Zdravlje po horoskopu za mjesec lipanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec lipanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec lipanj
  • Objavljeno: Petak, 01.06.2012.
  • Broj pregleda: 2.354
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan

Prvi dio lipnja nosi pojačanu opasnost od probavnih problema, upalna, dišnih problema ili srčanih smetnji. U korijenu tih problema može biti stres, nedostatak odmora ili vaše uobičajene bezbrižnosti. Najbolji način da se oslobodite svih tenzija je vaš smisao za humor. Ostanite optimistični i veseli. To će vam uvelike pomoći da prebrodite mjesec.

Pokušajte izbjeći konfliktne situacije i one kod kojih postoji rizik od ozljeda. Budite oprezni kad ste na putovanju (pješice, autom, biciklom i sl.)!

Bik

Fizički ćete biti dobro, pogotovo u prvom tjednu lipnja. Nakon toga ćete osjetiti malo pogoršanje. To se posebno odnosi na rođene u zadnjem tjednu vladavine Bika.

Doći će do razdoblja minimalnih zaliha energije u drugom tjednu lipnja. To može biti posljedica bolesti, upalne ili zarazne epizode, male ozljede ili lošeg raspoloženja. Ne možete sve sami stići. Odredite si prioritete i probleme rješavajte jedan po jedan.

Tjelovježba i umjerenost će vam dobro doći. Ovo nije vaš najbolji mjesec pa nije vrijeme da se dodatno izlažete riziku.

Blizanci

Bit ćete u dobroj formi i puni energije, ali nećete se uspjeti osloboditi od stresa, barem ne za sada.

Dobra stvar je da će vas u lipnju preplaviti optimizam. Jupiter će vam omogućiti dobro raspoloženje i pozitivniji pogled na svijet, tako da ćete biti opušteniji kada dođe vrijeme da se suočite s neugodnostima ovog razdoblja.

Jupiter je dobro poznat po svojoj pohlepi, tako da od 11. lipnja do kraja godine morate paziti na prehranu, a samim time ćete sačuvati liniju.

Rak

Preporučamo vam pojačan oprez tokom cijelog lipnja. Bit ćete iscrpljeni i imati slab imunitet, a ovo je često idealna kombinacija za razne nevolje. Osim toga, živčani sustav će biti vrlo ranjiv zbog iscrpljenosti, loših prehrambenih navika, alkohola ili drugih uznemirujućih čimbenika.

Budite oprezni kada putujete, bez obzira da li idete automobilom ili pješice! Ovo jednostavno nije vaš mjesec i morate paziti da se ne uvalite u dodatne nevolje.

Lav

Vi ćete, kao i obično, biti u dobroj formi tijekom cijelog lipnja. Osjećat ćete se dobro i biti puni energije. U svakom slučaju, optimizam će biti sve veći u odnosu na to kako ste se osjećali u zadnje vrijeme.

Međutim, nemojte pretjerivati jer se vaš živčani sustav neće moći dobro nositi s iscrpljenošću. Dovoljno se odmarajte i nemojte pretjerivati ​​s pićem, kavom ili cigaretama.

Bilo bi sjajno kada bi više hodali. Malo tjelovježbe na svježem zraku ne može štetiti!

Djevica

Sklonost rizicima, pretjerivanje i ekscesi itekako mogu imati negativan utjecaj na zdravlje u lipnju. Inače ste poznati kao umjeren i staložen znak, ali ovo nije nimalo nalik na vas. Stanite na loptu!

Stres je još jedan dodatni neprijatelj ovaj mjesec. Nedostatak ravnoteže će vas prisiliti da uvedete malo reda u svoj ​​život.

Pritisak će biti jak u lipnju, a ako niste dobro organizirani, riskirate iscrpljivanje i neefikasnost. Zapamtite, bez pretjerivanja!

Vaga

Nadajmo se da je lipanj posljednji mjesec ove godine s posebnim upozorenjem o zdravlju. Tek će 3. srpnja 2012. Mars završiti svoj produženi boravak (8 mjeseci!) u vašoj kući kroničnih bolesti.

Za sada se ipak dobro brinite o sebi! Redovita tjelovježba, dovoljno sna, izbjegavanje toksina i dovoljno vode koja pročišćava um i tijelo. I nije tako teško paziti na sebe, bitna je volja!

Škorpion

U lipnju ćete biti fizički otporni, ali psihički nećete biti najbolje. Bit ćete skloni previše brinuti o nebitnim stvarima. Svega vam je previše, a ne znate kako si pomoći.

Pokušajte se opustiti. Proći će i ovaj mjesec, a onda ćete moći biti oni stari. Počnite se baviti nekim sportom, opustite se uz slušanje glazbe,  masažu, aromaterapiju. Ne mora sve uvijek biti u nekom grču!

Strijelac

Nema posebnih zdravstvenih problema predviđenih za lipanj, ali stres će biti znatno pojačan. Pod utjecajem stresa ste skloni rizičnom ponašanju i nekim manjim problemima.

Osim toga, važno je da izbjegavate sukobe! Veliki ili dugotrajni sukobi mogu imati negativan utjecaj ne samo na vaše raspoloženje, već i na način na koji vaše tijelo funkcionira. Ne budite toliko tvrdoglavi, pokušajte nekada popustiti.

Jarac

Vaše zdravlje ili zdravlje neke vama drage osobe će biti predmet interesa u cijelom lipnju. Doći ćete u dodir s medicinskim ustanovama, tretmanima ili lijekovima.

Lipanj će biti dobar mjesec što se zdravlja tiče, posebno ako ste neke stvari zanemarili, odgodili ili prekinuli. U rješavanju problema će vam pomoći razgovor s drugim ljudima. Pokušajte biti malo taktičniji!

Vodenjak

Ovo je odličan mjesec za hvatanje ukorak s informacijama o medicinskim problemima, odlazak na pretrage ili zdravstvene postupke. Mogli bi se čak odlučiti isprobati neke alternativne oblike terapije, pa čak i njege tijela.

U prvom dijelu lipnja pokušajte biti malo oprezniji kako bi se zaštitili od probavnih i respiratornih problema, trovanja hranom i nezgoda! Ne dajte se zavesti obećanjima reklama o ljekovitosti nekih preparata.

Ribe

Ovo je vaš mjesec! Osjećat ćete se odlično, bit ćete dobrom raspoloženi i u dobroj formi.

U lipnju ćete naići na neke informacije ili ćete uspostaviti kontakte koje će biti korisni za vaše zdravlje. Možda ćete napokon donijeti odluku o redovitoj fizičkoj aktivnosti. Stres neće u potpunosti nestati, ali neće ni stvarati probleme.

Pokušajte se što više odmoriti i uzeti magnezij ako pretjerate s vježbanjem!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije