Kako zavesti Vagu?

Kako zavesti Vagu?

Kako zavesti Vagu?
  • Objavljeno: Petak, 23.09.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Zaljubljena Vaga je predivan prizor za oči. Ona ima urođenu zavodljivost i čistoću koja dolazi kroz svaki osmijeh koji pokloni svijetu. Ali ona je mnogo složenija nego što se čini. Pokušat ćemo otkriti pravu Vagu i ono što možda skriva.

Vaga je gotovo uvijek lijepa na nekoj razini. Ako mislite da će Vaga biti svjesna svog dobrog izgleda, varate se. Ona nije tako jednostavna kao što se to na prvi pogled čini.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Teži stabilnosti i sigurnosti. Drugim riječima, u dubini duše joj je važno tko je, odakle dolazi, tko su joj prijatelji i s kim je viđena. Iako nije oportunist, postoji nešto vrlo čudno u njenom društvenom životu. Ima prijatelje na različitim dijelovima svijeta, ali je vrlo selektivna kada se radi o ljudima u njenoj blizini. Vjerojatno ćete primijetiti da Vaga uzima sve i svakoga s rezervom. Ona ima mnogo prijatelja, ali ne smatra ih nužno pravim prijateljima. To je pogreška za većinu ljudi koji misle da znaju pravu Vagu. Ona je zamišljena i stalno procjenjuje situacije u svojoj glavi. No, najčešće Vaga prilično dobro zna izraziti svoje mišljenje.

Postoje dvije vrlo različite vrste Vaga, one zrele i jako nezrele. Dob nije faktor. Iako postoje iznimke, zrela Vaga će vam pristup direktno, razgovarati s vama i doći do srži stvari. Osjećat ćete kao da je slušala i čula ono što ste željeli reći.

Manje zrela Vaga će vam pristupiti samopouzdano, zanimljivo i pomalo tajanstveno. Ona će izbjegavati direktan razgovor o određenoj temi i pustit će vas da govorite, u nadi da ćete reći krivu stvar. Ili će vas jednostavno provocirati, govoreći stvari za koje zna da će vas razbjesniti.

Vaga ima emocionalnu dubinu, no ne zna kako upravljati svojim osjećajima. Ona je također nesigurna, iako to ne pokazuje. Uistinu se boji vlastite sjene. Mora imati kontrolu nad vlastitom sudbinom. Ako osjeća pritisak ili prisilu da učini nešto što ne želi, odmah vam okreće leđa. Za Vagu, dobar tajming je sve.

Ona je također idealist na način koji nije osobito romantičan. Iako može biti nevjerojatno romantična i slatka, duboko u sebi Vaga je pravi pjesnik, sprema za osobu svojih snova. A tko je to? Ako se radi o manje zreloj Vagi, ona će stvoriti ili izmisliti partnera za sebe. Vaga je dosta sigurna kakvog partnera želi. Odlučna je naći nekoga tko se uklapa u savršenu sliku koju ima u svojoj glavi.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vaga također (nesvjesno) teži stvaranju problema oko sebe. Ona je kao oko oluje, naizgled mirna u sredini sve dok se zbrka događa oko nje. Začudo, ona također nekako uspije stvoriti probleme bez stvarnog uključivanja u stvari. Na primjer, ona će započeti burnu raspravu, a zatim pobjeći!

Vagu može biti teško osvojiti. Ne voli ako je potencijalni partner previše agresivan. Udvaranje je za nju kao tango, sporo i komplicirano. Vaga voli suptilno zavođenje, ali ne voli ako je partnera sklon flertu s drugima. Iako nije ljubomorna kao neki drugi znakovi (kao što su Škorpion ili Rak), i dalje se ne voli natjecati s drugima za vašu pažnju.

Iako Vaga želi da ju oborite s nogu, također se može odlučiti za površniji odnos. Vaga je, zapamtite, zračni znak i može racionalizirati sve do beskraja. Kako ćete znati tko vodi igru, Vaga ili vi? Jednostavno. Samo ju pitajte i ona će vam reći. Ne zna sakriti svoje namjere.

Vaga se odlučuje za brak vrlo kasno ili vrlo rano. Gotovo nikada na sredini. One koje se skrase rano u životu često odaberu loše partnere i mogu kasnije požaliti. Najčešće, kada se Vaga napokon oženi, to je za stalno. Posvećuje svu pažnju svojoj boljoj polovici i oslanja se na nju. Većina Vaga ne želi javno iskazivanje emocija. Svoju privatnost voli ostaviti unutar svoja četiri zida.

Vaga lako može odvojiti romantične ili seksualne osjećaje od stvarne ljubavi. Ako vas želi za stalno, bit će vjerna i iskrena. Još jednom, pitajte ako vas zanima kakve namjere ima s vama.

Pročitajte kako se slažu Vaga i ostali znakovi!

Dok je Djevica detaljnije orijentirana na uočavanje nedostataka kod drugih, Vaga će obratiti pozornost na male stvari. Koliko pati ranije u životu će odrediti koliko je zrela. Vage koje odrastaju s osjećajem discipline će biti prilično evoluirane. To se odnosi i na spavaću sobu. Manje zrela Vaga će izabrati partnera koji je skroman ili neiskusan.

Mnogo puta, Vaga će razgovarati očima. Znati ćete ako Vaga ima ozbiljne namjere s vama po načinu na koji vas gleda, a to će biti različito od način na koji gleda druge. Njene oči imaju moć pogledati vam u dušu. Vage su zloglasni promatrači kada je u pitanju ljubav. Bilo to nepristojno ili neprimjereno ponašanje, ako ga primijeti kod vas, odmah će se ohladiti.

Sve Vage vole seks. Zapravo, njihov libido je čak i najizraženiji u Zodijaku. Također imaju skrivenu stranu koja dolazi do izražaja uz partnere s kojima se osjećaju ugodno.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije