Isprobala sam tablete protiv žgaravice i refluksa, ovo su moji dojmovi

Isprobala sam tablete protiv žgaravice i refluksa, ovo su moji dojmovi

Isprobala sam tablete protiv žgaravice i refluksa, ovo su moji dojmovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 21.04.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Povratak kiseline iz želuca u jednjak muči me već dugo, a najgore mi je ujutro nakon ustajanja. Često mi se događalo da nisam mogla ni oprati zube natašte, a redovito sam imala problema s doručkom pa sam ga počela preskakivati. Raspitivala sam se kod prijatelja i rođaka i saznala da puno ljudi iz moje okoline ima problem sa želučanom kiselinom, žgaravicom, refluksom i sličnim tegobama, pogotovo nakon jela.

Prijateljica mi je pričala da se njezin muž muči s refluksom nakon jela i preporučila mi je da svakako pronađem neki proizvod namijenjen mojim tegobama. Bila sam skeptična jer se već dugo borim sa želučanom kiselinom, i nisam vjerovala da bi mi nešto moglo pomoći. Već sam se pomirila s činjenicom da ću morati i dalje izbjegavati doručak i mučiti se s pranjem zubi svako jutro. U najgorim trenucima bilo mi je teško gutati hranu i osjećala sam bolove u želucu pa sam se dvoumila oko uzimanja tableta.

Salvit AcidoRelief su tablete za žvakanje pa ih je jednostavno uzimati, naravno prema uputama navedenima na kutiji. Isprobala sam ih nakon što sam pojela hranu za koju me bilo strah da će mi naštetiti, a i navečer prije spavanja.

Definitivno im je velika prednost što se mogu žvakati i imaju odličan osvježavajući okus mente i najvažnije, brzo djeluju. Moja jutra su se promijenila i sada mogu jesti doručak bez straha od povratka kiseline u jednjak. Preporučila sam ih i svojim ukućanima, roditeljima, baki i djedu, ali i prijateljima koji su mi se požalili na iste tegobe s osjetljivim želucem.

Pročitala sam da su ove tablete za žvakanje namijenjene za prevenciju i liječenje pojačane želučane kiseline, gastroezofagealnog i laringofaringealnog refluksa te za zaštitu sluznice, a brzo djeluju. Također, mogu ih koristiti djeca starija od 6 godina, osobe koje boluju od dijabetesa te trudnice uz prethodno savjetovanje s liječnikom.

Uskoro ćete i vi imati priliku isprobati Salvit AcidoRelief u sklopu naše rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja i prijaviti se na vrijeme.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije