Izaberite najljepšu ružu i otkrijte tajne svoje osobnosti!

Izaberite najljepšu ružu i otkrijte tajne svoje osobnosti!

Izaberite najljepšu ružu i otkrijte tajne svoje osobnosti!
  • Objavljeno: Četvrtak, 26.10.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Psihologija

Ruža spada ju najprepoznatljivije i najljepše cvijeće. Osim svoje ljepote, ruže kriju i brojne zdravstvene koristi. No, jeste li znali da odabir ruže otkriva najdublje tajne vaše osobnosti?

Odaberite ružu i otkrijte nešto novo o sebi!

Ruža 1

Klasična crvena ruža je hrabar izbor i pokazuje vašu ekstrovertiranost, hrabrost i iskrenost. Zbog svog poštenja znate kako otkriti laž i imate vrlo dobru intuiciju. Volite i znate planirati, znate što želite i ne bojite se poduzeti korake za ostvarivanje ciljeva. Obzirom na veliki broj planova za budućnost, ponekad zaboravite opustiti se. Prošećite i ne zaboravite pomirisati ruže.

Ruža 2

Svi znaju da vam se mogu obratiti za podršku. Volite brinuti o drugima i štititi svoje prijatelje i voljene osobe. Brinete radi dobrobiti onih koji vas okružuju. Pokušavate zadržati mir i ravnotežu u svom životu, stoga ste često pretjerano oprezni. Ponekad radi toga gradite zid između sebe i ostatka svijeta, što može dovesti do izoliranosti. Riskirajte i prihvatite promjene kada se dogode.

Ruža 3

Vrlo ste osjetljivi i vode vas emocije. Ponekad osjećate kao da se ne uklapate u društvo, ali to je zbog vaše osjetljivosti i podcjenjivanja vlastitih uspjeha. Niste svjesni koliko zaista vrijedite i u sebi krijete mnoštvo neotkrivenih talenata. Vjerujte u sebe i okružite se ljudima koji vas vole i podupiru.

Ruža 4

Vi ste veseljak i kreativac! Uvijek ste optimistični i promatrate svijet na pozitivan način. Znatiželjni ste i avanturistički nastrojeni. Volite otkrivati i doživljavati nove stvari. Iako uživate u pokretanju novih projekata, ponekad se teško fokusirate i brzo vam dosade.

Ruža 5

Uvijek gledate u budućnost. Patite od stalne žudnje da učinite svijet boljim mjestom. Radi svojih ambicija i planova ponekad zaboravite uživati u sadašnjosti. Pokušajte živjeti svoj život iz dana u dan.

Ruža 6

Nema sumnje da će vaši snovi postati stvarnost. Disciplinirani ste, posvećeni onome što radite i uvijek ulažete 110% napora. Naporno radite, volite ono što radite i to znači da brzo napredujete. Uvijek tražite nove načine za rast i razvoj. Pokušajte zadržati ravnotežu kako ne biste izgubili ljude s kojima možete podijeliti svoj uspjeh.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije