Želite li besplatno isprobati nove Bioandina B-Dynamic kapsule? Prijavite se na Testeraj!

Želite li besplatno isprobati nove Bioandina B-Dynamic kapsule? Prijavite se na Testeraj!

Želite li besplatno isprobati nove Bioandina B-Dynamic kapsule? Prijavite se na Testeraj!
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.07.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Čini li se i vama ponekad da vam nedostajte energije i da se osjećate iscrpljeno i umorno? Ako je odgovor potvrdan, razveselit će vas to da u ovom Testeraju imate priliku isprobati nove Bioandina B-Dynamic kapsule*, koje se preporučuju onima koji žele smanjiti umor i iscrpljenost. Kolegica iz redakcije već ih je isprobala, a svoje je dojmove opisala u recenziji.

B-Dynamic kapsule* su premium dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt korijena crne mace, najjači na tržištu, zatim guaranu, poznati biljni stimulans, te ekstrakt ploda camu camu, jedan od najbogatijih biljnih izvora vitamina C. Uz to, kapsule sadrže i L-citrulin, aminokiselinu s brojnim biološkim funkcijama, kao i dodane vitamine i minerale - željezo, krom, devet vitamina - koji doprinose metabolizmu stvaranja energije, smanjuju umor i iscrpljenost, doprinose normalnoj imunološkoj i kognitivnoj funkciji te održavanju normalne razine glukoze u krvi.

Ako želite besplatno isprobati Bioandina B-Dynamic kapsule* kliknite na link ili sliku ispod i ispunite prijavnicu za novi Testeraj.

Prijave traju od 6. do 13. srpnja, a izabrane sudionike Testeraja ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti putem maila ili pozivom na broj koji su ostavili u prijavi. Kako biste povećali svoje šanse za sudjelovanje, ali i na vrijeme saznali informacije o idućim Testerajima, pridružite se Facebook grupi Testeraj!

Pravila Testeraja možete provjeriti na linku.

*Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučuje se uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije