Slaganje horoskopskih znakova - Ovan i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ovan i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Ovan i ostali znakovi
  • Objavljeno: Utorak, 18.01.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Ovan i Ovan

Kada se dva Ovna zaljube mora doći do vatrometa. Ovo dvoje se uvijek natječu, što njihov odnos može učiniti vrlo izazovnom ljubavnom utakmicom. Odnos Ovan - Ovan je kao da gledamo u ogledalo: Ovan razumije partnerovu potrebu za nezavisnošću, jer razmišljaju na isti način. S vremena na vrijeme, oni mogu biti posesivni i pretvoriti vezu u nadmudrivanje. Moraju naučiti da se ne natječu toliko. Ako to uspiju učiniti, njihovo partnerstvo može biti vrlo snažno.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Njihova veza je susret dvije jake osobnosti, uglavnom, odnos je pozitivan i entuzijastičan. Vole isprobati nove stvari, često ekstremne sportove ili neku drugu intenzivnu aktivnost. Rješavanje problema može biti teško s obzirom na dva velika ega koja se neprestano sudaraju. Moraju naučiti kako raditi zajedno. Budući da su oba partnera navikla ići svojim putem, moraju napraviti svjestan napor da ne budu sebični. Ovnovima je velikodušnost urođena, tako da mogu naučiti kako ugađati jedno drugom. Ovan je vrlo otvoren po pitanju svojih osjećaja, sasvim jednostavan, pa dva Ovna nikada neće imati problema s prijevarom ili licemjerjem. Oba partnera imat će problema s temperamentnim ispadima koje proizlaze iz brzopletih odluka.

Provjerite kako zavesti Ovna!

Ovnom vlada planet Mars. Mars je bog rata, a dva Ovna mogu se boriti zajedno ili jedan protiv drugog, ali će se boriti. Mars također predstavlja strast, a Ovan ima aktivan i uzbudljiv odnos s bilo kojim ljubavnikom. Ova energija se samo pojačava s drugim Ovnom. I ako su svađe neizbježne za ovaj par, najbolje tek dolazi. Prije svega, Ovan je previše zauzet da bi se dugo ljutio, a osim toga, mirenje može biti jako zabavno.

Ovan je vatreni znak. Rijetko je jedan od partnera umoran dok drugi i dalje želi ići naprijed. Dva Ovna će zajedno ići naprijed i odmarati se u isto vrijeme. Stalno će se boriti oko toga tko će biti vođa. Nijedan partner ne voli biti u podređenom položaju, pa je kompromis bitan. Ako ovo dvoje mogu kontrolirati svoj ego, odnos će biti dobar.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ovan je kardinalni znak. U kombinaciji Ovna i Ovna, oba partnera kada vide ono što žele, potrudit će se da to i dobiju. Oni nikada ne gube vrijeme.

Koji je najbolji aspekt veze Ovna i Ovna? Uzbudljivo je i spontano, što uvijek drži stvari svježima, a to je tako teško naći s drugim znakovima. Dvama Ovnovima nikad neće biti dosadno! Njihove međusobne energije i sposobnost da se brzo pomire nakon svađe čine odnos strastvenim i kompatibilnim.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije