Ove 3 riječi najbolje opisuju vaš horoskopski znak!

Ove 3 riječi najbolje opisuju vaš horoskopski znak!

Ove 3 riječi najbolje opisuju vaš horoskopski znak!
  • Objavljeno: Nedjelja, 08.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Često se oslanjamo na prvi dojam kada upoznamo neko novog. Obično se to događa na podsvjesnoj razini i ne primjećujemo da smo već u prvim sekundama odlučili želimo li s nekim biti prijatelji ili ne.

Astrolozi vjeruju da postoje obrasci ponašanja koji utječu na svaki horoskopski znak i ostavljanje prvog dojma.

Ovan: snažan, samosvjestan, impulzivan!

Ovan je pun energije i lako ga je primijetiti kad hoda niz ulicu jer zrači poput sunca! Ovan točno zna što i kada nešto želi, stoga ponekad može izgledati presamouvjereno i pomalo agresivno. Ne voli ljude koji ga pokušavaju kontrolirati i lako „eksplodiraju“ kada im netko nameće svoje mišljenje.

Otkrijte idealnu meditaciju prema horoskopskom znaku!

Bik: pouzdan, vjeran, lijen!

Bik je zemljani znak koji čvrsto stoji na tlu i spada u najpouzdanije horoskopske znakove! Oni su izrazito vjerni i brižni prijatelji. Bikovi imaju snažan karakter, ali su istodobno vrlo nježni. Bikove ponekad smatraju lijenima jer ne žele poduzimati korake za ostvarivanje cilja dok nisu 100% sigurni u uspjeh. To također znači da vole puno planirati i razmišljati o detaljima.

Blizanci: luckasti, pametni, nepredvidivi!

Blizanci su pametni, ali ponekad ih smatraju pomalo luckastima! S ovim horoskopskim znakom možete razgovarati o raznim temama u kojima do izražaja dolazi njihova intelektualna snaga. Blizanci ne vole monotoniju, stoga stalno uče nove stvari. Okolinu može zbuniti to što su u jednom trenutku smireni, dok u drugom potpuno polude! No, to je ono što ih čini izrazito tajanstvenima i privlačnima.

Otkrijte koji horoskopski znak je najbolji u krevetu!

Rak: nježan, intuitivan, brižan!

Rak je izrazito vezan uz obitelj i pokazuje krajnju nježnost i brižnost. Najčešće ga kroz život vode intuicija i emocije. Rakovi vole brinuti o svojim prijateljima i članovima obitelji. Rijetko kada se služe logikom, no tako najbolje funkcioniraju. Ponekad ih smatraju hladnima, no rakovi su zapravo vrlo osjetljivi i emotivni.

Lav: zavodljiv, otvoren, egocentričan!

Lav je definitivno kralj Zodijaka. On je karizmatičan, neustrašiv i jako iskren. Privlači mnoge mase, no njegov veliki ego se može činiti pomalo napadan. Lavovi su zabavni, razigrani i vole pomoći prijateljima u nevolji, unatoč tome što jako vole pažnju!

Djevica: znatiželjna, razdražljiva, praktična!

Djevica je izrazito praktična, stoga joj ponekad nedostaje mašte. Ona je prijateljski nastrojena, društvena i čvrsto stoji na zemlji. Ima izuzetne analitičke vještine i ne boji se koristiti ih. Voli postavljati mnogo pitanja, u nadi da će vas što bolje upoznati! Djevice su znatiželjne, ali mogu biti itekako razdražljive kada stvari skrenu s planiranog puta.

Otkrijte koji horoskopski znakovi su skloni depresiji!

Vaga: otvorena, ženstvena, neodlučna!

Ovaj horoskopski znak impresionira svojom ženstvenošću i nevjerojatnim komunikacijskim vještinama. Ljudi jednostavno vole biti oko nje! Zainteresirana je za umjetnost, modu i blještavilo. Vage su duhovite i izrazito inteligentne. S obzirom da ju mnoge stvari nadahnjuju, ponekada može biti poprilično neodlučna.

Škorpion: tajanstven, atraktivan, glamurozan!

Škorpioni su tajanstveni, što ih čini nevjerojatno atraktivnima! Imaju misterioznu energiju koja pobuđuje znatiželju drugih ljudi. Oni su jako i sigurni u sebe i ono što rade. Ponekad mogu biti bezrazložno sumnjičavi prema drugima, strahujući od njihovog nepoštenja.

Strijelac: energičan, otvoren, hrabar!

Strijelac će uvijek poslušati što imate za reći. On je otvoren i ima veliko srce, što mu omogućuje izgradnju nevjerojatnih odnosa s ljudima. Slobodnog je duha, voli putovati i upoznavati nove ljude. S obzirom da voli reći sve što mu je na umu, ponekad nenamjerno povrijedi ljude oko sebe.

Ovih 5 horoskopskih znakova su idealni muževi!

Jarac: duhovit, tvrdoglav, odlučan!

Jarac je izuzetno duhovit, što ga često izvlači iz neugodnih situacija. Svoj sarkazam koriste kako bi se približili ljudima i što bolje ih upoznali. Pomalo su tvrdoglavi, no to im daje veliku snagu. Jarac će učiniti sve kako bi postigao svoje ciljeve!

Vodenjak: kontradiktoran, drugačiji, suosjećajan!

Vodenjaci vole proturječiti. U jednom trenutku su izuzetno otvoreni i pristupačni, dok su u drugom kao usamljeni vukovi. Njihovu tajanstvenost je ponekad teško razumjeti i to je ono što ih izdvaja iz gomile. Vole pomagati drugim ljudima.

Saznajte najgore osobine svakog horoskopskog znaka!

Riba: ponizna, osjetljiva, altruistična!

Ribe se zbog svoje sramežljivosti mogu doimati pomalo hladnima. One su introverti, što znači da ćete se morati potruditi oko njih ako ih želite bolje upoznati. Jednom kada se otvore, shvatit ćete koliko su brižne i pune ljubavi. Ribe imaju izražen smisao za glazbu i umjetnost. Osjetljiva su i nježna bića koja vole pomagati drugima. Lako padaju u depresiju jer često razmišljaju o vlastitim i tuđim negativnim iskustvima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije