Prijavite se na Testeraj i isprobajte sprej za opekline od sunca

Prijavite se na Testeraj i isprobajte sprej za opekline od sunca

Prijavite se na Testeraj i isprobajte sprej za opekline od sunca
  • Objavljeno: Četvrtak, 13.06.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Baš u pravo vrijeme, kada sunce već ozbiljno prži, dolazi na red isprobavanje proizvoda za tretiranje opeklina od sunca. Vjerujemo da pazite na zaštitni faktor i izbjegavate direktno izlaganje suncu u periodu između 10 i 17 sati, no vrlo lako se može dogoditi da svejedno završite s opeklinama.

Kako vam one ne bi uništile godišnji odmor pobrinuo se Testeraj by CentarZdravlja u sklopu kojega imate priliku isprobati Combusten sprej za tretiranje opeklina od sunca.

Kako se prijaviti?

Ništa lakše, sve što trebate jest ispuniti anketu za prijavu koju možete pronaći klikom na fotografiju ili na linku (http://bit.ly/combusten_prijave).

Temeljem prijava odabrat ćemo sretne čitatelje koji će na kućnu adresu dobiti Combusten sprej i ovoga ljeta bezbrižno uživati bez onog neugodnog osjećaja žarenja koji ostavljaju opekline od sunca.

Prijavu je dovoljno ispuniti jednom, a sretni će dobitnici biti obaviješteni u petak 21. lipnja na mail koji su ostavili u prijavi.

Sretno!

Kako biste bili u toku s novostima vezanima uz Testeraj i imali prednost prilikom prijava na testiranje pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije