Kako zavesti Djevicu?

Kako zavesti Djevicu?

Kako zavesti Djevicu?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 22.08.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Ponekad možete predvidjeti što Djevica može učiniti, ali ponekad će vas iznenaditi. Mnoge Djevice su rođene s podignutim zidom oko sebe. Dopuštaju vam da vidite ono što one žele da vidite. Otkrivamo vam što se skriva iza tih zidova.

Djevica se može isključiti iz svijeta, ali većinu vremena se čini prijateljski raspoložena. Iako brze, smiješne doskočice ne bi trebale povrijediti, ti komentari se mogu ponekad protumačiti kao sarkazam ili uvreda. Nemojte se opterećivati. Djevica se vjerojatno ruga sama sebi, a ne vama. U stvari, Djevica je sebi najgori neprijatelj. Ona mora biti posebno oprezna kod liječenja, kako se ne bi prepustila samosažaljenju. Istina, ona se brzo oporavlja, pa možda nećete stići vidjeti njenu osjetljivu stranu. Samo će nestati kada je ljuta.

Djevica će se zaljubiti u osobu koja može vidjeti preko njenih zidova. Iako joj je san da bude otkrivena, ona to nikada neće priznati. Još je manje vjerojatno da će vas pustiti u svoj svijet ako to ne želi. U stvari, ona može biti zatvorena i antisocijalna.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ako vam Djevica stvarno vjeruje, onda ste osvojili pravog, pouzdanog prijatelja i ljubavnika. Iako Djevica daje svima priliku, nije lako zadobiti njeno poštovanje i odanost. Ona je učinkovita, pouzdana i zna reći pravu stvar kako bi vas razveselila. U stvari, vi mislite da je Djevica snažna stijena. Nemojte se prevariti! Ona je jaka, ali također pati u tišini.

Dio razloga zašto će Djevica vjerojatno pasti u depresiju ima veze s načinom na koji se nosi s emocijama. Drži ih u sebi, a kada ih napokon pusti, to je kao neočekivana i snažna oluja.

Djevica se koleba između paranoje i prekomjernog povjerenja. Srećom, ona je sjajna, duhovita i profinjena. Kao i Škorpion i Lav, međutim, vjeruje da su ljudi ili s njom ili protiv nje. No, za razliku od Škorpiona i Lava, Djevica pokuša racionalizirati stvari. Manje zrela Djevica će analizirati svaki pokret partnera.

Djevica ne želi da znate da je zapravo jako velika beba. Ona voli ljubav i želi biti očarana deset puta više, ali ne može se oteti osjećaju da se treba zaštititi. Ona je i više romantična nego što želi pokazati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Djevica je prokleta strahom od ljubavi. Mnogo puta, ona čak i nesvjesno odguruje potencijalne ljubavnike i prijatelje jer se boji što bi prava ljubav mogla značiti. Morala bi se otvoriti, biti ranjiva. To je Djevici najveća prepreka. Mlađe Djevice, nažalost, će vjerojatno odabrati partnera koji će ih emocionalno ili fizički maltretirati. Iako se čini da Djevice sazrijevaju u vrlo mladoj dobi, obično traje neko vrijeme da doista emocionalno sazriju. Iz tog razloga, mnoge Djevice će pronaći svoje stvarne ljubav u tridesetim godinama, umjesto u dvadesetima.

Kao i Škorpion, Jarac ili Blizanci, Djevica može imati gadnu narav ili biti osvetoljubiva. Djevica neće u potpunosti oprostiti, a sigurno neće zaboraviti.

Jedini način da se Djevica zaista zaljubi u vas je da bude sigurna da se na vas može osloniti. Ona treba povjerenje. Morate joj stimulirati osjetila i mozak. Djevica se također voli smijati. Ima odličan smisao za humor, ali malo je onih koje se mogu stvarno smijati na sav glas. Ako ju možete nasmijati, već ćete ju zainteresirati. Također zapamtite da je Djevica zemljani znak pa traži financijsku sigurnost.

Pročitajte kako se slažu Djevica i ostali znakovi!

Djevice imaju posesivnu stranu kada je u pitanju obitelj. One žele kontrolu nad djecom, kao i punu pozornost svog partnera. Djevica vjeruje da zavodljivost treba doći iznutra. Može izgledati dobro u trapericama ili dizajnerskim komadima.

Djevica treba snažnog partnera koji može stajati uz nju. Većina Djevica je verbalno snažna i očekuju isto od partnera. I muškarci i žene mrze biti robovi vlastite strasti, ali vole seks. Nije veliki romantičar u ranim fazama veze.

Iako čezne za sigurnošću, Djevica se nekada može činiti nedostižnom. Zašto? Manje zrele Djevice podsvjesno traže razumijevanje svijeta i način na koji to radi čini se kao da je sve dio većeg plana. Privlači je mnogo različitih vrsta partnera. Djevica može ostati u lošem odnosu duže nego što bi trebala. Srećom, zrelije Djevice su vrlo racionalne. Kad napokon pronađe pravog partnera izabire mudro.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije