabavne činjenice o Djevicama

Zabavne činjenice o Djevicama

Zabavne činjenice o Djevicama
  • Objavljeno: Srijeda, 26.08.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Njihov dubok osjećaj humanost ih čini jako brižnima. Metodički pristup životu im osigurava da ne propuste apsolutno ništa. Djevica je često blaga i nježna, i povremeno zna napraviti korak u natrag i analizirati situaciju prije nego što krene naprijed.

Prijatelji i obitelj

Djevica je jako dobar prijatelj. Daje odlične savjete i vrlo dobro zna kako riješiti određene probleme. Djevica će vas podsjetiti koliko je važno brinuti o sebi, naročito o zdravlju. Puna je ljubavi i privržena obitelji, ali i duša svake zabave. Djevica nije poznata po izražavanju svojih osjećaja. Svoje osjećaje radije iskazuje djelima nego riječima.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Karijera i novac

"Ja analiziram" je ključna fraza. Djevica je marljiva i ima znanstveni pristup rješavanju problema. Jako dobro zna kako ući u srž problema. Vrlo je metodična i odlična u poslovima koji zahtijevaju izvrsnu organizaciju. Ako se Djevici čini da se nešto ne odvija redom kojim bi trebalo, toga će se primiti i dovesti stvari u red.

Kada je fokusirana na posao, Djevica će sve odraditi savršeno. Neće joj promaknuti niti jedan detalj. Djevica je ponosna kada posao obavi kako treba. Kada osjeća da nešto ne može odraditi onako kako treba, svoje vrijeme posvećuje pronalaženju najboljeg rješenja. Djevici će najbolje ležati zanimanja kao što su liječnik, medicinska sestra, psiholog, učitelj, pisac i kritičar.

Djevica je odlična u upravljanju novcem. Uvijek će sa strane staviti što više novca. Planira dugoročno i nikada ne troši previše. Djevica će si priuštiti ono što joj se sviđa, ali tek nakon što bude sigurna da joj to uistinu treba. Obožava umjetnost i uživa u uređenju doma.

Ljubav i seks

Za Djevicu je jako važno da osjeća da ju partner treba. Većina predigre se događa izvan spavaće sobe. Taktična je, metodična i spremna čekati koliko god treba. Iako ljubav neće izražavati riječima, njen partner će po djelima bez sumnje znati da ga Djevica voli. Odabire životnog partnera prema tome koliko se potrebito i važno osjeća u prisutnosti partnera. Djevica je vjerna i ponekad voli divlji život.

Saznajte kako zavesti Djevicu!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je osjetljiviji. Kod Djevice su to slijepo crijevo, jetra, gušterača i žučni mjehur.

Vladajući planet

Djevicom vlada Merkur. Predstavlja intelektualne potrebe, razum, racionalizaciju, riječi, svijest, komunikaciju, putovanja, govor, pisanje i emocionalnu inteligenciju.

Boja

Boja Djevice je tamno smeđa.

Kamen

Kamen Djevice je sardoniks.

Sretni brojevi

Sretni brojevi djevice su 2, 5 i 7.

Kompatibilnost

Djevica se najbolje slaže s Bikom i Jarcem.

Provjerite kako se Djevica slaže s ostalim horoskopskim znakovima!

Suprotan znak

Suprotan znak Djevicama je Riba.

Najbolji poklon

Najbolji poklon za Djevicu je nešto vezano uz zdravlje.

Karakteristike koje voli

Ljepotu, zdravu prehranu i red.

Karakteristike koje ne voli

Traljavost, zapuštenost, biti u krivu i kaos.

Dom

Djevica pripada šestoj kući. To je kuća koja se fokusira na zdravlje, navike, podsvijest, posao i kućne ljubimce.

Poznate Djevice

Stephen King, Charlie Sheen, Majka Tereza, Sophia Loren, Blake Lively, Beyonce Knowles, Michelle Williams, princ Harry, Rosie Perez, Michael Jackson i Salma Hayek.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije