Stil predigre prema horoskopskom znaku

Stil predigre prema horoskopskom znaku

Stil predigre prema horoskopskom znaku
  • Objavljeno: Subota, 15.11.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Ovan

Kako bi pobijedio dosadu, Ovan neprestanu žudi za izazovima. Nove poze, mjesta i tehnike će ga držati uzbuđenim i zainteresiranim. Voli direktan pristup, previše priče će ga udaljiti. Ipak, neće biti na odmet ako ćete direktno pričati što mislite raditi s Ovnom, ali onda to morate i napraviti.

Bik

Jako je senzualan i uživa u opuštenom pristupu. Mekane plahte, ukusna hrana i opuštena atmosfera će probuditi njegova čula. Bika ni slučajno nemojte požurivati. Dobra masaža vrata i ramena će svakako pomoći.

Blizanac

Ne mogu odoljeti dobrom stilu i inteligenciji. Trendi i zabavna atmosfera će privući i zadržati njegovu pažnju. Dobar humor u krevetu je za njih najbolja predigra. Gledanje ili čitanje erotičnog sadržaja, uz maženje, će probuditi želju za seksom.

Rak

On je vječni romantik. Uživa kada izražavate žudnju za njim. Pjesma o vašoj vezi ili poseban provod na dan kada ste se upoznali će probuditi strast. Rak obožava hranu, stoga će pripremljeni obrok u ugodnoj atmosferi, po mogućnosti negdje uz vodu, biti savršena predigra.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Lav

Lav žudi za pažnjom i izražavanjem ljubavi. Predigra u obliku fine večere, odlaska u kino ili kazalište će biti pun pogodak. Lav je jako kreativan, zato se potrudite oko kreativne predigre kako biste probudili njegovu strast.

Djevica

Djevica ima svoju zločestu stranu koja dolazi na vidjelo kada je jako uzbuđena. Suptilno zavođenje i dodiri su ono što Djevicu pali. Fina i zdrava večera također neće biti naodmet ako želite Djevicu u potpunosti raspametiti.

Vaga

Vagu ćete uzbuditi emocijama. Nešto što joj izaziva intelekt će probuditi i njezin interes. Vagu privlači šarm i ljepota, stoga se potrudite da ambijent bude ugodan i kreativan. Također ne zaboravite na višesatno razgovaranje i zadirkivanje.

Škorpion

Samo nebo je granica kada je u pitanu predigra s ovim senzualnim znakom. Dobar striptiz će vjerojatno biti sasvim dovoljan. Ako su u žurbi, seks na brzaka će biti odlična opcija. Ako ste u krevetu sa Škorpionom, svakako istražite njegovu zanimljivu seksualnost.

Strijelac

Predigra je zabava i avantura. Budite duhoviti u krevetu, ali i izvan njega. To će ga definitivno zainteresirati i zabaviti. Seks na javnom mjestu obožava jer to budi njegovu divlju stranu. Istražite neobična mjesta i uživajte u neobičnom i uzbudljivom seksu sa Strijelcem.

Jarac

Kada se riješite njihove rezerviranosti, otkrit ćete njihovu strastvenost. Vole divlji seks, obično bez romantike i suptilnosti. Opuštena atmosfera će ih uzbuditi, a uvijek su za seks na otvorenome jer to budi njihovu najdublju i najskriveniju strast.

Vodenjak

Voli eksperimentirati. Egzotična predigra, kao što je tantrički seks, će probuditi njegov um i tijelo. Erotične igračke, filmovi i priče će ga zaintrigirati. Kako je Vodenjak društveni tip, nemojte se začuditi ako ga uzbude priče o seksualnom životu drugih ljudi.

Ribe

Kostimi i igre različitih uloga će probuditi njihovu maštu i pretvoriti ih u pravu seksualnu zvijer. Također će dobro doći opuštanje u toploj kupki ili maženje uz more jer ćete time rasplamsati njihovu žudnju za seksom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije