Tjedni horoskop od 18. do 25. 1. 2016.

Tjedni horoskop od 18. do 25. 1. 2016.

Tjedni horoskop od 18. do 25. 1. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 18.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ljubav i(li) rat

Kada bismo ljubav i rat doveli u vezu, svi bismo rekli da su to dva nespojiva pojma. Suprotnosti? U poznatoj uzrečici hipi pokreta „Vodite ljubav a ne rat“ jesu, kada bismo im tražili poveznicu, dobili bismo izreku „U ljubavi i ratu sve je dopušteno“, a u pozadini ovog tjedna zasvirala bi Pat Benatar i pjesma „Love is a battlefield“ i ljubav i rat završili bi u istoj radnji. Ljubavno bojno polje.

I eto, dobili smo najsnažniji moment ovog tjedna. Venera u Jarcu, inače vrlo razborita, zagledat će se u Neptun, novo onesvješćivanje taman kada je postala stabilno trijezna sa Saturnom. Novi krug? Ostavljamo jednu iluziju da bismo potonuli u drugu. Pa zašto ne, sve je to ljubav, ljubav je opijenost bez koje nije moguće živjeti. Srećom, ovo ne traje dugo, povjerovat će u čuda još jednom, nadamo se da će joj se čuda i ostvariti ili će to biti samo mala ljubavna šok terapija iz prošlosti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Lav i Vodenjak otvaraju put

Pun Mjesec je ovaj tjedan u znaku Lava, a Lav je život, Sunce ulazi u znak Vodenjaka, sinonim slobode i vizionarstva. Dopustite ovaj tjedan sve. Pa čak i ponovo onaj trenutak kada pripiti šaljete poruke bivšoj ljubavi. Moguće je da se upletete i vratite neku priču u svoj život bez svjesne namjere. Svi scenariji koji vas zadese prihvatljivi su ako ih prihvatite široka, otvorena srca (Lav) i širom otvorena uma (Vodenjak). Informacije stižu. Što ćete s njima, sami odlučite. Vodenjak vjeruje da znanje i saznanje pripadaju svima.

U veljači ulazimo u kinesku godinu u znaku Majmuna, godinu velikih preokreta i nestabilnosti, gledano zapadnjački ili gledano kineski, ova godina traži manevriranje, traži da smo prisutni mentalno i fizički i najvažnije emocinalno. Majmunu pripada element vode, a on je emotivan. Mars u Škorpionu dobar dio godine u svom retrogradnom kretanju kroz samo dva znaka (Škorpion i Strijelac) svodi naše postupke na kresanje staroga, sumiranje i završavanje. Škorpion je opasna duboka voda, a Mars ju je pokrenuo.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Nekome će se ostvariti žudnje i snovi

Ne opirimo se promjenama. Novo neće nikada nastati dok se staro ne privede kraju. Stari mi, stari odnosi, stara uvjerenja, stari dugovi, stari problemi, stara potreba za kontrolom i nezaobilazni stari strahovi. Svi imamo negdje strah i potrebu za kontrolom, svi negdje strastveno pristupamo nečemu, svi negdje imamo tajne. Mars operira u tom području.

Ako ste jedan od sretnika kojem ovaj Mars u trigonu s Neptunom već u ponedjeljak donosi neku lijepu priču, radujemo se zbog vas. Nekome će se ostvariti žudnje i snovi, možda čak i više od onoga što je tražio.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije