Otkrili smo sve o popularnim Linea Snella tretmanima za mršavljenje!

Otkrili smo sve o popularnim Linea Snella tretmanima za mršavljenje!

Otkrili smo sve o popularnim Linea Snella tretmanima za mršavljenje!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.10.2017.
  • Broj pregleda: 2.137
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Iako je ljeto iza nas i koji kilogram viška je lako prekriti višeslojnim odijevanjem, ipak smo odlučili na vrijeme poraditi na figuri. Željena težina se postiže uravnoteženom prehranom i redovitom tjelovježbom, no iz iskustva znamo da nije na odmet priuštiti si i pokoji tretman, kao potpora našoj odluci da ćemo se ovoga puta zaista dovesti u top formu. Uputili smo se u potragu za idealnim tretmanom koji će objediniti sve potrebno za postizanje našeg cilja i naišli smo na Linea Snella centar za mršavljenje i oblikovanje tijela. S obzirom na to da smo imali hrpu pitanja, postavili smo ih voditeljici centra iz Strojarske ulice u Zagrebu, Petri Mesarić Horvat, i prikupili sve potrebne informacije.

Sada nam jedino preostaje krenuti i ostvariti cilj!

Kako i zašto ste odlučili otvoriti Linea Snella centar za mršavljenje i oblikovanje tijela?

Željela sam da postoji mjesto u Zagrebu u kojem se mi žene možemo osjećati ugodno i zadovoljno, mjesto u kojem je program usmjeren na svakoga individualno, i svaka žena može raditi na tome da postane bolja verzija sebe. U moju ideju idealno se uklopila Linea Snella metoda koja je jedinstvena na tržištu zbog cjelovitog pristupa. Taj pristup uključuje osobnog terapeuta sa stručnim savjetima i uvidom u postojeće tjelesno stanje, prirodne terapije posebno kreirane prema željama i potrebama svake polaznice te individualni pristup u kontroliranju tjelesne težine i njegovanje zdravih navika.

Kako izgleda prvi dolazak u vaš centar?

Prvi put kada se dolazi u Linea Snella centar slijedi savjetovanje koje traje 45 minuta. Na savjetovanju se radi kompjuterska In Body analiza cijelog organizma, uz razgovor s terapeutom o trenutnim životnim navikama, prehrambenim navikama i željenim ciljevima same klijentice. Terapeut nakon toga predlaže idealni program za ciljeve koje želimo postići i objašnjava sve detalje izvođenja programa. Na drugom dolasku već slijedi prvi trening u Thermoslim kapsulama i opuštanje u Bodywarm sauni uz budni nadzor terapeuta i savjetovanje o prehrani za vrijeme izvođenja programa.

Koje vrste programa postoje?

U Linea Snelli postoje 3 vrste programa (Basic, Lifestyle i Star) a terapeut savjetuje klijenticu koji od njih je najbolji za dostizanje željenih ciljeva. Oni se razlikuju po količini involviranosti terapeuta na putu do cilja i terapijama koje ulaze u sami program.

Koliko je bitno prilagoditi prehranu za vrijeme programa?

Linea Snella prehrana nije dijeta niti je odricanje, već zdrava uravnotežena prehrana s 5 obroka dnevno, bez kompliciranja. Štoviše, sve namirnice se mogu nabaviti i u lokalnoj trgovini. Nama je važno da klijentica u svakom trenutku zna kako rasporediti obroke i koje namirnice u koje doba dana je poželjno jesti. I da takva prehrana postane dio njene svakodnevice bez osjećaja da je teško pratiti naše smjernice. Svi znamo - kada je nešto preteško, puno lakše od toga odustajemo.

Trebamo li se dodatno baviti tjelovježbom?

Dodatna tjelovježba nije potrebna jer je jedna od najvećih prednosti Linea Snelle ušteda na vremenu uz brzo vidljive i dugoročne rezultate. U Linea Snelli se vježba 2 do 3 puta tjedno i to 20 minuta u našoj Thermoslim kapsuli. Radi se o djelovanju infracrvenog svjetla, kromoterapiji, konstantne temperature od 37°C i aktivnom vođenom ciljanom vježbanju čime omogućujemo izuzetne rezultate za uklanjanje opsega na najkritičnijim točkama tijela, smanjenje kilograma i centimetara. Efekt tih 20 minuta je ekvivalent 2 sata vježbanja na drugim programima.

Kada možemo očekivati prve rezultate?

Prvi rezultati se mogu očekivati već za 2 tjedna – manje centimetara u opsegu uz bolji osjećaj u vlastitom tijelu. Linea Snella daje garanciju za 10 centimetara opsega manje nakon 10 dolazaka.

Koliko kilograma možemo izgubiti?

U Linea Snelli radije pričamo o izgubljenim centimetrima nego o izgubljenim kilogramima. Svi znamo da možemo imati i isti broj kilograma a tijelo nam potpuno drugačije izgleda – važniji je odnos postotka masnoće i mišića u tijelu. Naravno, svi volimo vidjeti i promjene na vagi pa preporučujemo gubitak 3 do 4 kilograma mjesečno. Zašto ne više? Ako tijelo gubi oko 1 kilogram tjedno znači da ne dovodimo organizam u stanje šoka i dajemo sami sebi šansu za dugoročnu promjenu navika bez blic dijeta s jo-jo efektom. Važno nam je da naučimo voljeti tijelo i da mu dajemo kvalitetne namirnice koje tada može pretvoriti u energiju koja nam je potrebna.

Koliko često trebamo dolaziti na tretmane?

10 dolazaka mjesečno a svaki ukupno traje 1 sat. To je idealno za sve koji nemaju vremena a žele postići trajne rezultate.

Što se dogodi ako polaznica ne izgubi predviđene kilograme? Postoji li neki oblik garancije?

Garancija se potpisuje na 10 centimetara u 10 dolazaka međutim, 98% klijentica ne samo da dosegne cilj, nego ga i prestigne.

Kako održavati postignute rezultate?

Nakon uspješno završenog programa i dolaska do cilja, klijentici nudimo da i dalje ostane kod nas i koristi održavajući Lifestyle program. Za klijentice koje odlaze iz programa, sastavljamo plan aktivnosti koje će raditi kad više neće biti u Linea Snelli i preporučujemo daljnju prehranu prema Linea Snella jelovniku. Također nudimo klijenticama da dođu 1 na mjesec nakon izlaska iz programa na analizu tijela i razgovor s terapeutom kako bi ih pratili izvan našeg programa i odgovorili na sva njihova pitanja.

Koja je cijena programa?

Cijena programa se kreće od 1700 kn do 3000 kn mjesečno.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije