Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Senzacionalna koža u bilo kojoj dobi

Senzacionalna koža u bilo kojoj dobi

Senzacionalna koža u bilo kojoj dobi
  • Objavljeno: Srijeda, 16.06.2010.
  • Broj pregleda: 880
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kako koža stari, može postati suha i izgubiti čvrstoću. Ali nova istraživanja dovela su do proizvoda i postupaka koji vam mogu pomoći. Razmotrite neke od ovih. Potrebno je slijediti ove korake tri do šest mjeseci kako bi vidjeli rezultate.

1. Štitite kožu svakodnevno

Većina bora, smeđih mrlja i ostalih znakova starenja je posljedica izlaganja suncu. Nanesite kremu sa zaštitnim faktorom (najmanje 25) svako jutro, bez obzira na godišnje doba. Potražite proizvode koji sadrže cink i mikronizirani titan dioksid.

2. Vitamini

Svake večeri, koristite proizvod za njegu obogaćen vitaminima. Retinoidi su najmoćniji sastojak koji možete koristiti kako bi koži dali mladenački sjaj. Potražite proizvode koji sadrže retinol ili retinaldehid.

3. Piling

Jednom tjedno, preskočite korak 2 i napravite piling. Poboljšat ćete teksturu, boju i glatkost kože.

4. Koristite noćnu kremu

Nanesite anti-age noćnu kremu kako bi regenerirali kožu. Potražite onu koja sadrže antioksidanse kao što je idebenon, koji pomaže ujednačiti ton kože, povećava čvrstoću, smanjuje pojavu bora i koži daje sjaj.

Ako niste zadovoljni nakon šest mjeseci, neki kozmetički tretmani mogu napraviti razliku.

Botox će ublažiti fine linije. Opušta mišić gdje je ubrizgan, pa se koža neće borati četiri do šest mjeseci. Koristi se uglavnom na čelu ili oko očiju.

Laseri se koriste za poliranje i uljepšavanje kože. Crvenilo i proširene kapilare mogu se smanjiti nizom od tri do šest tretmana.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije