Budite među prvima koji će isprobati novi hit doručak - rižinu kašu

Budite među prvima koji će isprobati novi hit doručak - rižinu kašu

Budite među prvima koji će isprobati novi hit doručak - rižinu kašu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.04.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Jeste li znali da je doručak najvažniji obrok u danu? Sigurno jeste. A isto tako sigurno znate da ga mnogi preskaču unatoč spoznaji o njegovoj važnosti. Čak i oni koji jedu ujutro najčešće izaberu neko nezdravo pecivo jer im je najlakše pojesti obrok ''s nogu’’ i tako započeti dan.

A jeste li znali da doručak ‘’s nogu’’ ne mora nužno biti pecivo ili krafna, već možete pojesti obrok koji je istovremeno brzo gotov i kvalitetan? Govorimo o instant kašama - vrećicama punima sreće koje je potrebno samo pomiješati s vrućom vodom, pričekati nekoliko minuta i uživati u finom doručku.

Naši vjerni čitatelji već znaju da volimo isprobavati nove stvari i pisati recenzije, a sada pozivamo vas da nam se pridružite u isprobavanju.

Nudimo vam priliku da budete među prvima koji će isprobati novi hit doručak na tržištu - Superfoods rižine kaše iz Enciana s kojima smo vas nedavno upoznali! Sve što trebate napraviti je ispuniti anketu koja se nalazi na linku (http://bit.ly/testeraj_anketa) i možda baš vas odaberemo da budete među sretnicima koji će imati priliku isprobati ovaj novi hit.

Sretno!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije