Zdravlje po horoskopu za mjesec svibanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec svibanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 01.05.2012.
  • Broj pregleda: 2.175
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan

U svibnju će sposobnost za suočavanjem problemima biti odlična, dok će problemi uzrokovani raznim kvarovima ili nezgodama biti sve rjeđi. Rad će vam se napokon isplatiti. Moguća su promaknuća i povišice. Na taj način ćete uspjeti malo doći do zraka, a i stres će lagano popustiti.

Mars će poticati aktivnosti vezane uz zdravlje, higijenu i njegu tijela. Došlo je vrijeme da se i vi malo opustite i uživate.

Bik

Bit ćete u top formi. Imat ćete puno energije i živosti, osjećat ćete se odlični i spremno na sve. Slobodno se usudite željeti i više. Svibanj je svakako vaš mjesec. Pokušajte se jedino suzdržati od napada na druge. Vašu energičnost će neki možda protumačiti kao neprijateljstvo.

Vježbanje, šetnje i planinarenje će gotovo biti obvezni kako bi potrošili tu dodatnu energiju i ostali u formi.

Blizanci

Svibanj za vas znači napredak za razliku od prethodnih mjeseci, ali nećete biti u top formi. Zato ćete morati biti još mrvicu strpljivi. Kako mjesec odmiče shvatit ćete da ste zapravo bolje nego što mislite. Pred sam kraj mjeseca bit ćete u najboljoj formi. To znači da ćete se i psihički i fizički osjećati odlično.

Najveći neprijatelj ovog mjeseca je sjedilački način života. Ne bi bilo loše da se malo pokrenete jer ćete, u protivnom, ljeto i plaže dočekati jako nezadovoljni. Venera će vam posuditi optimizam i dobro raspoloženje, ali ćete teško odoljeti iskušenjima.

Rak

Bit ćete vrlo dobro, puni energije i otporni na probleme. U svibnju vas neće mučiti ozbiljni zdravstveni problemi. Možda ne trebate prečesto posezati za slatkišima. Pokušajte piti više tekućine jer često zaboravite koliko je voda važna i kako se zbog nje dobro osjećate.

U posljednjem tjednu svibnja možda osjetite pojačanu potrebu za odmorom. Ako vaše tijelo traži malo odmora da obnovi zalihe energije, onda mu to i priuštite. Svijet neće propasti ako odlučite malo stati na loptu!

Lav

Bit ćete u vrlo dobroj formi, i fizički i psihički. Puni ste energije, otporni na smicalice okoline i nevjerojatno dobro raspoloženi. To samo znači da je proljeće napokon stiglo i na vašu adresu. Bilo je i vrijeme da osjetite prve zrake proljetnog sunca na svojoj koži.

Kako bi iskoristili tu dodatnu energiju i ostali u formi, razmislite o nekom zahtjevnijem sportu. Vaša sklonost užitcima bi se lako mogla odraziti na tjelesnu težinu. To je zadnje što želite jer se obožavate šepiriti na plaži i pokazivati kako ste u odličnoj formi.

Djevica

Imat ćete puno energije i zbog toga ćete moći ostvariti sve što poželite. Ali, nepažnja bi mogla uzeti ​​danak. Zdravstveni problemi koji vas zadese u svibnju uglavnom će biti uzrokovani vašom sklonosti rizicima i pretjerivanju. Sve stignete, ali za zdravlje nemate vremena. I sami znate da je to najgora moguća solucija.

Sklonost prema ozljedama i nesrećama, akutne upalne i zarazne bolesti koje se jave u svibnju zahtijevat će oprez. Čuli ste da je bolje spriječiti nego liječiti? Dajte to barem jednom primijenite i malo više računa povedite o svom zdravlju. Neće vam biti žao!

Vaga

U svibnju morate biti oprezni jer se mogu pojaviti zdravstveni problemi. Nećete baš biti uravnoteženi i osjetit ćete se slabo i umorno. Njegujte svoju snagu i budite obzirni prema sebi. To će vam se dugoročno isplatiti, bolje ćete se osjećati i biti zdraviji.

Odgovarajuće životne promjene mogu vas revitalizirati i učiniti otpornijima. Odmor i zdravija prehrana će ojačati imunitet, a samim time poštedjeti vas viroza i bolesti. Ako primijetite da nešto nije u redu, odmah posjetite liječnika. Zna vam se dogoditi da ne shvatite ozbiljno signale koje vam tijelo šalje, a onda kreću pravi problemi.

Škorpion

Kod vas je opći kaos, kao i obično. Stres, pretjerivanje s hranom, apatija, slabost i općenito nestabilno stanje. Iako biste rado nekoga okrivili za svoje loše stanje, kriviti možete samo sebe. Loša briga o sebi odbit će vam se o glavu kada to najmanje očekujete. I tada će vjerojatno biti prekasno da nešto učinite.

Skloni ste osjetiti posljedice stresa samo zato što ne vodite nikakvu brigu o sebi. Organiziran način života, dovoljno sna, obroci u neko normalnije vrijeme, malo vježbanja i vremena provedenog na otvorenom učinili bi novog čovjeka od vas. Da ne pričamo o tome koliko bi se bolje osjećali i bili zdraviji.

Strijelac

Zdravlje će ovaj mjesec biti u fokusu, ali u dobrom smislu. Brinut ćete o sebi, riješiti neke manje zdravstvene probleme i obaviti potrebne godišnje preglede. Lako ćete rješavati sve što vam se nađe na putu, a vaš vječni optimizam će vam u tome pomagati.

Radite po svome, ali pazite da ne pretjerate. Skromnost se ipak smatra vrlinom. Sada kada ste se pobrinuli za zdravlje, možete se usredotočiti na ono što volite. Kozmetički tretmani, uljepšavanje i tjelovježba za neke su prava muka. Za vas su čisti užitak jer pred sobom vidite smo konačni rezultat koji će biti i više nego zadovoljavajući.

Jarac

Tijekom cijelog svibnja ćete biti u odličnoj formi. Imat ćete puno energije, uživati u šetnjama i sportskim aktivnostima na otvorenom. To će vam koristiti i fizički i psihički. Bit će puno prilika za zabavu i užitak, a to je odličan način za oslobađanje od stresa.

Venera će vam pomoći s medicinskim postupcima, ali i onima kojima je zadatak poboljšanje ​​izgleda. Pravo je vrijeme da se posvetite skidanju kilograma i uljepšavanju. Možda vam to sada izgleda kao muka, ali kada krenete shvatit ćete da je to za vaše dobro.

Vodenjak

Na putu ste oporavka. Započeo je proces povratka u dobro zdravstveno stanje ili poboljšanje izgleda. Time ćete se intenzivnije baviti u posljednjem tjednu svibnja, a nastavit će se i sljedećeg mjeseca.

Za sada, još uvijek osjećate posljedice stresa. Problemi, ako će ih biti, najvjerojatnije potječu od iscrpljenosti i stalnim pomicanjem granica izdržljivosti. Pokušajte usporiti. Ako se razbolite, nećete s tim ništa dobiti. Bolje brinite o sebi. Isplatit će vam se na duže staze.

Ribe

Osjećate se odlično, puni ste energije i entuzijazma. O odličnoj fizičkoj kondiciji da i ne govorimo. Potrudit ćete se istražiti i saznati relevantne informacije koje će vam pomoći da održite dobro zdravlje. Doći ćete i do korisnih informacije o tome kako ostati u formi i poboljšati fizički izgled.

Stres neće u potpunosti nestati u svibnju, a ono što vas drži napetima (ali vas i motivira) čini se da ima veze s odnosima i financijama. Preporučamo vam da se više odmarate i uključite svoj osjećaj za diplomaciju.

Najnovije

Najčitanije