Krvna grupa otkriva vašu pravu osobnost!

Krvna grupa otkriva vašu pravu osobnost!

Krvna grupa otkriva vašu pravu osobnost!
  • Objavljeno: Srijeda, 04.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Povezanost između krvne grupe i nečije osobnosti nije znanstveno dokazana, ali postoje društva i kulture koje vjeruju da zaista postoji.

Ova teorija je najbolje prihvaćena u Japanu, gdje se često objavljuju horoskopi vezani uz pojedinu krvnu grupu, a na razgovorima za posao morate prijaviti koja ste krvna grupa kako bi poslodavci vidjeli uklapate li se u njihovu radnu okolinu.

Pa, krenimo redom:

Krvna grupa A (A +, A -)

Ovo je najčešća krvna grupa. Osobe krvne grupe A su osjetljive, pametne i strastveni perfekcionisti! Smatraju da je važno biti dio društva, iako se to ponekad kosi s njihovim osjećajima. Radi toga se mogu osjećati pomalo nelagodno. Osobe ove krvne grupe mogu biti sramežljive i povučene. Također mogu biti napete i nestrpljive, ali radi velike snage koju posjeduju, ostaju smirene.

Ove osobe su izuzetno odgovorne i žude za uspjehom. Ponekad imaju problema sa spavanjem, jer ih stres izjeda iznutra. Radi svoje osjetljivosti i emotivnosti, ove osobe su vrlo kreativne i umjetnički nastrojene.

Otkrijte prehranu po krvnim grupama!

Krvna grupa B (B +, B -)

Krvna grupa B je Krvna grupa od ostalih krvnih grupa. Ove osobe su vrlo praktične. Ponekad mogu biti zamišljene i osjetljive, a krasi ih ambicioznost i sposobnost za vodstvo. Vole dobro promotriti sve detalje i smjernice, prije nego se upuste u ostvarivanje cilja.

Budući da su individualisti i vole slijediti vlastita pravila, može se činiti da nisu sklone timskom radu. Također se ponekad mogu činiti hladne i osjetljive.

Krvna grupa AB (AB +, AB -)

Ovo je najrjeđa krvna grupa i sadrži karakteristike krvne grupe A i krvne grupe B. Ove osobe stoga mogu biti sramežljive, ali i ambiciozne. Krasi ih veliki šarm, kao i maštanje o velikim stvarima. Ove osobe su aktivne fizički i duhovno i život im je pun uzbuđenja.

Iako su odgovorne i pouzdane, ne vole previše pomagati drugim ljudima, ako procijene da to nije potrebno.

Saznajte koja namirnica može spriječiti moždani udar, visoki kolesterol i krvni tlak!

Krvna grupa 0 (0 +, 0 -)

Osobe krvne grupe 0 su rođene vođe i ne vole ovisiti o drugima. Iako su odvažni, jako cijene tuđe mišljenje. Jako su intuitivni i fokusirani na svoj cilj. Lako odustaju i nisu najpouzdanije osobe na svijetu.

Pune su energije, vole veća društva i vole biti u središtu pozornosti. Pucaju od samopouzdanja i hrabrosti, što ih na neki način izdvaja iz društva. Ove osobe ne poznaju stres. Najbolje se osjećaju kada su fizički aktivne.

Pogledajte s kojim krvnim grupama ste kompatibilni:

Krvna grupa A je kompatibilna s krvnim grupama A i AB.

Krvna grupa B je kompatibilna s krvnim grupama B i AB.

Krvna grupa AB je kompatibilna s krvnim grupama AB, A, B i 0.

Krvna grupa 0 je kompatibilna s krvnim grupama 0 i AB.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije