Ako pogledate ovaj video poznate influencerice, učinit ćete dobro djelo!

Ako pogledate ovaj video poznate influencerice, učinit ćete dobro djelo!

Ako pogledate ovaj video poznate influencerice, učinit ćete dobro djelo!
  • Objavljeno: Petak, 15.02.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Privatni album

Matea Frajsberger, poznata influencerica i modna blogerica, pokrenula je akciju pod nazivom „Mala promjena čini veliku razliku“. Ova humanitarna akcija održava se u suradnji s Udrugom Indigo, čiji je cilj edukacija, promoviranje aktivnog bavljenja ljubimcima te odgovorno vlasništvo u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja.

Do kraja ove godine Matea će donirati svu zaradu od svojeg YouTube kanala, na kojem ima preko 54 tisuće pratitelja, ovoj Udruzi koja je djeluje od 2015. godine, a tijekom prošle godine ostvareno je 365 udomljenja u jednoj godini, što je najveći broj udomljenja za jednu neprofitnu udrugu.

Udruga Indigo zapela mi je za oko zbog njihove hvale vrijedne ažurnosti na društvenim mrežama. Jednostavno ih morate vidjeti, a na njihove priče nitko ne može ostati ravnodušan, rekla nam je Matea i dodala: Užasno sam sretna što su mi društvene mreže, pogotovo divna zajednica ljudi koji me prate, omogućili da živim svoj san, da radim ono što volim. Htjela sam da znaju da podrška nije uzalud i da se sa svakim klikom mogu osjećati korisno.

Ideja za ovu hvalevrijednu akciju nije došla preko noći, Matea je već duže vremena razmišljala o tome.

Nisam htjela ništa brzo, niti na silu, čekala sam doslovno pravi trenutak i pravu udrugu. Od početka sam znala da će donacija biti upućena nekoj od udruga za pse, jer sam na njih slaba i svaku priliku koristim da im pomognem, navodi Matea.

Iako je tek sredina veljače, Matea tvrdi da su joj se očekivanja ostvarila i više nego što je mogla zamisliti, i da se nada kako će mlađe generacije uvidjeti da sitnice mogu itekako utjecati na budućnost.

Nekad nije potrebna velika akcija da bi se napravila velika stvar, zato sam i pokrenula hashtag #MalaPromjenaCiniVelikuRazliku, rekla je Matea.

Inače, ovo nije prva Mateina akcija, već je ranije pokrenula inicijativu „Ne petardama“ u svrhu pravilnog i razumnog korištenja pirotehničkih sredstava, ali i povećanju svjesnosti o tome koliko štete jedno sredstvo može učiniti, ne samo kućnim ljubimcima, nego i djeci i starijima.

Matea nije jedina koja podržava ovakve akcije. Mnoštvo njenih kolega influencera se upravo putem društvenih mreža uključilo u akcije koje njima osobno nešto znače pa tvrdi da je ponosna na kolege koje pomažu drugima i kad javnost za to ne zna.

A pomoći se može na vrlo jednostavan način! Svaki klik na video na Mateinom YouTube kanalu donosi zaradu koja će se donirati Udruzi Indigo, a to je i bila ideja ovog projekta, pokazati ljudima kako je nekad share ili klik dovoljan da se napravi puno.

Prvi video objavljen je prije nekoliko dana, a Matea poručuje da je on samo jedan u nizu onoga što tek slijedi jer postoji toliko stvari koje zajedno možemo promijeniti, zaključila je.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije