Ovo su naše najčešće seksualne fantazije. Otkrijte zašto ih imamo!

Ovo su naše najčešće seksualne fantazije. Otkrijte zašto ih imamo!

Ovo su naše najčešće seksualne fantazije. Otkrijte zašto ih imamo!
  • Objavljeno: Subota, 30.06.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Seks i veze

Svatko ima neku seksualnu fantaziju koja je, najčešće, naša strogo čuvana tajna.

Ne želimo ju dijeliti s drugima jer smatramo da je neobična i strahujemo da ćemo radi toga biti osuđivani.

Ovo su najčešće seksualne fantazije i potpuno normalno ih je imati:

Grupni seks

Ova popularna fantazija uključuje sve od „trojca“ do orgija s više ljudi, bez obzira na spol. Iako volite partnera i osjećate bliskost s njim, monogamija za neke može biti poprilično dosadna.

Ljudima nije privlačna seksualna rutina, a maštanje o grupnom seksu signalizira da je naš seksualni život postao predvidljiv.

Otkrijte zašto neke ljude seksualno uzbuđuje bol!

Grubi seks

Ne možete odoljeti vrućim scenama iz „50 nijansi sive“? Niste jedini. Milijuni ljudi maštaju o grubljem seksu koji uključuje S&M (sadizam i mazohizam) ili BDSM (ropstvo, disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam, mazohizam).

BDSM je popularna seksualna fantazija jer mijenja naše stanje svijesti. Pokorne osobe bježe od samosvijesti, dok dominantne pojačavaju fokus. U oba slučaja, te psihološke promjene ometaju našu svijest i dopuštaju nam da se bolje opustimo i više uživamo u iskustvu.

Seks u troje i seks na otvorenom

Želja za seksom u troje je jednako popularna kao i želja za grupnim seksom. Iza ove fantazije se krije trenutna monotonija u spavaćoj sobi. Seks na novim mjestima ili s novom osobom, uzbuđuje nas na još neviđeni način.

Seks na plaži, analni seks, uvođenje hrane u seksualni čin su još neki od primjera koji ukazuju na novitete i uzbuđenje. Ako je ovo vaša seksualna fantazija, vjerojatno tražite odmor od rutinskog seksa ili pokušavate pobjeći od nečega.

Strastveni, romantični seks

Ova fantazija obično uključuje večeru uz svijeće, intimnost duše i tijela i partnera koji žudi za vama. Svijest o tome da smo nečija požuda i osjećaj povezanosti, temeljna su ljudska potreba. Time potvrđujemo svoju društvenu pripadnost i podižemo samopouzdanje.

Oralni seks i pušenje mogu biti pogubni za muškarce!

Istospolni seks

Fantazije koje uključuju seks s osobom istog spola, za neke može biti vrlo iznenađujuća i zbunjujuća. Stručnjaci smatraju da maštanje o seksu s osobom istog spola znači da vam u životu nedostaje noviteta i uzbuđenja. Također smatraju da ovu vrstu seksa smatramo „zabranjenom“, te nas stoga još više uzbuđuje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije