Kako zavesti Ovna?

Kako zavesti Ovna?

Kako zavesti Ovna?
  • Objavljeno: Utorak, 17.05.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Snažan, karizmatični i prava zvijezda, Ovan je prvi znak Zodijaka i pravi šarmer. Ovan je agresivan. Točnije, on je živa vatra. U ljubavi ili poslu, Ovan uvijek želi biti najbolji. On je nagonska sila i veliki pregovarač, s prirodnim darom za organiziranje stvari. Ljudi gravitiraju prema njemu, jer s njim nikada nije dosadno. Nažalost, mnogi Ovnovi nikad ne dođu do točke u kojoj su zapravo zadovoljni sa svojim radom. Nekako to uvijek utječe na njihovu ljubavnu situaciju. Istina, stvarno nikada nije stvar samo u novcu, ali to je uvijek lijep poticaj. To ima više veze s priznanjem i statusom. Da, rad je vrlo važan za Ovna, bio on muškarac ili žena. A postoji jako dobar razlog za to.

Ovnovi su djeca Zodijaka. Međutim, zreo Ovan će željeti nešto izvan svog dosega. Nažalost, to utječe na ljubavni život. Kada Ovan nije zadovoljan poslom, ne postoji ništa što partner može učiniti kako bi ga usrećio. On može postati ćudljiv i izgubiti smisao za humor. Kada se to dogodi, čuvajte se! Ovan može biti tvrdoglav kao Rak ili Škorpion.

Postoji jedna razlika: Ovan je praktičan u pogledu svojih mogućnosti. On će intuitivno znati što može i ne može imati i ono što je sposoban postići. Stoga će Ovan napasti problem u punoj snazi. Ako ne pobijedi, njegov ego će to teško podnijeti. On može krenuti glavom kroz zid jer će ga partner potpuno opčiniti. Ovan će se na kraju uhvatiti i silovito krenuti naprijed, bez obzira n aishod. Ako ne uspije, okrenut će se i otići, ne osvrćući se.

U svojim najboljim karakteristikama, Ovan je romantičan, uzbudljiv i izuzetno zabavan. Iako je skloniji naletjeti na veliku romantiku, a zatim se povući u ključnom trenutku, može biti lojalan partnera na duge staze - na svoj način. Istina, Ovan nije najvjerniji znak zodijaka, iako od vas to očekuje.

Još jedna stvar koja opisuje Ovna je ta da je on ozbiljni idealist. Iako je Ovan pragmatičan s ciljevima, više od ičega želi postići veličinu. Kada je u pitanju ljubav i obitelj, Ovan će tražiti idealnog partnera. Ali, Ovan nije kritičan i pun predrasuda kao Bik i Škorpion. On je previše zaokupljen onime što radi da vidi jasno što se događa oko njega.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kontradiktoran kakav je, Ovan želi opuštenog partnera, ali također treba dobar lov. Savršena ljubav koja odgovara Ovnu je netko tko se ne drži previsoko, a opet nije sasvim dostupan. To je lukava kombinacija, ali tko je dostojan toga, Ovan će ga znati prepoznati.

Kao dijete, Ovan je uvjeren u svoju nevinost, a i kasnije ako zabrlja ili vara, očekuje da će mu biti oprošteno. Nemojte ga gnjaviti podsjećajući ga da ste bili u pravu. Za Ovna, postoji samo jedan ispravan način, a to je njegov način.

Ne pokušavajte se ulizivati Ovnu govoreći mu da je fascinantan. On to zna i počet će razmišljati o tome kako doista je fascinantan, i samim time, predobar vas. Ovan ne želi pretjerane i neiskrene komplimente. Umjesto toga, on želi zaslužiti vaše divljenje.

Ako ste ikada bili s Ovnom duže razdoblje, u nekom trenutku će, bez sumnje, doći do zastoja u odnosima. Ovna neobjašnjivo privlače situacije koje zahtijevaju sagledavanje veće slike. To znači da će njegova nepobitna mudrost s vremenom dobiti na važnosti. On se mora osjećati korisnim i uvjeren je da je njegov način, najbolji način. Ako ga se previše izaziva, dat će nekoliko znakova koji govore da mu je dosta. Tada ću samo otići, bez upozorenja. Kada se to dogodi, to je siguran znak da je za njega gotovo.

Ovan voli kontrolu. Nazovite to željom za moći, ali Ovan vam neće dopustiti da njime manipulirate. Moć ima ključan utjecaj u odnosima, iako to utječe na ovaj znak na prilično čudan način. Ovnovi su neovisni i trebaju puno prostora. Iako voli ljubav, iskrenost i bezuvjetnu odanost partnera, Ovan uvijek želi slobodu. To je vrlo delikatna ravnoteža koju se mora postići. Nitko ne može zadržati Ovna. Jedini pravi način za osvajanje Ovna je da mu date prostora i slobode. Ako je on zaista za vas, on će se vratiti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ovan gotovo nikad ne ide za lakom metom. Za njega, lov je bitan i pruža uzbuđenje. Naravno, on je ljubomoran i posesivan. Ovan jednostavno ne može zamisliti da ga ostavite zbog nekog drugog.

On želi stabilnog partnera, onog tko je emocionalno uravnotežen i neovisan. Ovan će također kontrolirati situaciju tražeći sigurnost. Prilično je siguran u sebe, čak i ako uspjeh nije zajamčen. Postoji razlog za to. On žudi za sigurnošću. On ju traži. Ako misli da mu je partner nevjeran (ili ga namjerava prevariti), neće oklijevati. Otići će bez osvrtanja unatrag.

Govoreći o neovisnosti, Ovan mora znati da imate svoj život, svoje prijatelje, karijeru i interese. On je društvena zvijer. Voli biti vani, biti zapažen i primiti priznanje. Ako želite zadržati Ovna, neka radi ono što treba. Živite svoj život i napravite mjesta za njega. On će se uklopiti kada bude spreman.

Sve u svemu, Ovan može biti malo sebičan. Voli biti na prvom mjestu i ako osjeti misterioznost, pratit će vas do kraja svijeta da vas osvoji. Nemojte mu to dopustiti, barem ne odmah.

Ključ za zadovoljenje Ovna uključuje pružanje zadovoljstva na svaki način, ali uvijek ostavljajući malo tajanstvenosti. I zapamtite, Ovan voli barem misliti da kontrolira sve, čak i u najintimnijim trenucima.

Pročitajte kako se slažu Ovan i ostali znakovi!

Ovnovi uglavnom vole strastven i brz seks, oni jednostavno nemaju strpljenja za romantiku i svijeće. Dakle, ako ste tip koji voli muškarca koji dominira u krevetu, ovo je vaš čovjek.

Možete mu komplimentirati kako je nevjerojatan ljubavnik, a zatim predložiti ili aludirati na ono što želite, ostavljajući mu da vjeruju da je to zapravo njegova ideja. On voli dobar izazov.

Nažalost, tipičan Ovan može biti egocentričan u krevetu. Ali, to raščistite odmah u početku. Istina je, Ovan možda voli zadovoljiti vlastite potrebe, ali će biti više nego sretan da zadovolji vaše. On samo treba razumjeti što želite. On nije loš ljubavnik, često je nezaboravan. Ovan je osjetljiv, ima tanku kožu. Ako ga morate ukoriti, učinite to nježno.

Ovan voli probati sve jednom. Pitanje je, jeste li vi spremni za njega?

Vitashop

Najnovije

Najčitanije