Evo kako su naše čitateljice ocijenile Natura Kids sprej

Evo kako su naše čitateljice ocijenile Natura Kids sprej

Evo kako su naše čitateljice ocijenile Natura Kids sprej
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.08.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CentarZdravlja

Kategorija: Testeraj

Ljeto i komarci idu zajedno i to, nažalost, neki od nas osjete na vlastitoj koži. Jedino prirodno rješenje koje nas je oduševilo jer je doista učinkovito i sadrži predivne prirodne mirise je Zona Vital Natura Kids sprej o kojem smo pisali u recenziji.

Ovoga puta smo podijelili 25 proizvoda Zona Vital Natura Kids koje smo dostavili na kućnu adresu našim sretnim čitateljicama. Nekoliko dana nakon korištenja na sebi i na djeci, čitateljice su nam se javile sa svojim dojmovima.

Prema pristiglim recenzijama, prosječna ocjena koju su čitateljice dodijelile Zona Vital Natura Kids spreju iznosi 4.8 (odličan), a po prvi puta su sve čitateljice odgovorile da bi ponovno kupile sprej i da bi ga preporučile obitelji i prijateljima.

Među 25 recenzija koje su pristigle, čitateljice su istaknule kako im se kod Zona Vital Natura Kids najviše sviđa:

  • djelovanje
  • miris
  • osjećaj mekoće
  • prirodni sastojci
  • brzo upijanje

Detalje o samom proizvodu Zona Vital Natura Kids i ocjene koje su dobili pojedini elementi proizvoda možete saznati na linku ili klikom na sliku, a ispod slike pročitajte najzanimljivije odgovore koje smo izdvojili među brojnim recenzijama.

„Prije svega miris koji meni ne smeta jer nije preagresivan, zatim sama lagana i brzo upijajuća tekstura koja se ne lijepi, a u konačnosti dobra obrana protiv dosadnih zujalica, komaraca.“

„Svidjelo mi se što se upija brzo u kožu iako je na uljnoj bazi. Koža je poslije mekana i zaštićena od komaraca.“

„Ugodan miris, lakoća mazanja i upijanja, na prvu se čini premasno, ali je savršen i upija se fino.“

„Dosta je učinkovit, na mjestima gdje sam našpricala limača nije bilo uboda komaraca.“

„Svidjelo mi se sve, prvo miris, zatim što se lako nanosi na kožu, brzo se upija i ne ostavlja nikakve masne tragove na odjeći i naravno što nakon nanošenja spreja,nije bilo nikakvih uboda komaraca!:)“

„Miris, učinkovitost, tekstura i lijepa ambalaža.“

„Brzo upijanje, nema intenzivan miris i ne masti kožu pa ga je dijete odmah prihvatilo.“

„Definitivno najbolji sprej na tržištu, prilikom nanošenja djecu ne guši miris kao što smo imali iskustva kod drugih, koristim ga sa sigurnošću da se ne trujemo. Djelovanje je postojano i nekoliko sati te koža normalno diše nakon korištenja. Moja preporuka.“

Kako biste bili u toku s novostima vezanima uz Testeraj i imali prednost prilikom prijava na testiranje pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije