Naše čitateljice su isprobale rješenje za refluks i žgaravicu!

Naše čitateljice su isprobale rješenje za refluks i žgaravicu!

Naše čitateljice su isprobale rješenje za refluks i žgaravicu!
  • Objavljeno: Srijeda, 11.05.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CentarZdravlja

Kategorija: Testeraj

Iza nas je još jedan uspješan Testeraj, a u ovom su naše čitateljice imale priliku isprobati Salvit AcidoRelief tablete za žvakanje, osmišljene za pomoć s problemima izazvanim želučanom kiselinom poput žgaravice, refluksa, ali i bolova u području trbuha. Za sudjelovanje smo izabrali one čitateljice kod kojih se ovi problemi javljaju barem nekoliko puta mjesečno, no kod većine je to i puno češće, više puta tjedno ili čak svakodnevno.

Prikupili smo 20 recenzija, a prosječna ocjena naših čitateljica za ovaj proizvod iznosi 4,5 (odličan). Većina čitateljica je jako zadovoljna učinkom Salvit AcidoRelief tableta za žvakanja, dio njih je primijetio djelovanje nakon nekoliko dana uzimanja, a nekoliko njih je izjavilo da su odmah primijetile promjenu. Posebno zadovoljne su bile čitateljice kojima je želučana kiselina izazivala toliko smetnji da su se čak budile noću, što se sada prestalo događati. Iako okus mente nije baš svima odgovarao, većina čitateljica ga je pozitivno ocijenila te su izjavile kako je okus blag i osvježavajući. Čitateljice su složne da su ove tablete praktične jer ih mogu uvijek imati sa sobom i jednostavno konzumirati bez vode.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od najzanimljivijih odgovora čitateljica.

"Olakšanje! Smanjena bol u želucu, napokon sam se uspjela naspavati jer me nije noću budila kiselina. Smanjila mi se bol u želucu i onaj poriv za povraćanjem!"

"Jednostavan za primjenu, uzimala sam ga nakon većih obroka, uvijek je puno praktičnije kad su tablete za žvakanje i kad ih nije potrebno piti s velikom količinom tekućine."

"Nakon što se cijela tableta otopila učinak je bio odličan, stvarno mi je pomogla."

"Očekivala sam da će imati okus kao neki lijek i zato mi se posebno svidio okus mente. Kao osvježavajući bomboni."

"Jako je ugodnog okusa, blag, ali nije bljutav. Zaista je ukusan!"

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije