Kako znati da Zakon privlačnosti radi za vas?

Kako znati da Zakon privlačnosti radi za vas?

Kako znati da Zakon privlačnosti radi za vas?
  • Objavljeno: Srijeda, 06.04.2016.
  • Broj pregleda: 1.404
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Psihologija

Sve više slušamo o Zakonu privlačnosti koji se temelji na principu da će energija koju primate biti identična onoj koju odašiljete. Sve na što pomislite, svjesno i podsvjesno, je ono što ćete privući u životu. Da biste u svoj život nešto privukli, prvo to morate usaditi u svoju podsvijest.

Ako se fokusirate na negativne misli ili ljude, imat ćete više negativnih iskustava. Ako svoju pažnju preusmjerite na pozitivne aspekte života i na ono što vas čini sretnim, primijetit ćete da vam se počinje događati sve više dobrih stvari.

Sve odrađujete puno brže nego prije

Kada svoju pažnju preusmjerite na sve ono što želite napraviti, počet ćete odrađivati više zadataka. Ako ste naučili utišati negativne misli koje vam govore da sve radite pogrešno i preusmjerili ste svoju pažnju na sve ono što radite dobro, već ste svladali osnovni i najvažniji dio Zakona privlačnosti. Kako nastavljate svoje misli fokusirati isključivo na ono što želite, tako ćete primijetiti da vam upravo to dolazi u život. Sve će polako sjedati na svoje mjesto i konačno ćete osjećati da je sve točno onako kako treba biti. Naučit ćete biti zahvalni na svemu što imate, a Svemir će vas početi dodatno nagrađivati jer zapravo ništa ni ne tražite.

Pročitajte više u članku Kakve su vam misli, takav vam je život.

Osjećate se spremnima za promjene

Ono čemu se opirete je točno ono što ćete u konačnici i dobiti. Svaki put kada stavite zid između sebe i nekog iskustva ili osobe, suočit ćete se s još više izazova vezanih za tu situaciju ili osobu. Morate zaboraviti na stari način razmišljanja, usvojiti neke nove navike i biti spremni za nova iskustva. Tek tada ćete moći ostvariti svoj puni potencijal. Ako ste naučili prepustiti se i prihvatiti sve što vam život donese, tada možete biti sigurni da živite u skladu sa Zakonu privlačnosti. Veselite se svakom aspektu neke promjene: ranjivosti, strahu i neizvjesnosti. Upravo zbog toga je Svemiru puno lakše poslati točno ono što vam treba da biste nastavili rasti i učiti.

Fokusirani ste na sadašnjost

Veliki dio vremena razmišljamo o tome kako je samo budućnost važna a sadašnjost zapravo nema nikakvu vrijednost. Ako ste primijetili da se vaš život odvija u smjeru koji vam odgovara, vrlo vjerojatno ste naučili svoju pažnju usmjeriti na sadašnjost a ne na budućnost. Svaki trenutak iskoristite za učenje. Sada svoju pažnju usmjerite samo na ono što se događa u ovom trenutku i prestanite brinuti o budućnosti.

Saznajte što se događa kada život poprimi boju vaših misli!

Ne bojite se reći što želite

Što god želite postići, osjećate se potpuno lagodno i ugodno dok to tražite od Svemira i shvatili ste da to funkcionira za vas. Ako osjećate da nešto nije kako treba, tada ste spremni od Svemira tražiti upute i osloniti se na intuiciju. Dok se sve više posvećujete sebi i svojoj duhovnosti, ili jednostavno pričate sami sa sobom, sve ćete više shvaćati kojim putem trebate ići i koji put je za vas najbolji.

Osjećate više pozitivne energije

Sva negativnost koju ste nekada osjećali je iznenada nestala. Sve stvari koje su vam nekada smetale su sada beznačajne. Osjećate se sretnima, uzbuđeni ste i svaki dan ste spremni za sve što vam Svemir može donijeti. Znate da vam čuva leđa pa nema potrebe da se brinete o budućnosti ili dopustite negativnostima da preuzmu vaše misli.

Saznajte kako dobiti ono što želite koristeći Zakon privlačnosti!

Osjećate se smireno

Bez obzira na sve što se događa oko vas i dalje ste smireni i zadovoljni svojim životom. Ne dopuštate vanjskim utjecajima da utječu na vas. Konačno ste pronašli ravnotežu i čini vam se da sve sjeda na svoje mjesto. Ne osjećate se kao da nešto propuštate i radite na jačanju povezanosti između sebe i Svemira.

Dobre stvari vam se nastavljaju događati

Kada se počnete duhovno razvijati i otkrijete svoju životnu svrhu, život će odjednom biti lagan. Upoznavat ćete prave osobe na pravom mjestu, ići ćete na mjesta koja potiču vaš duhovni razvoj, postat ćete zdraviji, financije će prestati biti problem i imat ćete više energije. Pravi put nije put koji nema prepreka, već put kojim ste zadovoljni i koji vas potiče da shvaćate kako dobro konačno nadilazi sve loše.

Provjerite što trebate znati o Zakonu privlačnosti!

Najnovije

Najčitanije