Nakon dugo traženja, pronašli smo odlične vitamine za dječji imunitet!

Nakon dugo traženja, pronašli smo odlične vitamine za dječji imunitet!

Nakon dugo traženja, pronašli smo odlične vitamine za dječji imunitet!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.03.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Roditeljstvo zahtijeva mnogo strpljenja i pažnje. Toliko je stvari o kojima nismo ni razmišljali, niti trebali brinuti dok nismo postali roditelji. Bez obzira na uzrast, spol i karakter djeteta, vjerujem da svi imamo jednake ciljeve. To su odgojiti svoju djecu najbolje što možemo, voljeti ih bezuvjetno i očuvati njihovo zdravlje. Jednom kada ste postali roditelj vjerojatno ste, poput mene, shvatili da ovo posljednje nije toliko lako kao što zvuči.

Kao majka dvoje djece (predškolske i školske dobi), uvijek strepim prije povratka u školu i vrtić, ali i u ostatku godine kada vladaju razne viroze, jer znam da će, prije ili kasnije, netko od mojih mališana donijeti doma prehladu i virozu. Zato često istražujem razne (provjerene) izvore o dječjem imunitetu, proučavam koliko im je vježbe i sna potrebno, kao i koje im nutrijente pružiti kako bi njihov rast i razvoj bio što uspješniji.

Tako sam otkrila Marsovce, dodatke prehrani namijenjene upravo djeci! Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam saznala da dolaze i u obliku gumenih bombona. Malo je reći da ih djeca obožavaju.

Marsovce Gummi Echinacea dajem svojim mališanima jer pomažu jačanju imuniteta i energije. U dva gumena bombona dnevno (koliko iznosi preporučena doza), klinci unesu vitamine i minerale potrebne kako bi ostali zdravi. Moram spomenuti i to da imaju neodoljiv okus trešnje i jagode, a nerijetko i sama posegnem za njima.

marsovci gumi ehinacea

Marsovce dajem svojoj djeci jer sadrže sastojke koji doprinose:

  • normalnoj funkciji imunološkog sustava (vitamini C i D3 te cink)

  • zdravlju gornjeg dišnog sustava (echinacea)

  • zaštiti stanica od oksidativnog stresa (vitamini C i E te cink)

  • smanjenju umora i iscrpljenosti (folna kiselina te vitamini C i B3

  • normalnom metabolizmu stvaranja energije (biotin, vitamini C, B3 i B12)

Važno je znati da su Marsovci namijenjeni djeci starijoj od 3 godine i odraslima, a ne preporučuje ih se koristiti dulje od 2 tjedna u kontinuitetu.

Želite li da i vaši mališani isprobaju Marsovce, čitajte nas i dalje jer ćete ih uskoro imati priliku osvojiti u sklopu rubrike Testeraj. Ako već niste, pridružite se Facebook grupi Testeraj kako biste na vrijeme saznali potrebne informacije.

Više informacija o proizvodima saznajte na marsovci.hr!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije