U centru Zagreba otvoren je ekskluzivni Alqvimia Store & Spa posvećen luksuznim prirodnim proizvodima i tretmanima za njegu tijela i duha

U centru Zagreba otvoren je ekskluzivni Alqvimia Store & Spa posvećen luksuznim prirodnim proizvodima i tretmanima za njegu tijela i duha

U centru Zagreba otvoren je ekskluzivni Alqvimia Store & Spa posvećen luksuznim prirodnim proizvodima i tretmanima za njegu tijela i duha
  • Objavljeno: Četvrtak, 13.06.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: PROMO

Kategorija: Promo

U pitanju je nova jedinstvena i mirisna beauty adresa s potpisom vodećeg španjolskog brenda Alqvimia, koji je prepoznat po dugogodišnjoj tradiciji, holističkom pristupu i prirodnim sastojcima

Zagreb, 7. lipnja 2024. – U samom centru Zagreba, na adresi Augusta Cesarca 4, jučer je ekskluzivnim eventom otvoren Alqvimia Store & Spa koji je okupio partnere, klijente, ambasadore i predstavnike medija. U krasno uređenom prostoru predstavljen je čuveni španjolski brend koji je sinonim za putovanje kroz preobrazbu ljepote transformacijom tijela, uma i duše. U pitanju je ekskluzivna prirodna kozmetika od najčišćih biljnih sirovina nastala kao rezultat harmoničnog spoja drevnih alkemijskih receptura i najsuvremenije tehnologije.

"Sretni smo i ponosni što smo prvi Alqvimijin internacionalni distributer kojemu je pošlo za rukom otvoriti Alqvimia Store & Spa izvan matične Španjolske. Uvjerena sam da će Zagreb s veseljem prihvatiti jedinstveni koncept trgovine 100 % prirodnog holističkog kozmetičkog brenda te originalnu ponudu vrhunskih spa tretmana lica i tijela", izjavila je dr. sc. Ana Ljevar, direktorica Humed pharme, ekskluzivnog distributera spomenutog brenda u Hrvatskoj i regiji.

Alqvimia Store & Spa u hrvatskoj metropoli prvi je takav koncept realiziran izvan granica Španjolske u sklopu kojeg je dostupno svih 220 proizvoda brenda Alqvimia, kao i niz autentičnih tretmana lica i tijela. U raskošnoj ponudi mogu se pronaći linije Alqvimia Absolute Beauty, Alqvimia Essentially Feminine i Alqvimia Essentially Masculine, Alqvimia Hands & Feet, Alqvimia Eternal Youth, Alqvimia Relaxation & Anti-Stress, Alqvimia Essentially Beautiful, Alqvimia Silhouette, a koje uključuju kreme i serume za lice, čistače, tonike i maske za lice, sapune za ruke, gelove za tuširanje, proizvode za intimnu njegu, ali i svijeće te difuzore.

O ekskluzivnosti samog brenda Alqvimia govori i činjenica da je implementiran u spa centre najluksuznijih svjetskih hotelskih lanaca poput Mandarin Oriental, Shangri La, Six Senses, a Alqvimijinu beskompromisnu kvalitetu u Hrvatskoj su prepoznali u hotelu Ambasador u Splitu i Maslina Resortu na Hvaru.

Odavanje počasti osnivaču brenda koji je bio ključna figura u u njegovom uspjehu

"Nažalost, prošli tjedan napustio nas je osnivač Alqvimije, Idili Lizcano. Bio je uistinu ključna figura u uspjehu brenda. Njegova vizija, strast prema ljepoti i wellnessu, kao i predanost kvaliteti bili su temeljni za rast i globalnim širenje brenda. Idilijeva želja je bila pokazati da se bogatstvo za um i tijelo može stvoriti iz prirode bez njezinog uništavanja. Otvaranjem Alqvimia Store & Spa u Hrvatskoj odajemo počast njegovoj posvećenosti i viziji. Moram naglasiti da je ovoj način širenja ujedno i značajna prekretnica u povijesti brenda, koji je prepoznat po svojoj predanosti izvrsnosti i brizi za kupce. Alqvimia Store & Spa u Hrvatskoj sinonim je za proširenje te misije. Osim dostupnosti proizvoda na jednom jedinstvenom mjestu, spa pak nudi širok spektar tretmana i usluga dizajniranih za promicanje fizičke i emocionalne dobrobiti te ljepoteQ", izjavila je Anna Sorokina, internacionalna brend menadžerica brenda Alqvimia.

Elegantno uređen prostor koji prati filozofiju brenda

Filozofiju samog brenda prati i krasno realiziran prostor koji se proteže na 115 četvornih metara te odiše dozom luksuza koja je popraćena i senzualnim mirisnim iskustvom. Uređen je u neutralnim, prirodnim tonovima i materijalima koji dodatno naglašavaju autentičnu Alqvimia priču. Alqvimia Store & Spa multifunkcionalni je prostor koji se sastoji od tri zone: one prednje u kojoj se klijenti personaliziranim vođenjem od strane educiranog osoblja mogu upoznati s proizvodima, brendom i njegovim benefitima. U drugoj, intimnijoj zoni mogu se prepustiti i opustiti u specijalno kreiranim Alqvimia tretmanima koji uključuju autentične Alqvimia rituale. U pitanju je osjetilno iskustvo koje kombinira tretmane lica i tijela s energetsko-emocionalnim tehnikama, s ciljem povezivanja sa samim sobom. U ponudi usluga su i personalizirane masaže s kombinacijom eteričnih i biljnih ulja, kao i tretmani lica s naglaskom na pomlađivanje zrele kože, regeneraciju, depigmentaciju, umirivanje osjetljive ili pak vraćanje ravnoteže masnoj koži lica.

Nezaobilazni su i tretmani tijela kao što su shape reduktor, body sculptor, anti-celulitni i oni za učvršćivanje. Velika posebnost su i testovi te energetski tretmani koji poseban fokus stavljaju na stimuliranje i rebalansiranje čakri. Također, Alqvimia Store & Spa može se pohvaliti i posebno kreiranim prostorom za boutique evente, radionice, timbildinge, edukacije iz područja aromaterapije, meditacije i wellbeinga.

Dodatna posebnost Alqvimia proizvoda su već spomenuti autentični, neodoljivi i senzualni mirisi. A u cijeloj priči posebno se ističe linija proizvoda Queen of Egypt, ujedno simbol brenda, čiji je zavodljiv miris tamjana, mirte i gorke naranče nadahnut drevnim egipatskim kraljicama, ponajviše Kleopatrom.

Kozmetika temeljena na drevnim alkemijskim formulama i senzualnim mirisima

Alqvimia je svoje putovanje započela prije četiri desetljeća u malom španjolskom mjestu Tortella, gdje se spajaju luksuz, holistički pristup i prirodni sastojci, dok se kozmetika temelji na drevnim alkemijskim formulama i održivom načinu proizvodnje, kombinirajući aromaterapiju i parfumersko umijeće. Osnivač brenda Alqvimia je pokojni Idili Lizcano, parfumer, aromaterapeut, alkemičar, ujedno i filozof, majstor tantre, poduzetnik i budistički svećenik. Otvorenje Alqvimia Store & Spa u Zagrebu posvećeno je upravo njegovu liku i djelu, čija će se misija transformacije uma, duha i tijela s velikom pažnjom širiti i dalje, a njegovu strast, viziju i razvoj brenda nastavit će njegova kći Drolma, dugogodišnja direktorica Alqvimije.

U sklopu filozofije brenda od samih početaka do danas cilj je da Alqvimia proizvodi i tretmani potaknu fizičku, osjetilnu, energetsku, emotivnu i duhovnu transformaciju kod osoba koje ih koriste. Osim najkvalitetnijih sastojka koje priroda nudi, formule brenda Alqvimia temelje se na spoju tradicionalnih znanja drevnih alkemičara i moderne tehnologije.

Velika posebnost leži i u činjenici da se uzgoj, branje i obrada biljaka planira prema Mjesečevim fazama, koristeći drevne tehnike maceracije, kalcinacije i filtracije. Kako bi pak zadržali kvalitetu i optimalnu količinu, poznato je kako u Alqvimiji ne proizvode za druge kompanije, već neprestano podižu profesionalne standarde koristeći i certificiranu reciklirajuću ambalažu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije