Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Vaga i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vaga i Ovan

Kada se Vaga i Ovan zaljube, inherentni polaritet Zodijaka je pokrenut. Ovan i Vaga su direktno jedan nasuprot drugom u Zodijaku. Svaki znak ima osobine koje drugi nema, u kombinaciji s Vaginim prirodnim osjećajem za sklad, to može biti odnos koji ima veliku ravnotežu. Ovan je pomalo sebičan znak, a Vaga je znak partnerstva: Ovan je impulzivan, zapaljiv i spreman skočiti u nešto novo i uzbudljivo, a Vaga je neodlučna, voli mir i preferira mirni pristup. Ovan od Vage može naučiti da njegov način nije nužno najbolji način.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ova dva znaka dijele veliku seksualnu privlačnost koja je zajednička svim znakovima suprotnog polariteta. U isto vrijeme, ova veza može biti nevjerojatna kada je dobra, ali može biti vrlo izazovna kada stvari nisu tako dobre. Sve suprotnosti imaju tendenciju da postanu komplicirane, ako ne može biti postignut dogovor. Kao kombinacija, Ovan i Vaga su dobro uravnoteženi. Šarmantna i kulturna Vaga može naučiti drskog Ovna ponešto o stilu. Vaga cijeni sklad u odnosima i ići će daleko da ga zadrži. Ovan je vrlo odlučan i može naučiti neodlučne Vage oslanjanju na intuiciju.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ovnom vlada Mars, a Vagom Venera. Ovo je velika utakmica između planeta strasti i ljubavi. Venera i Mars dobro funkcioniraju zajedno, kao dvije strane iste medalje. Oni su univerzalno priznati kao muško i žensko, a ovaj odnos je dobar balans muške i ženske energije. Venera je ljepota, a Mars je strast, a to je dobra kombinacija!

Provjerite kako zavesti Vagu!

Ovan je vatreni, a Vaga zemljani znak. Zrak omogućuje vatri da gori, pomaže joj da raste i da se širi. Ovan može imati vrlo pozitivan učinak na Vagu i pomoći joj da svoje ideje pretoči u akciju. Ako rade zajedno to može biti izazov s vremena na vrijeme, zbog njihovih polariteta. Ovan voli brzi tempo i nagao pristup, što može smetati Vagi koja više voli uravnotežen, intelektualan pristup. Međutim, oba znaka imaju mnogostrane interese, i na kraju dugog, aktivnog dana, Ovan može doći kući pun zanimljivih priča koje može ispričati strpljivoj Vagi.

Ovan i Vaga su kardinalni znakovi. Oboje imaju puno inicijative, ali i tendenciju da započnu stvari koje nikad neće završiti, da li je to posao, projekt ili odnos. Ovan će biti lider zbog svoje energije i nasilne prirode, ali Vaga vodi s intelektualnog stajališta. Oba znaka žele voditi, ali Ovan upotrebljava silu, a ponekad i zastrašivanje kako bi dobio ono što želi, a Vage koriste šarm, a ponekad i manipulaciju. Kompromis je bitan ako želite da taj odnos bude zdrav. Diplomatske Vage se puno lakše nose s kompromisom nego Ovnovi. Vaga će možda češće morati popuštati Ovnovima kako bi zadržale mir koji im je tako dragocjen.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Sklad koji proizlazi iz zajednice Venere i Marsa. Svatko u odnos donosi ono što drugoj strani nedostaje, što je divno za ravnotežu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije