Isprobala sam serum koji učvršćuje kožu, smanjuje proširene pore i crvenilo, a imamo 100 bočica i za vas!

Isprobala sam serum koji učvršćuje kožu, smanjuje proširene pore i crvenilo, a imamo 100 bočica i za vas!

Isprobala sam serum koji učvršćuje kožu, smanjuje proširene pore i crvenilo, a imamo 100 bočica i za vas!
  • Objavljeno: Petak, 31.03.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Da me netko, dok sam bila u dvadesetima, pitao što koristim za njegu kože lica, moj odgovor bi bio vrlo kratak - nešto za čišćenje lica i običnu kremu za hidrataciju. U tridesetima se to promijenilo, počela sam tragati za proizvodima koji stvarno pomažu mojoj koži. Napokon sam prihvatila da problemi s crvenilom i proširenim porama neće nestati sami od sebe, počele su mi se pojavljivati prve bore, a stanje ne poboljšava ni činjenica da imam mješovitu kožu, suhu na obrazima, masnu na području čela i nosa.

Kad sam čula za Simple NIACINAMID serum, koji bi trebao pomoći u rješavanju svih navedenih problema, moram priznati da sam bila malo sumnjičava, ali u isto vrijeme me i jako zainteresirao. Kao i ostali Simple booster serumi, osmišljen je za sve tipove kože, posebno za osjetljivu kožu. Sadrži 10% niacinamida, a ima više funkcija: ujednačava ton kože, smanjuje proširene pore, regulira proizvodnju sebuma, ublažava fine bore i poboljšava elastičnost kože te smiruje crvenilo i osjetljivost kože.

Uskoro ćete i vi imati priliku besplatno isprobati Simple NIACINAMID serum u sklopu naše rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja te se prijaviti na vrijeme.

Prvi put sam ga isprobala prije tjedan dana, jednu večer nakon što sam napravila piling lica. Tada mi je koža posebno osjetljiva pa sam se ugodno iznenadila da nije bilo peckanja niti pojave crvenila. Osim toga, nakon korištenja nisam osjetila zatezanje kože. Simple NIACINAMID serum nastavila sam koristiti tijekom idućih dana, svako jutro i svaku večer nakon čišćenja lica, a prije nanošenje dnevne, odnosno noćne kreme.

Iznenadila sam se koliko brzo sam počela primjećivati rezultate. Prvo što se dogodilo je hidratacija, koža mi je već nakon dva ili tri dana izgledala svježije, nema suhoće, nema perutanja kože na licu. Nekoliko dana kasnije primijetila sam i da mi se T-zona manje masti. I dalje stanje nije savršeno, ali djeluje puno bolje. Također, nakon tjedan dana imam dojam i da mi je koža čvršća, ali možda je to povezano uz činjenicu da je sada vrlo glatka. Čini da je ipak potreban duži period kako bi se ona zaista učvrstila.

Ono zbog čega sam posebno zadovoljna je to da mi koža više nije stalno crvena i da su mi se pore značajno smanjile. Još uvijek su moje pore vidljive, ali sada je to puno manji problem nego prije. Nadam da to znači da ću napokon prestati koristiti proizvode za prikrivanje pora, koje uopće ne volim jer mi djeluju kao dobra podloga za šminku, ali loša i nezdrava stvar za kožu.

Simple NIACINAMID serum ću nastaviti koristiti, velikim dijelom jer sam zasad zadovoljna, a dijelom i jer me zanima hoće li mi s vremenom stvarno utjecati i na elastičnost kože i hoće li moje sitne bore postati manje vidljive. S obzirom na to da je u kratkom vremenu ispunio dosta očekivanja, vjerujem da hoće. Ukratko, ako imate probleme slične mojima, ili samo želite učvrstiti svoju kožu i ujednačiti ten - toplo preporujučem da probate.

Ako i vi želite besplatno isprobati Simple NIACINAMID serum, pratite naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja jer ćete uskoro imati priliku testirati ga i ocijeniti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije