Zabavne činjenice o Vodenjacima

Zabavne činjenice o Vodenjacima

Zabavne činjenice o Vodenjacima
  • Objavljeno: Petak, 22.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vrlo je intelektualan znak žestoke neovisnosti koji nagrađuje intuiciju popraćenu logikom.

Vodenjak će se predstaviti na jedan od dva načina. Prvi je osoba koja je sramežljiva i mirna, a drugi je osoba koja je bučna, ekscentrična i energična. Oba tipa su duboki mislioci koji vole pomagati drugima. Oba tipa imaju nevjerojatno sposobnost vidjeti suprotnu stranu u raspravi, što ih čini odličnima u pronalaženju rješenja. Iako su jako usredotočeni na energiju koja ih okružuje, imaju duboku potrebu posvetiti vrijeme samo sebi. Ključna riječ ovog znaka je „mašta“. Vodenjak može vidjeti mogućnosti u svijetu u trenucima kada ih nitko drugi ne vidi.

Prijatelji i obitelj

Iako se Vodenjak odlično snalazi u velikom društvu, oprezan je kada sklapa bliska prijateljstava. Blizina za Vodenjaka znači ranjivost, a to nije nešto što treba olako shvatiti. Vodenjak je izravan i dobro ga poznavati može predstavljati izazov. Ipak grade prijateljstva koja traju godinama. Vodenjak će se za voljenu osobu i distancirati ako je to potrebno. Od drugih ljudi traže kreativnost, intelekt i poštenje. Kada je riječ o obitelji, očekivanja nisu ništa manja. Vodenjak nije osoba koja razvija bliske veze s osobama koje ne zadovoljavaju njegove kriterije.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Karijera i novac

Vodenjak će u posao kojeg obavlja donijeti entuzijazam. Ima veliku sposobnost iskoristiti svoju maštu za rješavanje zadataka i razmišljanje izvan okvira. Karijere koje omogućuju razvijanje koncepata i demonstraciju su odličan izbor za Vodenjaka. Visok intelekt i spremnost na dijeljenje talenta potiče ostale u timu na jednako predan rad.

Kada je u pitanju novac, Vodenjak ima smisao za održavanje zdrave ravnoteže između toga da si priušti ono što mu je potrebno i čuvanja novca. Nije neuobičajeno vidjeti Vodenjaka s neobičnim i dobrim stilom odijevanja.

Vodenjaku će odgovarati zanimanja koja uključuju pisanje, podučavanje, kuhanje, fotografiju ili upravljanje zrakoplovima. Najbolja radna okolina je ona koja im daje slobodu da se pozabave zadatkom, bez da slijede puno strogih smjernica.

Ljubav i seks

Za Vodenjaka je intelektualna stimulacija najveći afrodizijak. Najviše cijeni dobar razgovor i mogućnost planiranja budućnosti. Kada je u pitanju ljubav, za Vodenjaka su najbolje osobe koje neće iznenaditi njihova iskrenost. Otvoren je, komunikativan, maštovit i spreman uzeti stvari u svoje ruke. Iskrenost i odanost su osobine koje su neizostavne za svaku osobu koja želi postići povezanost s dinamičnim Vodenjakom.

Saznajte kako zavesti Vodenjaka!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji na stimulaciju. Kod Vodenjaka su to gležnjevi i listovi.

Vladajući planet

Vodenjakom vlada Uran. Ovaj planet je vodeći u kršenju pravila i tradicija. Uran upravlja psihologijom, originalnošću, kreativnošću, pobunom i autonomijom. Ovaj planet je futurističan, intelektualan i ekscentričan.

Boja

Boja Vodenjaka je boja vode i sve nijanse boje vode.

Kamen

Kamen Vodenjaka je tirkiz.

Sretni brojevi

Sretni brojevi su 2, 3 i 7.

Kompatibilnost

Vodenjak se slaže s Blizancima, Vagom i drugim Vodenjacima.

Provjerite kako se Vodenjak slaže s ostalim horoskopskim znakovima!

Suprotan znak

Suprotan znak Vodenjaka je Lav.

Najbolji poklon

Najbolji poklon za Vodenjaka je nešto mistično i povezano s umjetnošću.

Karakteristike koje voli

Zabavljanje s prijateljima, pomaganje drugima i intelektualne razgovore.

Karakteristike koje ne voli

Ograničenja, usamljenost, kršenje obećanja i sve što je obično.

Dom

Ovaj znak pripada jedanaestoj kući. To je kuća prijatelja, ciljeva, nade, želja, okolnosti koje izmiču kontroli i primanja ljubavi.

Poznati vodenjaci

Alicia Keys, John Travolta, Michael Jordon, Oprah Winfrey, Paris Hilton, Jennifer Aniston, Charles Dickens, Ellen DeGeneres, Ronald Reagan i Paul Newman.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije