Zabavne činjenice o Škorpionima

Zabavne činjenice o Škorpionima

Zabavne činjenice o Škorpionima
  • Objavljeno: Srijeda, 28.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ispod suzdržane i hladne vanjštine kuca srce iznimno intenzivnog Škorpiona.

Strastven, prodoran i odlučan, ovaj znak neće odustati od ispitivanja sve dok ne dođe do istine. Škorpion neće lako pokazati svoje emocije, ali budite uvjereni da se ispod hladne površine krije ogromna količina aktivnosti. Odlični su vođe i uvijek su oprezni. Kada je u pitanju snalažljivost, ovaj znak uvijek dolazi do izražaja.

Prijatelji i obitelji

Odanost i iskrenost su osobine koje krase prijatelje Škorpiona. Može mu trebati neko vrijeme prije nego formira bliske odnose, ali kada jednom to napravi, Škorpion će ostati predan i odan. Škorpioni su duhoviti i intelektualni. Vole biti u društvu ljudi koji su duhoviti i opušteni. Pun iznenađenja, ovaj znak će vam dati sve što vam treba. Jednom kada ih razočarate nema povratka. Škorpion je jako osjećajan i jednom kada ga povrijedite, postaje nemoguće vratiti stvari na staro. Predanost obitelji je jaka i postojana. Odlično upravljaju poslovima i izvrsni su govornici kada je potrebno.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Karijera i novac

„Ja želim“ je ključna fraza Škorpiona. Odlično upravljaju, rješavaju i stvaraju. Jednom kada Škorpion odredi svoj cilj, nema toga što ga može odvratiti. Jako dobro će odraditi zadatke koji zahtijevaju znanstveni i temeljiti pristup jer će se posvetiti materijalima koje imaju. Sposobnost fokusiranja, kada se spoji s odlučnošću, daje izvrsne kvalitete za upravljanje. Ne brinu se oko stvaranja neprijatelja u poslovnom svijetu, već preferiraju odrađivanje obaveza kako treba.

Najčešće su znanstvenici, doktori, istražitelji, navigatori, policijski službenici, upravitelji i psiholozi. Poštovanje je ključan aspekt poslovanja. Trebaju poštivati svoje suradnike, a istovremeno osjećati da poštovanje dolazi s druge strane.

Dovoljno su disciplinirani da se drže budžeta i ne boje se teškog rada dok god ih taj rad stavlja u dobru financijsku poziciju. Veliki broj Škorpiona ima sreće u životu i dobije dobro naslijeđe. U svakom slučaju, bez obzira na financijsko stanje, odlično upravljaju financijama i nisu skloni prekomjernom trošenju. Novac im pruža sigurnost i osjećaj kontrole, što im je jako važno. Upravo zbog toga će pažljivo donositi odluke.

Ljubav i seks

Škorpion je jako strastven i intimnost doživljava ozbiljno. Partner treba biti inteligentan i iskren. Predigra se odvija prije ulaska u spavaću sobu, i to putem razgovora i promatranja. Jednom kada se zaljube, postaju odani i vjerni do smrti. No, veza će se odvijati polako. Škorpionu će trebati puno vremena da izgradi povjerenje i poštovanje prema partneru.

Saznajte kako zavesti Škorpiona!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji na stimulaciju. Kod Škorpiona su to genitalije, mjehur, rektum i reproduktivni organi.

Vladajući planet

Vladajući planet Škorpiona je Pluton. Ovaj planet vlada svime što je skriveno od pogleda. Predstavlja začeće, rođenje i smrt, polagan rast, generiranje, regeneriranje, anonimnost, fobije i otkrivanje tajni.

Boje

Boje Škorpiona su tamno crvena i boja kestena.

Kamenje

Kamen Škorpiona je opal.

Sretni brojevi

Sretni brojevi su 2, 7 i 9.

Kompatibilnost

Škorpion e najbolje slaže s Ribama i Rakovima.

Provjerite kako se Škorpion slaže s ostalim horoskopskim znakovima!

Suprotan znak

Suprotan znak Škorpiona je Bik.

Savršen poklon

Najbolje što možete pokloniti Škorpionu je nešto sentimentalno, odjeća (pogotovo nešto erotsko) i knjige.

Karakteristike koje voli

Istinitost, činjenice, flert i dugogodišnja prijateljstva.

Karakteristike koje ne voli

Superiornost, laskavost, plitke ljude i iskorištavanje.

Ovaj znak pripada osmoj kući. To je kuća seksa, poreza, smrti i ponovnog rođenja, partnerovih prihoda, nasljedstva i regeneracije.

Poznati Škorpioni

Carl Sagan, Jodie Foster, Indira Gandhi, Prince Charles, Leonardo DiCaprio, Ryan Reynolds, Gabrielle Union, Meg Ryan, Demi Moore, Whoopi Goldberg i Grace Kelly.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije