Horoskop za rujan

Horoskop za rujan

Horoskop za rujan
  • Objavljeno: Utorak, 01.09.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Prvi mjesec jeseni će biti iznenađujuće ugodan. Gotovo svi znakovi Zodijaka će imati snažnu solarnu podršku, bez obzira na to kojem elementu pripadaju. Utjecaj Sunca će biti nevjerojatno jak i uspjeti će suzbiti većinu negativnih energetskih tokova. Ipak, neka nebeska tijela u Sunčevom sustavu će zadržati negativnu energiju i njihov utjecaj bi mogao biti opasan. Osim Sunca, Venera će biti naš najvjerniji saveznik tijekom rujna. Lijepa i tajanstvena svećenica ljubavi ponekad može biti oštra pa i okrutna, ali tijekom rujna će nje utjecaj biti pozitivan i proširit će se daleko izvan područja privatnog života. Treba napomenuti neobičan položaj Urana. Od njega nećemo dobivati stalnu podršku, ali ćemo se na njega moći osloniti u kriznim situacijama.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Tijekom rujna će Vodeni znakovi ostati bez svog dodatnog zaštitnika. No, ne trebaju biti zabrinuti jer to neće imati značajnog utjecaja na njihov život. Vatreni znakovi će biti pod utjecajem Marsa i zbog toga će se tijekom rujna sva važnija događanja odvijati na području karijere i profesionalnog razvoja. U isto vrijeme će Zračni znakovi biti pod utjecajem Urana. On će direktno utjecati na sve događaje koji će biti dramatični. Zemljani znakovi će biti pod utjecajem Merkura koji će svu svoju pozitivnu energiju usmjeriti prema poduzetništvu i poslovanju.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Potrebno je u obzir uzeti antagonistički položaj Mjeseca tijekom kolovoza. Situacija postaje još kompliciranija zbog činjenice da Crni Mjesec potpuno izlazi iz trodimenzionalnog spektra. To znači da će bilo koji oblik lunarne negativnosti biti pojačan i nećemo moći predvidjeti što možemo očekivati od nebeskih tijela. Osim Mjeseca, naš drugi protivnik će biti Saturn. Bez sumnje će negativna energija Saturna biti puno slabija, u odnosu na energiju Mjeseca, ali ju ne smijemo zanemariti. Osobe koje pate od kroničnih bolesti ili bolesti probavnog sustava trebaju biti naročito oprezne.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije