Zdravlje po horoskopu za mjesec travanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec travanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec travanj
  • Objavljeno: Petak, 01.04.2011.
  • Broj pregleda: 1.519
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan

Osjećate previše energije ovaj mjesec. Morate ju potrošiti na neku snažnu tjelovježbu. S druge strane, bilo bi šteta da toliki entuzijazam i raspoloženje za akciju potrošite uzalud. Uključite se u nešto izazovno, ali razmislite dvaput prije donošenja odluke.

Inače, prati vas pojačan rizik od nesreća, visokog krvnog tlaka, problema sa srcem, migrena, a sve to zbog viška energije.

Pokušajte izbjeći potencijalno rizične, nasilne ili konfliktne situacije jer ste trenutno preenergični, a to može biti loše!

Bik

Travanj neće biti vrlo povoljan za zdravlje. Bit ćete vrlo napeti, imunitet će vam pasti, a fizički ste slabiji nego inače. Umarat ćete se lakše i nećete najbolje spavati. Zdravstveni problemi se mogu pojaviti kao posljedica ovih problema.

Ovog proljeća, bolje slušajte što vam tijelo poručuje, a ako nešto pođe po zlu, odmah posjetite liječnika! Ovo nije pravo vrijeme da isprobavate svoje granice izdržljivosti.

Vodite brigu o sebi! Vježbajte, opuštajte se, jedite svježu i laganu hranu!

Blizanci

Bit ćete u dobroj formi, vrlo aktivni, a i uživat ćete ​​u stvarnom optimizmu. Istina je da nije sve tako sjajno i ponekad ćete biti uzrujani ili ljuti, ali pronaći ćete način da s brigama izađete na kraj.

Još gore od toga je da Merkur ide oko Marsa, što je znak nedostatka strpljenja i razboritosti, rizika od nezgoda i sukoba, upale, infekcije ili drugih zdravstvenih problema.

Usporite, opustite se i sve ostalo će doći samo od sebe.

Rak

Stres će uzrokovati neke probleme u travnju. Imat ćete previše ciljeva, bit će previsoko postavljeni ili previše važni. Od vas će zahtijevati da stalno budete aktivni, ne omogućujući vam vremena da se opustite. Odmarajte se koliko možete i ne forsirajte se previše!

Možda ćete osjetiti faze Mjeseca snažnije nego obično. Pokušajte biti fleksibilni i malo bolje rasporedite obaveze kako bi izbjegli preopterećenje.

Lav

Bit ćete vrlo energični i nemate razloga puno se žaliti ovaj mjesec. Osim što je ovo naporno razdoblje, obaveze mogu uzeti danak što se zdravlja tiče.

Iako vam se čak čini da možete biti aktivniji, pokušajte smanjiti pritisak na svoje ranjive točke! Pazite na osjetljive organe i pokušajte što je više voditi zdrav život!

Budite i dalje oprezni kada putujete na velike udaljenosti i poduzmite mjere opreza kako bi izbjegli nevolje!

Djevica

U travnju ćete morati više paziti na zdravlje. Prva dva tjedna travnja neće biti vrlo povoljna za vas ni u fizičkom, ni u psihičkom smislu. Osjetit ćete pad energije i imuniteta. Mučit će vas strahovi i tjeskobe, postat ćete nesigurni i neodlučni.

Trebate puno odmora i vrlo dobro organiziran raspored, bez velikih napora. Pokušajte s nekim tehnikama opuštanja kako bi povratili ravnotežu. Bez brige, i ovaj mjesec će proći kao i nevolje koje on donosi.

Vaga

Travanj će biti vrlo zahtjevan mjesec za Vage, a u jednom trenutku stres može postati neizdrživ. Srećom, čini se da imate dovoljno snage da povratite unutrašnju ravnotežu i štoviše, kada je to potrebno, lako ćete pronaći dobar medicinski savjet, odgovarajuće liječenje i dobra rješenja.

Ako ste zainteresirani za poboljšanje svog ​​izgleda, sjetite se da su prva dva tjedna travnja odlična za tretmane, ljepotu, odlazak na dijetu i promjene izgleda.

Škorpion

Čuvajte se! Vaša kuća zdravlja postat će igralište za mnoge planete u travnju, tako da možete imati problema.

Mogli biste pokušati kanalizirati planetarnu energiju prema konstruktivnim ciljevima, kao što su medicinski pregledi, liječenje, prehrana, njega tijela i pretrage koje neprestano odgađate. Ili čak neke zubarske ili kirurške postupke koje stalno odgađate. To bi značilo da je pravo vrijeme za dovršetak započetih postupaka.

Pažljivo planirajte obaveze kako ne bi došlo do potpunog kolapsa zbog stresa.

Strijelac

Bit ćete u izvrsnoj formi! Imat ćete puno energije, bit ćete prekrasno raspoloženi i činit će vam se da je sve moguće. Uz malo truda za vas će i biti.

Travanj je vrlo pogodan za dinamične fizičke aktivnosti: teretanu, rolanje, timske sportove, planinarenje, ali i za zabavu, druženje i bavljenje hobijima. Vrijeme je da s tim započnete već sada, ako ljeto želite dočekati spremni.

Jarac

Sreća da ste tako otporni. Inače bi vam bilo prilično teško nositi se s visokim zahtjevima i stresom, a travanj ih je prepun.

Doduše, neće škoditi, ako poduzmete neke korake kako bi poboljšali imunitet i umirili preopterećeni um. Možda će vas pogoditi problemi koji se odnose na vaš dom, roditelje ili obitelj, u svom širem značenju.

Posljednji tjedan travnja ćete se uspjeti opustiti i umiriti. Pazite da zaključate vrata kada izađete van da ne bi bilo neugodnih iznenađenja.

Vodenjak

Bit ćete relativno dobro s fizičkog gledišta, ali ćete stvari teže podnositi psihički. Dakle, vjerojatno ćete biti nervozni, nestrpljivi ili anksiozni.

Ne dajte se isprovocirati, razmislite prije nego otvorite usta jer ste jako osjetljivi ovaj mjesec i puno bi toga mogli reći što ne mislite. Pokušajte pronaći snage da s primirite ovaj mjesec.

Još jedna stvar: bit će povećan rizik od nesreća, bilo rukovanjem opasnih objekata, ili tijekom vožnje. Budite oprezni i provjerite je li vozilo koje koristite u savršenom tehničkom stanju prije nego što krenete na put.

Ribe

Vrlo ste dobro, gotovo odlično! Prva dva tjedna ćete biti fizički i psihički na vrhuncu. Kasnije nećete biti tako dobro, ali opet nećete biti ni tako loše. Sanjarit ćete, biti neodlučni, na mahove bezbrižni, a opet, na mahove nemarni.

Ovo je pravo vrijeme da se riješite ovisnosti o cigaretama ili nečeg drugog što vas muči. Što prije krenete, prije ćete osjetiti zdravstvene koristi ovakve odluke.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije