Saznajte kako su naše čitateljice ocijenile Natural Wealth Kolagen Vital!

Saznajte kako su naše čitateljice ocijenile Natural Wealth Kolagen Vital!

Saznajte kako su naše čitateljice ocijenile Natural Wealth Kolagen Vital!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 06.09.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Malo je reći da nas uvijek razveseli kada čitateljice koje dobiju priliku isprobati proizvod u sklopu rubrike Testeraj napišu odlične recenzije, a tako je bilo i sada.

Ovog je puta 20 sretnih čitateljica dobilo priliku isprobati Natural Wealth Kolagen Vital, a nakon 20 dana svakodnevne konzumacije proizvoda, javile su nam svoje dojmove!

Prosječna ocjena koju su čitateljice dodijelile Natural Wealth kolagenu iznosi 4.7 (odličan) te je 100% čitateljica odgovorilo da bi kupile ovaj proizvod i preporučile ga svojim prijateljima.

S obzirom na to da Natural Wealth Kolagen Vital dolazi u tekućem obliku, može ga se konzumirati samostalno ili miješati u smoothie, međutim svim čitateljicama se svidio okus i miris proizvoda, stoga su ga većinom konzumirale samostalno.

Detaljne recenzije i ocjene koje su čitateljice dodijelile možete pročitati klikom na link ili fotografiju, a ispod smo izdvojili neke od najzanimljivijih odgovora.

„Nokti su mi čvršći nego prije, a kosa i koža su mi mekane i djeluju zdravo. To me posebno iznenadilo za kosu jer je inače tijekom ljeta jako suha i oštećena.“

„Najviše promjena sam uočila na noktima koji su očvrsnuli; a sad kasnije i na kosi koja je nekako ojačala, što se na mojoj kosi itekako osjeti jer imam jako tanku i svilenkastu kosu.“

„Koža mi izgleda sjajnije. Primijetila sam i manje kose na četki nakon češljanja jer mi se inače kosa jako mrsi i dosta ispada kada ju češljam.“

„Promjene sam uočila na noktima koji više ne pucaju, čvršći su, bez bijelih mrlja, a koža je sjajnija.“

„Nokti su nešto čvršći, kosa "podatnija", ali mislim da treba koristiti kolagen još neko vrijeme da se vide potpuni rezultati. Proizvod je kvalitetan, jednostavan za upotrebu, kvalitetnih sastojaka i definitivno proizvod koji ću kupiti.“

Kako biste bili u toku s novostima vezanima uz Testeraj i imali prednost prilikom prijava na testiranje pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije