Iako skeptična, isprobala sam popularnu četkicu za zube. Evo zašto nema konkurenciju.

Iako skeptična, isprobala sam popularnu četkicu za zube. Evo zašto nema konkurenciju.

Iako skeptična, isprobala sam popularnu četkicu za zube. Evo zašto nema konkurenciju.
  • Objavljeno: Petak, 30.07.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Redovito održavam oralnu higijenu i vjerujem u izreku da su zubi pokazatelj dobrog zdravlja. Moja lagana opsesija zubima i oralnom higijenom dijelom proizlazi iz toga što se bojim zubara (da, odrasla sam osoba, i uvijek tražim da netko ide sa mnom). Redovito idem na pregled, ali uvijek u strahu da ću nešto morati popravljati. Zato doista uredno i učinkovito brinem o usnoj šupljini, perem zube minimalno dva puta dnevno, kružnim pokretima, koristim konac i vodicu za usta, po pitanju zubi sam pravi štreber.

Četkica koja osvaja dizajnom

Već duže vremena razmišljala sam o tome da isprobam hvaljenu Curaprox četkicu, ali uvijek bih kupila neku drugu, s produženim vlaknima, čistačem jezika ili fleksibilnim vratom misleći da sebi činim bolje. Međutim, ponijela me najprije nogometna, pa olimpijska euforija pa sam, osim grickalica i rekvizita, odlučila isprobati navijačke Curaprox četkice s neodoljivim dizajnom koji osvaja. Iako postoji mnogo predivnih kombinacija boja Curaprox četkica, dva su dizajna posvećena Hrvatskoj pa sam za prvi put odabrala kockice.

Za Curaprox četkice sam već čula i gotovo svi koje znam ih koriste. Pri prvom pranju zamijetila sam da je glava četkice manja nego na običnim četkicama pa lakše doseže stražnje zube i praktičnije je prati zube s njom. Odabrala sam Curaprox ultra soft s 5460 vlakana i ono što me oduševilo je mekoća vlakana, koja savršeno uklanjaju naslage na zubima. Četkica Curaprox ima osmerokutnu dršku s kojom je lako čistiti pod određenim kutem, a ono što sam primijetila nakon gotovo 2 mjeseca korištenja je da je ova četkica puno izdržljivija od ostalih i da izgleda skoro kao nova!

Isto tako, osim četkice, za zdravlje usne šupljine je iznimno važno pravilno četkanje zubi, a sve o pravilnom četkanju otkrijte na linku.

Zašto je zubna četkica Croatia Limited Edition posebna?

Osim predivne boje i dizajna, crveno-bijela kombinacija hrvatskog izdanja CS 5460 Croatia Edition četkice u dvostrukom limitiranom pakiranju sadrži CUREN® vlakana promjera 0,1 mm koja joj omogućuju iznimnu nježnost za zube i desni i efikasno čišćenje zubnih naslaga, a vlakna su čvršća od najlonskih te zadržavaju svoj oblik i čvrstoću čak i kada su vlažna.

Osim toga, u Curaprox asortimanu mogu se pronaći i paste, međuzubne četkice, single četkice, električne četkice i preslatki putni paketi koji su idealni za godišnji odmor.

Kako do Curaprox CS 5460 Croatia Edition četkice?

Nakon nekoliko tjedana korištenja (i godina odbijanja ove fantastične četkice), mogu samo reći da mi je žao da ju nisam isprobala još i prije!

Ako ste i vi obožavatelj Curaprox četkica, uskoro ćete imati priliku osvojiti ove limited edition četkice u sklopu našeg Testeraja, kako biste navijačkim četkicama podržali naše sportaše na Olimpijskim igrama u Tokiju! Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja i prijaviti se na vrijeme.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije